Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
695
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Essential Phone şimdiye kadar sadece 5.000 adet sattı
M
7 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Essential Phone şimdiye kadar sadece 5.000 adet sattı

Essential Phone'un arkasındaki isim göz önüne alındığında, akıllı telefonun büyük bir rağbet göreceğine kesin gözüyle bakılıyordu. Zira cihaz Android'in babası olarak nitelendirilen Andy Rubin'in şirketi tarafından piyasaya sürüldü.

 

Ayrıca Bkz.Bir sonraki Sony amiral gemisi tamamen yeni tasarıma sahip olacak
Ancak görünen o ki tüketiciler yeni bir cihaz olması nedeniyle akıllı telefona biraz şüpheyle yaklaşmışlar. BayStreet Research tarafından hazırlanan bir rapora göre, Essential Phone bugüne kadar sadece 5.000 adet sattı.

 

Essential Phone şimdiye kadar sadece 5.000 adet sattı
Bu rakam Apple ve Samsung tarafından satılan onlarca milyon cihazla kıyaslandığında son derece sönük kalıyor. Ama dediğimiz gibi Essential yepyeni bir şirket ve Essential Phone piyasaya sürdüğü ilk cihaz. Bu nedenle müşteriler henüz kendini kanıtlamamış bir telefona para harcamak istememiş olabilirler.
 
Şu an için akıllı telefon ABD'li operatör Sprint aracılığıyla ve Best Buy yada Essential'ın çevrimiçi mağazasından 699.99 dolar karşılığında satın alabiliyor. Essential Phone'un şık tasarımını inkar etmek zor olsa da, onu rakiplerinden farklı kılacak çarpıcı özelliklere sahip olduğunu söylemek zor.

 Haberi Portalda Gör

H
7 yıl
Yarbay

1.si reklamı yok nerden bilecek millet

2.si o ön kamera nedir öyle apple gibi sacmalamislar samsung lg ve xiaomi cok daha iyi halletti ön kamera olayını



Ön kamerayı ekran altına gizlemeyi kim başaracak yada ön kamerasız full ekrandan oluşma telefonu ilk kim yapacak merak ediyorum



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

1
7 yıl
Yarbay

Markası bilinmedıgı ıcın kımse o kadar para verıp bilmedıgı bır marka telefon almak ıstemıyordur. Bu fıyata samsung veya apple'ın amıral gemısı modellerini alıyorlar en azından bıldıklerı bır marka. Bence bu yüzden az satılmıştır, bence bu kadar verecek olsam gider bıldıgım bır markadan telefon alırım.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
7 yıl
Yarbay

O sayının da önemli bir bölümü, youtuberlar tarafından satın alınmış cihazlardan oluşmaktadır.



R
7 yıl
Yüzbaşı

ilk bu telefon tanıtıldığında demiştim insanlar bu parayı neden size versinler ? ben vermem gidip lG Samsung Lenovo Sony alırım en azından bilindik marka. ha onlarda mükemmel mi? hayır ama olsun en azından yılların bir teknoloji birikimi var. ve satışlarla her şey ortada...




S
7 yıl
Yüzbaşı

Bence iyi satmış.
S8 fiyatına, S8le aynı vakitte çıkarırsan olacağı bu....




C
7 yıl
Yarbay

Reklamsız ne ile satacaklar pardon ?




G
7 yıl
Yarbay

Yalnız telefon baya iyiymiş. 5.71 inç ekranı 14.1 cm uzunluğa sığdırmışlar. Tasarım ve malzeme kalitesi böyle yeni bir marka için mükemmel. Snapdragon 835, 3090 mah batarya , 4 gb ram, çift 13 mp kamera, stereo hoparlör vb. tüm amiral gemilerde özellikler var. Yeni ve bilinmeyen marka olması yüzünden satmamıştır örneğin şu telefonu Sony çıkarsa direk alırdım.



F
7 yıl
Binbaşı

O kamera Dede Korkut hikayelerindeki Tepegöz gibi duruyor orada ben olsam ben de almam.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujitsu -- 28 Eylül 2017; 20:56:29 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
7 yıl
Yarbay

Bence de senin dediğin gibidir.





Bu mesajda bahsedilenler: @12 Angry Men
V
7 yıl
Yarbay

Bence bu telefon Deccal'dir.




A
7 yıl
Yarbay

yılların huawei'yi bile kaç amiral geisi eskitti kendini kanıtlayana kadar.bir de adamlar çin pazarında giriş seviye telefnlarda sürekli bir satış yapıyordu.essential yepyeni marka ve amerika'dan satışa başlıyor.şartlar daha zor.yılda tek model ama kusursuz ürün yaparsa bence 1-2 seneye tutunur.ph2 çıkınca eski modeli de seneye orte eviye fiyatına satar.tek telefon olunca güncelleme geliştirek de rahat olur.

yoksa bu telefonun üzerinde samsung yazsa milyonlar satardı.s8+'tan büyük ekran(16:9 bir görüntüntüyü görüntüleme alanı) ufacık kasaya sığmış kolay iş değil.

bu arda incelemelere bakmıştım da ön kamera hiçbir görüntüyü engellemiyor.uygulamalar,video'lar falan kamera bittiği noktadan görüntüleniyor.üst şeritte sadece notifikasyonlar duruyor.xiaomi mimix kamerasının konumu kötü çeneyi gösteriyor altta olduğu için.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 29 Eylül 2017; 9:42:45 >

D
7 yıl
Yarbay

tasarım çok güzel



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.