1. sayfa
Polis eşi olunca, "Sokak sokak izi sürülüyor!" Biz olsak, ...! |
Sisteme göre çocuktur. Bana göre değildir. Devamını yazmayayım zira, sistem yazacağımdan da hoşlanmaz, suç bile sayabilir |
Sisteme göre çocuktur. Bana göre değildir. Devamını yazmayayım zira, sistem yazacağımdan da hoşlanmaz, suç bile sayabilir |
Çocuklarada yetişkin cezası gelmesi lazım. |
rehabilite edilmesi lazım. kanunda da suça sürüklenen çocuk olarak geçiyor |
Polis eşi olunca, "Sokak sokak izi sürülüyor!" Biz olsak, ...! |
kontrolsüz göçün sonucunda büyük şehirlerde gettolar oluştu. halk kendi haline bırakıldı. kimi okulda eğitim alıp birşeylere sahip olaya çalışırken, kimileride gayri meşru düzen içinde yer edinmeye çalışıyor. eskiye dönüş artık imkansız. |
Ah be elliki. Yarattığın ortamla gurur duy |
Yüzyılın Tirkiyesi'de suç işlemek serbet sanırım. |
eskiden islahevleri vardı. kaldırıldı mı bu uygulama? |
Saç tıraşı herseyi açıklıyor |
Şu çocuk suçluları görünce aklıma kurtlar vadisinde kızın yüzünü kesen çocuğu Polat'ın salıp dışarıda abdülheyin çocuğun elini kırması geliyor. Çocuk mocuk suçluysa salmayacaksın. |
Adaleti mahkemeye bırakırsan ülke böyle oluyor. |
Yok edilmeli hemen, çocukmuş geçiniz. |
1. sayfa
13 yaşındaki yankesici B.D., iki ayda iki farklı suça karıştı. İlkinde bir polis eşinin telefonunu çalıp tutuklanan B.D., cezaevinden çıktıktan sonra tekrar suç işledi. Bu kez telefon, yine bir polis eşi olan Ü.S.’ye aitti. Ancak B.D., sevk edildiği adliyede yine adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
İstanbul Esenler’de, daha önce birçok suça karışan 13 yaşındaki B.D., 25 Şubat günü hedef olarak bir polis memurunun eşini seçti. 13 yaşındaki B.D. ve yanındaki arkadaşı, telefonu çaldıktan sonra olay yerinden hızla kaçtı. Çaldıkları telefonu, daha önce anlaşmalı oldukları bir telefon satıcısına satmak üzere götürdüler. Ardından taksiye binip aldıkları parayla taksi ücretini ödediler. Parayı ikiye böldükten sonra evlerine döndüler.
SOKAK SOKAK İZLERİ SÜRÜLDÜ
Esenler polisi, şüphelileri yakalamak için sokak sokak ve cadde boyunca toplamda 40 saatlik kamera kaydını inceledi. Şüphelilerin kimlikleri ve çaldıkları telefonun satıldığı işletme belirlendi. Yapılan baskında iki yankesici ile telefon satıcısı yakalandı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildiler. İki şüpheli cezaevine gönderilirken, telefonları satın alan işletme sahibine “suç eşyasını satın almaktan” işlem yapıldı.
Bu suçtan kısa süre önce cezaevinden çıkan B.D., Esenler sokaklarında suç işlemeye devam etti. 8 Nisan günü yine bir vatandaşın cep telefonunu çaldı, ancak bu kez mağdurların arasına bir başka önemli isim de katıldı. B.D., telefonun sahibinin kim olduğunu bilmeden, yine bir polis memurunun eşi olan Ü.S.’nin telefonunu çalmıştı. Üstelik telefonunu çaldığı kadın, İzmir Adliyesi önünde teröristlerin yapmayı planladığı bomba saldırısında canını ortaya koyarak engelleyen Şehit Fethi Sekin’in akrabasıydı.
YİNE SERBEST BIRAKILDI
Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü, sadece iki ay önce yakaladıkları yankesicinin peşine yeniden düştü. Kamera kayıtları tekrar incelendi ve şüpheli B.D. ile telefonu sattığı işletme tespit edildi. B.D. bu kez telefonu, aynı işletmede ancak farklı bir kişiye satmıştı. Gözaltına alınan ve 9 suç kaydı bulunan B.D., sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Hürriyet
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 5 Mayıs 2025; 14:15:0 >