Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
581
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ERDOĞAN SON ŞANS
P
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Sekizinci Cumhurbaşkanımız rahmetli Turgut Özal, 23. Ölüm Yıldönümünde dualarla anıldı. Kendisini rahmetle ve hürmetle yâd ediyoruz. Onu zeki-çalışkan, değişimi zorlayan, tonton, milletin değerleriyle hemhal olmuş, içten, samimi, herkesi kucaklayan ve herkesle diyalog kurabilen büyük bir lider olarak hatırlıyoruz. Ekonomik ve sosyal alandaki başarıları unutulmaz. Darbenin üzerinden silindir gibi geçtiği Türkiye’yi âdeta değiştirdi-dönüştürdü. Memurunun maaşını ödeyemez hâle gelen, akaryakıt ithal edecek para bulamayan bir ekonomiyi, yaptığı devrim niteliğindeki reformlarla âdeta şaha kaldırdı. Demokratik ve ekonomik alanda kimsenin hayal edemeyeceği reformlara imza attı. Ömrü ‘Büyük Türkiye’ hayali ile geçti. Türkiye’nin tarihî dönüşümüne öncülük etti. Dünyadaki tüm yenilikleri ülkemize taşıdı. Demokrasi, insan hakları, yükselen insani değerler konusunda önemli adımlar attı.

İhracatı, turizmi canlandırdı, KOBİ’lerin doğmasına öncülük etti. Onun öngörüleri ve verdiği cesaret sayesinde Türk iş adamları dünyanın her yerinde iş kovalamaya başladı. Batı değerlerini iyi bildiği kadar kendi inançlarını ve toplumsal değerlerini yaşayan bir liderdi. Rahmetli Özal sıkı bir Müslümandı. Yakın çevresinin ve askerlerin baskılarına rağmen inançlarından ve yaşam biçiminden hiç taviz vermedi. Bugün Sayın Erdoğan’ı inançları, davası ve yaşam biçimi nedeniyle eleştirenler rahmetli Özal’ı da aynı şekilde eleştirdiler, hakaret ettiler, üzdüler. Görsel ve yazılı basının solcu-sosyal demokrat geçinen yazar-çizerleri hiç hak etmediği hâlde rahmetliye yapmadıklarını bırakmadılar. Bugün aynı çevreler aynı yol ve yöntemlerle Sayın Erdoğan’a saldırıyorlar. Ama bugün o günden farklı bir noktadayız. Bu millet o gün bu edepsizlerin ne yapmaya çalıştıklarını anlamamıştı. Rahmetli Özal’ın varlığının kendileri için ne anlama geldiğini sonra anlayacaklardı. Ama bugün öyle değil. Menderes ve Özal tecrübelerine sahip olan bu millet aynı oyunların Sayın Erdoğan’a oynanmasına izin vermiyor. Bu milletin içerideki ve dışarıdaki düşmanları Tayyip Erdoğan’a kurdukları her tuzakta karşılarında milleti buldular. Millet her seferinde sandıkta Sayın Erdoğan’ın arkasında dimdik durarak darbecileri, paralelcileri, İslam düşmanlarını yenilgiye uğrattı.


Rahmetli Menderes ve Özal’ın kıymetini kaybettikten sonra anlayan muhafazakâr ve mütedeyyinler Sayın Erdoğan’ın son şansları olduğunu iyi biliyorlar. Erdoğan’ın kaybetmesi hâlinde 15 yılda fikir ve ifade özgürlüğü, inanç özgürlüğü, insan hakları dahil elde ettikleri tüm kazanımları kaybedeceklerini iyi biliyorlar. Onun için rahmetli Menderes ve Özal’da yaptıkları hatayı tekrarlama lüksleri yok. Bu nedenle Sayın Erdoğan’a sımsıkı sarılmış durumdalar. Sayın Erdoğan’ın tüm seçimlerden oyunu artırarak galip çıkmasının arka planında bu psikolojinin de etkisi var. 2003’ten başlayarak tezgâhlanan darbe girişimleri, e-muhtıralar, 367 oyunları, Gezi girişimleri, Kobani kalkışmaları, 17-25 Aralık tezgâhları, muhalefeti cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tek çatı altında toplama senaryolarının hepsi Sayın Erdoğan’ı sistem dışına itme çabalarıydı. Millet bu çabaların hepsini sandıkta boşa çıkardı.

Bugün ısrarla Tayyip Erdoğan’la uğraşan ve onu sistem dışına çıkarmaya çalışan içerideki ve dışarıdaki aktörler Sayın Erdoğan orada durduğu süreci amaçlarına ulaşamayacaklarını iyi biliyorlar. Karayılan-Bayık köpekleri ‘hedef Erdoğan’ diyor, HDP ‘hedef Erdoğan’ diyor, paralel yapı Erdoğan’ın gitmesi için yılanla bile iş birliği yapıyor, CHP lideri Kılıçdaroğlu sabah-akşam ‘Erdoğan’ diyor. Yahudi lobisi ‘Erdoğan gitmeli’ diyor. ABD ve Alman derin devleti ‘Erdoğan Türkiye’ye zarar veriyor’ diyor. Ezilmişlerin-mazlumların ve Müslümanların haklarını cesurca ve yüksek sesle dile getirdiği için, büküp eğemedikleri için Erdoğan’a ‘diktatör’ yakıştırması yapıyorlar. Kontrolleri altına alabilseler, yönetebilseler Erdoğan’ı ‘en demokrat lider’ ilan ederler. Boşuna uğraşıyorlar, 20 seçim daha yapılsa 20’sini de Sayın Erdoğan açık ara kazanır. Bu millet aynı delikten üçüncü kez geçmemeye, aynı suda üçüncü kez yıkanmamaya kararlı...

***

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) terör örgütü PKK’ya İsveç’teki bir vakıf aracılığıyla yüklü miktarda finansman sağlandığını belirlemiş. Avrupa Parlamentosu’na duyurulur. Herhâlde PKK sempatizanı raportörün bundan bilgisi vardır. ‘Terörle küresel bazda mücadele edilsin’ diyen ikiyüzlü Avrupa’ya duyurulur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
8 yıl
Yarbay

Canlandirdigi seyleri de son 2 senede öldurdu .

Son sansmis evet Menderes e tesekkur ederiz bosa yatirimlari icin , aldigi parayi traktore gomdugu icin , koy enstitulerini kapattigi icin tesekkur ederiz sayesinde bugun Akp iktidar Allah razi olsun ulkeyi cahil birakmakta bu sagcilarin ustune yok . Allah razi olsun yandaslarina , toprak agalarina yarayacak sekilde fabrika actigi icin .

Ozal a da tesekkur ederiz hayali ihracat ile baya gelistik .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
8 yıl
Teğmen

Ben klorak falan filan kullanıyorlar zannediyordum. Demek ki böyle yıkıyorlar..

Videoyu izlemek için tıklayınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4RLB0RO -- 18 Nisan 2016; 22:50:35 >

T
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Canlandirdigi seyleri de son 2 senede öldurdu .

Son sansmis evet Menderes e tesekkur ederiz bosa yatirimlari icin , aldigi parayi traktore gomdugu icin , koy enstitulerini kapattigi icin tesekkur ederiz sayesinde bugun Akp iktidar Allah razi olsun ulkeyi cahil birakmakta bu sagcilarin ustune yok . Allah razi olsun yandaslarina , toprak agalarina yarayacak sekilde fabrika actigi icin .

Ozal a da tesekkur ederiz hayali ihracat ile baya gelistik .



Bugün Suriyeden kaçanlar gibi Özal döneminde de Saddam rejiminden kaçan 2 milyon küsür insanı vatandaş yaptığı için üstüne de bölünmenin eşiğine geldiğimiz için ayrıca bir teşekkürü hak ediyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
8 yıl
Onbaşı

Şu Menderes'i örnek verip duranlar acaba zamanında Menderes'in yaptığı baskılardan, insanların sesini kesmek için elinden geleni ardına koymamasından haberleri var mı çok merak ediyorum. Türk siyasi hayatından bihaber insanlar atıp tutuyor burda.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: lexpol

Şu Menderes'i örnek verip duranlar acaba zamanında Menderes'in yaptığı baskılardan, insanların sesini kesmek için elinden geleni ardına koymamasından haberleri var mı çok merak ediyorum. Türk siyasi hayatından bihaber insanlar atıp tutuyor burda.

Bu menderes vatan cephesini kurup buna uye olmayanlar vatan hainidir diyen adam degil mi ya ? Hani radyolardan sallama isimler okutan ??

Donem degisse de zihniyet hep ayni bunlarda

Damat ferit pasa dan tut menderes e akp ye



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

Marmaray YAP
Hızlı Trenler YAP
Havaalanları YAP
Üniversiteler YAP
Stadyumlar YAP
Olimpik Yüzme Havuzları YAP
Yeni Tiyatro Sahneleri YAP
Metrolar YAP
Tüneller YAP
Barajlar YAP
Nükleer Santral YAP
Modern Bölünmüş Yollar YAP
Modern Adliye Sarayları YAP
Milli Silahlar YAP
Milli Tank YAP
Milli Helikopter YAP
Sismik Araştırma Gemisi YAP
Boğazın Altına Tüpgeçit YAP
Dev Şehir Hastaneleri YAP
81 İl e Ücretsiz Kanser Tarama Merkezi YAP
Tersane YAP
Liman YAP
Geri Dönüşüm Tesisleri YAP
Dar Gelirliye Konut YAP
Başörtüsünü serbest YAP
Hz.Muhammed in Hayatını ve Kuran ı seçmeli ders YAP
Uzaya uydu FIRLAT
Ambulans sayısını ARTIR
Hastane sayısını ARTIR
MR Cihazı sayısını ARTIR
Tomografi Cihazı sayısını ARTIR
Diyaliz Cihazı sayısını ARTIR
Yeşil Alan miktarını ARTIR
Orman miktarını ARTIR
Milli Park sayısını ARTIR
Temiz Plaj sayısını ARTIR
Açılan İşyeri Sayısını ARTIR
Turist sayısını ARTIR
Öğrenci sayısını ARTIR
Öğrenci Burslarını Kat Kat ARTIR
Doğalgazlı il sayısını ARTIR
İçmesuyu ulaşan insan sayısını ARTIR
Ortalama Yaşam Süresini ARTIR
Okuma Yazma Oranını ARTIR
Okullaşma Oranını ARTIR
Tarımsal Üretimi ARTIR
Çiftçiye Destekleri ARTIR
Halka Sosyal Destekleri ARTIR
Şehit Ve Gazilere Desteği ARTIR
Eğitim ve Sağlık Harcamalarını ARTIR
MB Döviz Rezervlerini ARTIR
Memur ve Asgari Ücretlinin Maaşını Enflasyondan Fazla ARTIR
Türkiyenin ilk Tohum GEN Bankasını AÇ
Türkiyenin ilk Milli Botanik Bahçesini AÇ
Enflasyonu DÜŞÜR
Faizleri DÜŞÜR
Kamu Borcunu DÜŞÜR
İMF ye Borcu YOK ET
Hava Kirliliğini YOK ET
Çöp Sorununu YOK ET
Trafik Canavarını YOK ET
Katsayı Zulmünü YOK ET
Öğrenciye Ders kitabını ücretsiz DAĞIT
Öğrenciye Süt DAĞIT
Öğrenciye Tablet DAĞIT
Okullara Bilgisayar DAĞIT
Okullara Akıllı Tahta DAĞIT.
Üniversite Harçlarını KALDIR.
Binlerce Tarihi Eserimizi Yurda GETİR
Binlerce Tarihi Yapıyı RESTORE ET
Orhun Abidelerine giden 48 Km Asfalt YOL YAP
- Dünyanın 3. Deniz Dolgulu Havalimanını Yap ( Ordu-Giresun Havalimanı )
Sonra birileri çıksın ne yaptı desin !!!!!'
Hakan Fidan'ın fotoğrafı.

hepsi fasa fiso. neymis yol yapmis ciftciye destek vermis.

bu icinden okudugum sadece iki madde. mesela ciftciye veeilwn destegin sadece mazotta ki kdv ile geri alindigini biliyir musunuz. mesrla akp geldikten sonra yaptigi butun karayolu yatirimlarinin sadece alkollu iceceklerden alinan vergilerle karsilandigini biliyor musunuz.


ayak ustu insanlari kandirmayin. bubyapilan yatirimlarla alinan vergileri kiyaslayinda ne kadar samimisiniz gorelim. abd de devlet topladigi vergiden daha fazla yatirim yaoarken turkiye de bu durum nasil mesela. ciftciye destek verdik deyip oy toplayip sonra destegi sadece mazotraki vergiyle geri almakta ancak size yakisirdi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
8 yıl
Yarbay

Hepsini geçtim "trafik canavarını yok et" ne? Hayatında hiç trafiğe çıkmadın galiba

Ayrıca bu dediklerinin çoğunu eski hukümetlerde yaptı. Hani şu 90 sene hiçbir şey yapmadınız dediğiniz, çivi bile çakmadınız dediğiniz kişiler.

Tabi mesajın ne kadar saçma olduğunu görünce silmişsin ama bak yukarıda alıntısı duruyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @atmaca57
A
8 yıl
Yarbay

mesaja senin gibi gerçekleri görüp zoruna giden bir yönetici tarafından kaldırılmış.
Her zamanki gibi işiniz gücünüz bilip bilmeden sallıyorsuuz


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @captain_turkiye
C
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

mesaja senin gibi gerçekleri görüp zoruna giden bir yönetici tarafından kaldırılmış.
Her zamanki gibi işiniz gücünüz bilip bilmeden sallıyorsuuz

Hangi gerçekler? Bu hayalleri gerçek zannetmen çok komik. Onların nesi zoruma gitsin. Belliki yalanlarının tutmaması senin zoruna gitmiş.

Her zamanki gibi işiniz gücünüz algı yaratmak.



1
8 yıl
Yarbay

Yöneticilerin yalana tahammülü yok demek ki.

CHP döneminde tek çivi çakılmadı yalanı da en büyük en ahlaksız yalanınız.




Bu mesajda bahsedilenler: @atmaca57
İ
8 yıl
Yarbay

Akpden önce türkiyenin büyüme ortalaması %4

AKP döneminde büyüme ortalaması %3

AKP yüzlerce kanaldan yalan yanlış bilgiler pompalasa da gerçek kısa ve net :

AKP öncesinde karne 4 iken akp gelince 3 olmuş



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
8 yıl
Yarbay

Evet Erdoğan son şans ama kim için?

Ağaoğlu,makara egemen,kutucu Süleyman
Havuz medyası,zarrab,Ethem sancak,
Mehmet cengiz,latif topbaş,Limak,kolin
Zorlu,Doğuş,toki mutahitleri kppssiz memurlar

İçin evet Erdoğan son şans
Zaten onlar da Erdoğana 4 elle sarılmış halde
Ama O gün gelecek kurtuluş yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.