Nerede güzel hocam? Hiç o dönemleri yaşadınız mı? Hep mi dizi film izliyorsunuz.
Herkesin fikri kendine. Sen o dönemleri kötü geçirmiş olabilirsin tabi. Fakat her dönemin de kendine göre avantajı var. Genel olarak homofobik konu sahibinin sebeplerini aşırı komik bulsam da dönemin kötü özelliklerini de görmezden gelemem. Üstelik bu dediğim evrensel bir durum. Yabancılar bile eski video kayıtlarına vs bakınca o dönemlerin masumluğunu özlüyor. Dünyanın çivisi çıktı gibi söylemler abartı olsa da çivinin oynama yaptığı kesin.
Konu sahibinin dedikleri zaten çoktan gerçekleşti; ABD çocuk programlarına bir bakın derim, anime ise zaten bildiğiniz gibi. Batı ülkelerinde LGBTQ'ye karşı çıkanlara deli muamalesi yapılıyor.
Güzel demedim, güzelmiş dedim. Ayrıca diziye filme gerek yok. Yaşamış ve yaşayan tanıdıklarım var. 2 yıllık maaşımıza ev alabiliyorduk diyorlar. Orta kesim işçi yıllık maaşım 70 lerde 10.000$ idi diyor. 18.000$ ye ev almış adam. 80'lerden sonra 50.000$ üstüne fırladı diyor.
70-80 bilmem ama 90lı yıllar özeldi ve güzeldi. 90lı yılları yaşamamış olsam bugün o yılları tekrar yaşayacağıma dair umut besleyecek durumda olmaz, arkama bakmadan ülkeden s.ktir olur giderdim. Özellikle 2010 ve sonrası doğanlar için durum çok daha kötü. Kasvetten başka birşey yaşamıyorlar
bi de b*ku gaylere atmış ya... zaten her bi işlevsizliğinizde işi LGBT'lere (LPG dayının deyişiyle) atın. Sizin gibiler yüzünden ergenliğimde lisede hep dışlandım ama siz homofobiklere hırsımdan şu an hayatımı kazandım, LPG'lilerden kokulu öpücükler :P
Kesin Max 25 yaşında çocuksu zihniyete sahip birisin. 70-80'leri görmeden konuşmak o kadar kolay ki.
Hayır çocuk yapmamak için bahaneleri mantıklı olur diye düşünmüştüm adamın işi gücü sex üstüne kurulmuş. Bence siz gerçekten de çocuk yapmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle