Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
973
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dövüş oyunları arcade stick tavsiyesi
E
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selamlar forum ahalisi ,

Malum steam indirimleri devam ederken sf5 ve mk11 alayım diyorum fakat evde bir adet joystick var onunla oynuyorum size ilk sorum ,

1-)arcade stick ile joystick oynanışa etki ediyor mu kimisi fark etmiyor derken kimisi comboları arcade stick ile daha rahat yapıyorsun diyorlar,

2-)Ve arcade stick olarak tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı fiyat anlamında fazla uçmadan.

Teşekkürler



T
5 yıl
Yüzbaşı

Devamlı dövüş oyunları oynuyorsanız evet stick ile oynamak çok büyük fark eder.
PC'de kullanacaksanız eski PS3 olan sticklerden alabilirsiniz. Kollarının ve butonların sanwa marka olmasını tavsiye ederim.



E
5 yıl
Binbaşı

pro oyuncular bunu kullanıyor artık en ust seviye :)
https://www.amazon.com/Victrix-Arcade-Fight-Stick-playstation-4/dp/B07PB6GMLK?th=1



E
5 yıl
Binbaşı

V
5 yıl
Çavuş

Hori markalara bak hem konsol hem PC uyumlu çalışıyor. Yalnız onlarda eline tam gelmeyebilir modifiye etmen gerekebilir. PS4 veya XBOX uyumlu oluyor ikisi birden değil.
Tepki süreleri çok az değişir senin tarzına hangisi yakışırsa alabilirsin. Butonlar kalitelidir fakat ses yaparlar modifiye etmezsen buna göre al. Geç saatlerde oynayayım dersen sıkıntı yaratabilir. Kalitesi ise diğer markalara göre öndedir yıllarca sorun çıkarmaz.



E
geçen yıl
Teğmen
Konu Sahibi

KROM Gamepad Kumite markasını aldım yurtdışından fiyatlar inanılmaz yükselmiş bu tarz bir gamepad alıp daha sonra kendim editlerim diye düşündüm.



D
12 ay
Onbaşı

Arcade stick önceden bi alışkanlığınız yoksa oynamanızı kesinlikle daha kolaylaştırmıyor, ve hatta çoğu zaman zorlaştırabilir bile. Özellikle yazdığınız model gibi aşırı dandik sticklerle oynamak oyunu olması gerekenden çok daha zor kılacaktır. Neyde rahat ediyorsanız onda oynayın, arcade stick rekabette avantajdan çok, keyfe bağlı bir yatırımdır. Alacaksanız da sağlam bir tane almanızı öneririm. Hori, Qanba, Madcatz gibi markaların eski sticklerini ikinci el japonyadan getirtmek çok ucuza gelebiliyor.

Türkiye'nin şartları altında başka bir şekilde "fiyat anlamında fazla uçmadan" stick almak maalesef mümkün değil. Boşuna heves yapıp paranızı ziyan etmeyin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.