V

Çavuş
22 Temmuz 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
357946 Gün Cezalı
356398 gün 13 s. 7 dk.
Gönderiler Hakkında
V
5 yıl
Antebe girişte kimlik kontrolleri başlamış.
Gösteri bitti dağılın
V
5 yıl
Aramızda maaşlı troller mi var?
Adam watsaptan torpil mesajını vermiş teknoloji özürlü dedim diye uyarı almışım. Düzeysiz mesajmış. Daha öncede bakana laf ettim diye banlandım. Maaşlı trollerin yaptırım gücü mü var forumda? Hakaret yok bir şey yok eleştirmişim hemen şikayet etmişler ki ceza ya da uyarı almamı gerektirecek bir şey bence yoktur.
V
5 yıl
Meteoroloji bizi geç uyardı yalanına sığınan İmamoğlu\u0027nun asıl gerçeği
Siz şükür edin İstanbul'u sel götürdü ve tabi ki İmamoğlu bunu önceden haber almıştı. İmamoğlu neden ısrarla tatil ayağına İstanbul'dan kaçtı sanıyorsunuz? Yetkili isimlerden birileri deprem olacağını söyledi İmamoğlu can derdine düştü. Kuvvetli yağışların deprem habercisi olduğunuda böyle bir risk bulunduğunuda herkes bilir.
V
5 yıl
Fetönün siyasi ayağına neden karışılmıyor?
Hakimler savcılar nerede? yürekli bir savcı yok mu şunları sorgulasın.


< Resime gitmek için tıklayın >
V
5 yıl
Liseli bebeler bilmez
Eski zamanlar siz o zaman var mısınız bilmiyorum varsanız bile çocuksunuz daha. Cep telefonu icat edilmemiş. Evlerde telefon vardı o zamanlarda google dan resimlerini bulabilirsiniz.

Neyse şimdi bu telefonlar çevirmeliydi bir numara çevireceksin çevir babam çevir sanki kamyon direksiyonu çeviriyorsun. Numara gösterme özelliği dijital telefonlarla gelmişti.

Telefon çalınca hemen açmazdın önce düşünürdün kim bu arayan kim olabilir bugün günlerden neydi. Telefonu açınca yerin belli olurdu yalan söyleme ihtimalin kalmazdı.

Neyse sadede geleyim. Ama açmamazlık yapmadığın kişiler olurdu arkadaşların vardı. Onlarla taktik geliştirirdin iki kere çaldırıp kapatırlardı üçüncüyü beklerdin çalmaya devam etmeyince anlardın sonra tekrar aradığı zaman açardın. Bir kere çaldırınca başka bir şey olurdu bize gelsene falan gibisinden. Kalitesiz bir konu oldu farkındayım niye anlattım bilmiyorum. Cep telefonu çıktığında da gidip hemen almadık yerimiz belli değildi ama bu seferde açmamazlık edemezdin her yerde bulunur olurdun.
V
5 yıl
İran ABD\u0027yi PlayStation ile vuracak
İranın PlayStation 5 konsüllerini birleştirerek yaptığı süper silahlarla ABD'yi vurmaya hazırlandığı iddia edildi. İranın bu projesi yüzünden oyun konsüllerini üreten Japonya'nın etekleri tutuşmuş, ABD ise soruşturma başlatmış. Tam 2000 adet Playstation 5 siparişi verdiği Japonyanın durumu değerlendirdiği ancak satışın önünde yasal olarak engel olmadığı için engellenemeyeceği belirtilmiş. Plasystation 5 ile oluşturulan 7nm ile üretilen bu konsolların paralel şekilde çalışacak süper bilgisayarın günümüz bilgisayarlarından çok daha ileri seviyede bir güçte olacağı hesaplanıyor. İranın bu hesaplama gücünü üzerinde çalıştığı nükleer füzeleri ile çok rahatlıkla hedefleri tam isabetle vurabileceği yönünde iddialar var.
V
5 yıl
Yabancılara satılan gayrimenkul ile övünülmesi
Benim vatandaşım aç sefil halde zor geçiniyor kaldı ki gayrimenkul hak getire. Yabancılara yapılan satışların geçen dönemlere göre artış yaşandığını dile getiren haberlere şaşırıyorum.
V
5 yıl
Amerika askerleri Şanlıurfa\u0027da
http://www.haber7.com/dunya/haber/2886865-cok-sayida-abd-askeri-turkiyeye-inis-yapti

Rezilliğin daniskası. F35 leri vermeyen paramızı vermeyen, bölgede teröristleri besleyen Amerikalılar ile iş yapıldığı yetmezmiş gibi Şanlı Urfa'mıza sokuluyorlar.

Maalesef muhaliflik yapmıyorum, ülkemizi temsil edecek haklarımızı savunacak doğru dürüst kimse yoktur hepsi birbirinden rezildir.
V
5 yıl
Kediyi kurtarmak için canını ortaya koydu
Helal olsun böyle insanlar çok nadirde olsa görebiliyoruz. Ben kedileri hayvanları çok severim ama kesinlikle böyle bir şeye cesaret edemezdim.

Eğitimden bahseden arkadaşlar bunun eğitimi nerede veriliyor gitmek istiyorum!

Kaynaktan okuyabilirsiniz haberi
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/orduda-inanilmaz-olay-canini-hice-saydi-bekciler-yetisti-41285961
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/canini-hice-saymisti-kahraman-genc-konustu-41286191

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.