Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
78
Cevap
5930
Tıklama
138
Öne Çıkarma
Cevap: Diyanet, 5 yıldızlı oteli kapattı! (5. sayfa)
R
3 yıl
Yarbay

Dinlerin yalan olduğunu anlamanın en acı yanı bu, kötülerin cehenneme gitmeyecek olması



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
3 yıl
Binbaşı

Bu konu ve sık sık açılan diyanet konularından da anlaşılacağı gibi islam ve Müslüman düşmanlığı konuları cok ilgi görüyor.
Forum kuralları gereği yasak olan İnanç konuları na diyanet uzerinden verip veristiriliyor. Yönetim ise seyirci kalıyor!
Diyeceksiniz ki eleştirmeyelim mi? Eleştirin. Ancak insanlarin dinine ve İslama hakaret etmeyin!
Konudan bazı alintilar

"müslüman şaşırtmadı"

"İslam para kazanmanın en iyi yolu"

"viagradan ölmesinlerde otelde"

"Dinlerin yalan olduğunu anlamanın en acı yanı bu, kötülerin cehenneme gitmeyecek olması"


Bu organizasyonun maliyeti vurgulanmak istenildiği kadar yüksek olmadığını, haberde paylaşılan fotoğraflarında ilgi cekici hale getirildiğine inanıyorum.
Nitekim bende ust mesajlarda bu durumun diyanete yakışmadığını yazmıştım. Başta diyanet olmak üzere bütün devlet kurumları bu uygulamadan vazgeçmeli. Eğitim verilecekse beş yıldızlı otele gerek yok. Uzaktan eğitim bile verilebilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
3 yıl
Yüzbaşı

İslam dininin içinde olduğu ibrahimi dinlerin bir ayeti, sizler abd de eskiden köleliğin serbest olduğu zamanlarda bu ayetin kliselerde zencilere ne sıklıkla okuduğunu tahmin edin.

İncil. koloseliler 3:22 : Ey köleler, Dünya'daki efendilerinizin ( diyanetin, akapenin, fetonun, menzilin ) her sözünü dinleyin. Bunu, yalnız insanları hoşnut etmek isteyenler gibi göze hoş görünen hizmetle değil, saf yürekle, Rab korkusuyla yapın. ( sakın ola ki kuran da ve islamda kölelik yasak sanmayın aynı şekilde )


Hiç bir kral, firavun, halife, efendi, saltanat ve sefa süren zengin insan yoktur ki köleleri olmasın.

15 senedir din denen ideolojiyi araştırıyorum, yalan olmasının yanında öğrendiğim en net şey, din sadece köleler ve zayıflar içindir, neden zayıflar için? Çünkü din ideolojileri insanların zayıflıkları ve zaafları gözetilerek geliştirilmiştir. Din yönetici kesimlerin kurguladığı ve çocuk yaşta insanları buna zorla inandırdıkları ( size bir seçim sundularmı? Ayetlerde islam dinine inanmayanın sonu nedir? ) çocuk yaşta insanların beynini yıkadıkları, insanların düşünme biçimi yaptıkları yönetici ideolojileridir. Bunu çocuk yaşta yaparlar, çünkü seçim şansınız olsun istemezler, dinlerde insan hakları diye bir şey yoktur, vardır sananlar sadece dinlerdeki siyasi tezgahlara kanmıştır. İnsan kesme ve dinlerinden olmayanların öldürülmesini geçtim, çocuğa gittiğinde zaten senin insan haklarıyla alakan yoktur.

Düşünme biçimi derken bunu kısa geçmeyeyim, düşünme biçimi dediğim sizin beyninizin çalışma şeklini onlar belirliyor, yani mantığınız, algınız hedefiniz, vicdanınız, sevdiğiniz ve nefret ettiğiniz her şeye sadece bir dine inandığınızda o dini kontrol eden kimseler karar verir, tabi sizlerin çoğu bunun imkansız olduğunu düşünecektir, fakat üzerinde biraz kafa yorsaydınız anlardınız, ( Bu nedenle bir çok din vardır, bir çok esnaf tezgahı gibi düşünün bunu, hepsi ekmek yiyorlar ) dinin geliştirilme amacı zaten budur, din topluma sahip olmanıza, toplumu istediğiniz şekilde düşündürmenizi sağlar büyük kârlı bir yatırımdır yöneticiler için. Ne kadar çok insan sizin kotardığınız ideolojinin içinde olursa o kadar çok köleniz, paranız ve kontrol edebildiğiniz insan olur, bu nedenle insanların çocukluk yaşı kaçırılmadan, seçme şansları olmadan, akli ehliyetleri olmadan, gerçek islam tarihini filan öğrenmeden, kotarılan din, istenilen şekilde, jan janlı, iyi ve en güzel şekilde allanıp pullanıp onların beyni yapılmalıdır, bu din onlara barış, insan hakları ve sevgi dini diye yutturulmalıdır, mesele budur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 3 Aralık 2021; 9:30:13 >

G
konuya attığın mesajın anca bu olduğuna göre kimin ne olduğu belli oluyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 3 Aralık 2021; 9:16:16 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @retro61
S
3 yıl
Binbaşı

Makarna Çay'a devam mı gençler siz makarna'ya devam edin adam açık büfe'de bütün mideyi full ediyorlar hedef 2023 hülogg



D
3 yıl
Yarbay

Din kitleleri itaatkar kılmak için kullanılan en eski araçtır. Hiçbir büyük dinin kitabında, öğretisinde size verilen emirleri, söylenen sözleri sorgulayın denmez; yalnızca itaat edin yoksa en acı şekilde cezalandırırsınız yazar. Siz itaatkar ederken de din adamları sizin paranızı akla hayale gelmeyecek kadar iğrenç şekillerde yerler.

Bu tarih boyunca böyledir. Geçmişteki olayları yorumlayarak geleceğimiz için yol çizmeliyiz onun için objektif tarih öğrenimi önemlidir.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 yıl
Binbaşı

Çoğu kişi haklarını helal etmiyor zaten :) Öbür dünyada nasıl hesap verecekler acaba



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

G
3 yıl
Yüzbaşı

Benim yazdığımda hakaret yok ki.
niye öyle algıladın. Dünya düzenine bir bakın. İslamı para kazanma aracı olarak kullanan milyonlar var. Sizin stem etmeniz gereken müslümanlar ben değilim... hrıstiyanlıkta orta çağda bu durumdaydı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @halil altın
G
3 yıl
Yüzbaşı

Kriz bize var oğlum, onların keyfi yerinde valla! Günde 5 vakit namazını kıldır, akşamları da pideli ayranlı 2-3 tane mevlüt denk gelir, nasıl olsa millet patır patır ölüyor; hele bir de cin çıkarma, şeytan kovma ayini denk gelirse oooh bu ay arabayı yeniledik gitti! Kriz sana bana var, bu hacı hoca milletinin çükü taşağına denk oğlum!



M
3 yıl
Yarbay

siz haberi yanlış anlamışsınız
diyanet 5 yıldızlı oteli kapattı
çünkü otelde içki tüketiliyordu
diyanet de yetkisini kullanıp oteli kapattı
zinciri vurdu mühürü bastı



R
3 yıl
Binbaşı

Üstüne mi alındın vah vah.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 3 Aralık 2021; 17:10:51 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @El Prezidente
T
3 yıl
Yüzbaşı

din diye birşey yoktur fakirlere allaha dua edin kendilerine yatlar katlar vilalar sadece uydurma birşeydir



X
3 yıl
Yarbay

Benim vergimden pay varsa ki var, helal etmiyorum.



G
az haysiyet olsa susar oturur işte ama nerdee bu tayfa hep aynı. @retro61





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 3 Aralık 2021; 22:24:53 >


Bu mesajda bahsedilenler: @retro61
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.