Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
92
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DH Post atarken Bahsetme veya kişiyi ekleme haberdar etme sorunu PC
D
4 ay
Yarbay
Konu Sahibi

PC de Herhangi bir konuya post atarken DonanımHaber den bir arkadaşımı o konu ile ilgili haberdar etmek ve onu eklemek istiyorum.. örnek vermek gerekirse mobil üzerinden DonanımHaber de bir konuya post atarken bahsetme ''Haberdar Et'' kısmı mevcut.... bu neden PC sürümünde yok ? PC de DonanımHaber de kişinin konu altına attığı herhangi bir post üzerinden karşı tarafa cevapla seçeneği haricinde kişiye başka türlü geri dönüş yok gibi görünüyor.. bu mobilde ki özellik PC kullanıcıları içinde gelirse iyi olur diye düşünüyorum..... Önemli olan Her konu altında her topic altında herkesi ekleyip aynı Mobil Sürümdeki gibi ''Haberdar ET'' butonunun PC sürümdeki kullanıcıları içinde gelmesi gerekir..

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 10 Haziran 2024; 12:27:29 >

X
4 ay
Moderatör

@ugur7seven




Bu mesajda bahsedilenler: @ugur7seven
N
4 ay
General

@ ile yazmaya başlayıp kullanıcı ismini yazınca bildirim gidiyor. Hatta yazarken isimler liste halinde çıkıyor. Oradan seçilebiliyor. Seçmek gerekiyor. O zaman alıntılanan kullanıcı mavi bir etiket içerisinde çıkıyor ve bildirim alıyor. Konuda aynen XpressMusic34'in yaptığı gibi aslında. Eskiden masa üstünde bildirim atma mobil sürümündekiyle benzerdi, sonra böyle bir uygulama geldi. Bazen liste geç çıkabiliyor; o sebeple beklemek veya silip tekrar yazmak gerekebilir.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @XpressMusic34 , @GalacticHope
G
4 ay
Yarbay

O dediğiniz olayı biliyorum olmuyor sağlıklı çalışmıyor kaç kere denedim bekletiyor liste gelmiyor dümdüz çıkıyor bazen altı üstü mobildeki haberdar et kısmını PC içinde ekleseniz olmaz mı daha pratik olur ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 11 Haziran 2024; 7:48:38 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 ay
Yarbay

@veteran_gamer



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

X
4 ay
Moderatör

Hocam selamlar @Nat Alianovna

Bahse konu liste bazen çok yavaş açılıyor bu konuda @ugur7seven hocamız bir çalışma yapabilir misiniz?




Bu mesajda bahsedilenler: @ugur7seven , @Nat Alianovna
U
4 ay
General

Başlığın altında bu söylediğiniz özellik mevcut. Belki buradaki listede olmayan kullanıcılar için bir düzenleme yapılabilir.

< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.