Geçenlerde forumun mobil sürümü değişti bende. Eski hale getirmeye uğraşırken sol üstünde bulunan bir yere tıkladım. (sanırım tam sürüm mü yazıyordu ne). Ondan sonra forum pc sürümünde açıldı. Geri de getiremiyorum
Kullandığım tarayıcıda mobil sürüm-Pc sürüm geçişi var ama her iki seçenekte de forum aynı şekilde açılıyor.
Tarayıcıdan site çerezlerini silmeyi denedim ama bir türlü tarayıcıda nasıl sileceğimi bulamadım. (yandex browser with Alisa kullanıyorum.)
Desteğinizi bekliyorum. Forum deneyimim çok kötüleşti resmen.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Standart Sürüm seçeneğine tıklarsanız belli bir süre (şu an ezbere bilmiyorum) masaüstü sürümü görürsünüz. Bir süre sonra tekrar mobil görünüme geçiyor.
En son tarayıcıda tüm site verilerini en son buldum ve sildim de düzeldi. Hine basmayacağım o tuşa.
Siz de mobil kullanıcı iseniz, sağ üstte standart sürüm adlı bir buton var. Ona tıklayınca o hale geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah7ve7 -- 27 Ocak 2024; 23:46:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @n201