Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
32
Cevap
4431
Tıklama
30
Öne Çıkarma
Cevap: DH de 6800XT incelemesi olmamasının sebebi Mesut Çevik mi? (2. sayfa)
T
5 yıl
Yarbay

Gecen o kadar gereksiz biriyle roportaj yapmiski bastim dislikei, verdim yorumu takipten de ciktim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Shadow Ryzen
L
5 yıl
Yüzbaşı

Saç ektirince güven geliyor. Merhumun biri "saç erkeğin ikinci penisidir" demişti.

Demek ki Mr. Çevik gabarınca lig değiştirmiş.




Bu mesajda bahsedilenler: @Shadow Ryzen
D
5 yıl
Yarbay

Arkadaşlar biraz önce twitter üzerinden Mesut Çevik ile konuştum , AMD inceleme için kart göndermemiş.
Ek olarak Mesut Çevik'in AMD için hazırladığı videoları izleyenler bilir AMD yi yerlere göklere sığdıramayan ve firmanın hakkını veren bir isim.



H
5 yıl
Yarbay

Kendisi her ne kadar vahşi bir kapitalist olsada, severiz candır.



C
5 yıl
Teğmen

Canlı yayında söylemiş erdi abiye kartın gönderildiğini, 6900 bekliyormuş kendisi ama eleştirileri var haklsıınz.



G
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: HWS

Yabancı kaynakların incelemeleri neyimize yetmiyor Allah aşkına ben TR incelemelerine bakıp ürün almayalı yıllar oldu buraya sadece kullanıcı deneyimlerini öğrenmek için giriyorum Donanım Haber 'in eski popülerliği yıllar önce bitmişti zaten günümüzde sorsan herkes ya Infuluencer ya Youtuber olup kendi yoluna gidiyor Mesut'un kendi kanalı için ürettiği içeriklere bakın bir de Donanım Haber için çektiklerine iki resmi yan yana koyun ne demek istediğimi anlayacaksınız.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Bu yaptıkları hiç etik değil bence Erdi Özüağ de aynı şekilde yapıyor asıl işi olan dh youtube kanalını tınlayan yok.



A
5 yıl
Yüzbaşı

Nabza göre şerbet



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
5 yıl
Yarbay

Geçmiş olsun Erdi bey
Şu stok konularına da bir değinseniz AMD tarafında da sıkıntı olacak gibi.




Bu mesajda bahsedilenler: @fx57
S
5 yıl
Binbaşı

Saç ektirdikten sonra bişe oldu bu adama. Eskiden çok seviyordum ben bu adamı. Hakkı mı deseler Mesut mu deseler Mesut derdim ama şu an Hakkı daha samimi geliyor yanında.


Bu mesaja 4 cevap geldi.
D
5 yıl
Yüzbaşı

Abi bi ara youtube canlı yapta muhabbet edelim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @fx57
T
5 yıl
Binbaşı

Derdime çare Baytar’ım yok :)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

H
5 yıl
Binbaşı

Gamer Nexus ve der8auer gibi adamların yaptıklarını ülkemizde görmeyi çok istesek de epey zor nedeni de basit bu adamlar takipçilerinin ya da onları destekleyenlerin desteği ile satın aldıkları ürünleri hatta kendileri bile satın almıyor belki destekçileri onlar için alıyor ya da gelen desteklerle alıyor da olabilirler marka bağımsız anakartından tutun, ekran kartına, işlemcisine hatta sıvı soğutucusuna kadar bir pc'nin en can alıcı bileşenlerini, en ince ayrıntısına kadar didik didik edip, şeffaf bir şekilde inceleyip markaları ve çıkardıkları ürünleri rahatça eleştirebiliyorlar ve yeri geldiğinde bunu almayın bile diyebiliyorlar özellikle Gamer Nexus bunu çok iyi yapıyor ve bunu yaparken de MSI, Asus, Gigabyte, Evga vs. bize ne der demiyor ya da kart üreticileri ile aman aramız bozulmasın demiyor ya da Intel, Nvidia ve AMD bize bir daha ürün göndermezse naparız demiyorlar adamlardaki özgüvene hayranım böyle yaptıkları için de belki AMD, Nvidia, Intel gibi dev firmalar ilk elden, board üreticileri de hemen incelesinler diye özellikle bu kişilere ürün yolluyor ama gelecek eleştirilere ya da övgülere açık olduklarını bilerek bunu yapıyorlar.

Hardware Unboxed bu ikisi kadar olmasa da yine onlara yakın kalitede test, inceleme ve analizler yapıyor. Hepsinin kullandıkları genel ürün inceleme metodolojisi benzer sayılır ama Hardware Unboxed sanki biraz AMD yanlısı gibi geliyor bana edindiğim izlenimler kadarıyla ama yine de işini iyi yapıyor.

Diğer taraftan işin nirvanası IgorLabs ise olayı aşmış özellikle çıkarttığı ekran kartı analizleri ve geliştirdiği yazılımlar sayesinde kartlardan alınabilecek performansı nasıl sonuna kadar elde ederiz bunun için çalışıyor, analizler ve raporlar yayımlıyor, geliştiriyor vs.

Gönül ister ki ülkemizde de firmalara bağlı kalmaksızın, reklam ve sponsorluk gelirlerinin kaybından endişe duymaksızın ve tüm dünya ile aynı anda ambargo kalkar kalkmaz bu kalitede Türkçe içerikleri görebilelim inşallah bir gün o da olur ve bu düzen değişir.



M
5 yıl
Yarbay

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.