D

Emekli Yönetici
14 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
76 üye
Görüntülenme (?)
214 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
6 yıl
Upgrade (2018)


Konusu ;
Eşiyle birlikteyken acımasızca saldırıya uğrayan Grey Trace, karısını saldırıda kaybetmenin yanı sıra belden aşağı da felç olmuştur. Günün birinde bir milyarder muciten bedenini geliştirecek deneysel bir tedavi teklifi alır. Tedavi için Trace'in bedenine STEM olarak adlandırılan yapay zeka implantı yerleştirilir. Tedavi ile insanüstü yetenekler kazanan Trace, karısını öldüren ve kendi hayatını mahveden kişilerden intikam almak için yola koyulur...


Biraz önce bu filmi izledim.Beklentim gerçekten düşüktü izledikçe bağlandım filme.Çok iddialı bir yapım sayılmaz ancak vasat'ın çok üstünde bir film olmuş bence.Oyuncu kadrosu çok kaliteli değil ancak başroldeki eleman Tom Hardy'e benziyor.Aksiyon, Bilim-Kurgu sevenler bir baksın derim.


Bu arada filmin konusu arattım ama bulamadım daha önce açılmışsa kusura bakmayın lütfen.
D
6 yıl
All The Money In The World | Mark Wahlberg - Michelle Williams(2017)
Videoyu izlemek için tıklayınız

http://www.imdb.com/title/tt5294550/

Konusu ;

Amerika'nın sayılı zenginlerinden olan John Paul Getty'nin 16 yaşındaki torunu kaçırılır. Fidye olarak 17 milyon dolar istenmektedir. John Paul Getty Jr.'ın annesi Gail, fidye için milyarder kayınperderine gider ancak John Paul Getty cimriliğiyle ünlenmiş biridir ve fidyeyi fazla yüksek bulur. Oğlunun hayatını kurtarmak isteyen Gail, parasına düşkün fabrikatör dede John Paul Getty ve fidye isteyen suçlular arasında ortak noktayı bulmak bir hayli zor olacaktır. Bu süreçte John Paul Getty Jr.'ın hayati tehlikesi her geçen saniye artmaktadır..


Güzel bir dönem filmi.İzlemenizi tavsiye ederim.
D
6 yıl
Sidney Hall (2017) Elle Fanning-Logan Lerman

Videoyu izlemek için tıklayınız


Konusu ;

Shawn Christensen’in senaryosunu Jason Dolan’la birlikte yazdığı The Vanishing of Sidney Hall, lisedeki en yakın arkadaşını kaybettikten sonra onun hakkında yazdığı roman sayesinde şöhreti erken yaşlarda bulan Sidney Hall ve onun bu şöhreti kaldıramayıp aradan kaybolmasından geçen 10 yıldan sonra bir detektifin Hall’u araştırmaya başlamasının hikaye
D
6 yıl
Only The Brave (2017) Jeff Bridges - Jennifer Connelly
Filmi izleme firsati buldum gercekten cok guzel bir yapim olmus.Hikayesi falan hic fena degil.Izlemeyi dusunen varsa tereddüt etmeden izlesinler.http://www.imdb.com/title/tt3829920/
D
7 yıl
Christian Bale hakkında
Bu fotoğraflar katıldığı bir film festivalinden.Reis ne hale gelmiş.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
D
7 yıl
Leonardo DiCaprio Da Vinci\u0027yi Canlandırabilir
Deadline'ın haberine göre Universal ve Paramount'un beyaz perde hakları için kıyasıyla kapıştığı Walter Isaacson imzalı Leonardo Da Vinci'nin hakları sonunda Paramount'un oldu. DiCaprio'nun yapım şirketi Appian Way'in de yapımcıları arasında yer aldığı biyografik uyarlamanın ilham aldığı kitap henüz piyasaya sürülmedi. Tek bildiğimiz kitabın tanıtımında "Leonardo'nun hayret verici not defterlerindeki binlerce sayfaya dayanan ve hayatı ve eseri hakkındaki yeni keşifleri ele alan yazar Walter Isaacson, da Vinci'nin sanatını bilimine bağlayan bir anlatı sunuyor" şeklinde bir açıklama olduğu... Isaacson'ın daha önce Michael Fassbender başrolüyle beyaz perdeye uyarlanan Steve Jobs romanının da yazarı olduğu bir dipnot.

2014 yılında NPR'a röportaj veren oyuncu, "Annem ve babam balayı sırasında Floransa'daki Uffizi Gallery'yi geziyormuş. da Vinci'nin resimlerine bakarlarken ben annemin karnında sertçe tekmeleye başlamışım. Babam bunu bir işaret olarak almış ve ismimi Leonardo koymuş" diye açıklamıştı.

beyazperde
D
7 yıl
Battle of the Sexes (2017) | Emma Stone - Steve Carell
Videoyu izlemek için tıklayınız


1973 yılında oynanan dünyanın bir numarası Billie Jean King ile eski şampiyon Bobby Riggs arasındaki tenis maçı tarihe “The Battle of the Sexes” olarak geçti. Bu muhteşem maç tüm zamanların en çok izlenen spor müsabakası oldu. Zamanın ruhunu yakalayıp, cinsiyet ayrımcılığı üzerine dünya çapında bir gündem yaratan bu müsabaka, aynı zamanda femisint hareketi de teşvik etti. Medyanın baskısı altında olan King ve Riggs, kort dışında çok daha kişisel ve kompleks sorunlarla uğraşıyorlardı. Eşinin de desteğiyle kurumlara karşı eşit ödemeler için savaşan King, aynı zamanda kendi cinsiyetiyle ilgili de boğuşmalar yaşıyordu. Bu arada Riggs de mirası ve şöhretini, eski zamanlardaki ihtişamını tekrar yaşamak için riske atıyordu. Billie ve Bobby birlikte; tenis kortlarının çok ötesine geçen ve dünyanın dört bir yanında erkeklerle kadınlar arasındaki tartışmaları canlandıran bir kültürel gösteriye hizmet ettiler.
Bobby Riggs ve Billie Jean King'in tarihi tenis maçını konu edinen Battle Of The Sexes'ın başrollerinde Steve Carell ve Emma Stone yer alıyor
.
D
8 yıl
z3 ekran açılması sorunu
Telefonla konuşma yaptıktan sonra ekran açılmıyor ve konusmayı sonlandıramıyorum.Bazen de ekrana çift tıkladığımda da ekran açılmıyor.Bu sorun her zaman olmuyor bazen sorunsuz çalışırken bazen de hiç ekran açılmıyor power tuşuna çift tıklayarak kamerayı açıp oradan kapatmak zorunda kalıyorum.
Son güncellemeyi aldıktan sonra oldu sanırım bu sorun.Sorunun nedeni hakkında bilgisi olan var mı?
D
8 yıl
Anakart\u0027ın kasa bağlantısı hakkında
< Resime gitmek için tıklayın >


Kutuplarini nasıl anlayacağım üstünde + - yazmiyor.Kasadan anakarta takılan kablo fotoğraftaki.Ters takmam halinde bir sıkıntı cıkar mı?
D
8 yıl
SSD taktıktan sonra pc donmaya başladı
Laptop'un dvd sürücü yerine ssd yi taktım ancak pc ara ara tamamen donmaya başladı.Neden olabilir acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.