Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
44
Cevap
1466
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Daredevil (202?) | Disney+ (3. sayfa)
M
7 ay
Yarbay

Zaten bir kaç bölümü izlemişler ve diziyi begenmemişler , netflix versiyonunda ki gibi aksiyon ve şiddet dozu da yüksek değilmiş .
Marvel'ı tebrik ediyorum en azından biraz daha bekler kaliteli bir daredevil izleriz. Artık kötü yapım çıkarma lüksleri yok çünkü insanlar kötü Marvel dizileri izlemekten çok sıkıldı .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mahmut716
M
7 ay
Yarbay

Bu arada normalde dizi 18 bölüm olacaktı. Şimdi tüm ekibi kovduktan sonra bölüm sayısı da azaltılır bence . Açıkçası dizinin bu kadar uzun olmasına da gerek yok bence.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
7 ay
Yarbay

P*ç ettiler resmen. Netflix’te ne güzel gidiyordu. Ah bu Disney yok mu…



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
7 ay
Binbaşı

echo , ms marvels falan filan saçma dizileri çekeceğinize şu diziyi çekseydiniz keşke şimdiye kadar.Bunların hiç mantığı da yok sonra izlenmeler falan düştü deniliyor.Daradevil çok rahat bu dizilerden daha fazla da izlenirdi.



B
6 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Netflix'in Punisher dizisinden bir yazar (Dario Scardapane) ve Loki dizisinden 2 yönetmen (Justin Benson and Aaron Moorhead) getirmişler kadroya.

Ben ufaktan ümidimi kestim bu kadar yaygara kopan işten daha hayır gelmez gibi.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 ay
Yarbay

Netflix'in kalitesinde bir Daredevil gelecek mi? gelmeyecek mi? bakalım 2025'e kadar sağ kalırsak göreceğiz. :)


Çekimler Pazartesi günü başlayacakmış. Dizi yazar değişikliği nedeniyle ilk duyurulduğu gibi 18 bölüm olmayacak. Bölüm sayısı Netflix versiyonuna yakın olacak.

https://twitter.com/popgek/status/1748799201306096041?s=20



D
3 ay
Yarbay

Bekliyoruz bakalım. Disney+ bu diziyi kaliteli yapması gerektiğini biliyordur. Aksi halde bu rekabet ortamında sadece diziyi değil, platformun kendisini de etkileyecek bir durum var ortada.

Bir de bu dizi zaten Marvel Television ve ABC Studios tarafından üretilmişti. Netflix'in ne bu diziyi ne de diğer kaliteli Marvel dizilerini üretecek kapasitesi yok. Yaptıkları şey platformlarında yayınlama haklarını satın almış olmalarıydı. O yüzden beklentim ne düşük ne de yüksek.



A
3 ay
Yarbay

Wilson Bethel, Daredevil: Born Again'de Bullseye rolünü yineleyecek.

https://twitter.com/popgek/status/1749891690293248123?s=20



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.