Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
141
Cevap
26341
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cruze LPG
Q
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar özellikle yeni cruze alacaklar ve halihazırda cruze sahibi olup da LPG taktırmayı düşünenler için faydalı olur düşüncesiyle ve on yıldır benzinli otomobil kullanmayan ve şu anda da bir LPG li cruze kullanıcısı olarak cruze LPG uygulaması ile ilgili deneyimlerimi sizlerle paylaşmak itedim.
LPG li cruze kullanıcıları da deneyimlerini buradan aktarabilirler.

Her ne kadar GM Türkiye LPG onayı vermese de bayilerin çoğu LPG yi kendi garantilerini vererek montaj yapıyorlar. Ben otomobili almadan önce LPG nin garantiyi bozduğunu ve GM Türkiyenin de buna onay vermediğini forumlarda çeşitli yerlerde okumuştum. Hatta GM TR nin bu konuda bayilere yolladığı yazıyı da okumuştum. onu zaten internette cruze lpg arştırırken biryerlerden kesin siz de okumuşsunuzdur. Orada bizim motorların 113bg ve euro5 olup değişken zamanlı sübap teknolojisiyle donatıldığını ve LPG takılması halinde bobin arızası olabileceği yazıyordu. Bunları okuyunca açıkçası biraz çekindim ancak bayi kendi garantisini verince lpg li almaya karar verdim. Diyeceksiniz ki bir sıkıntı durumunda bayi yan çizerse? Yan çizerse öncelikle müşterisini kaybeder ikinci olark da benim yaptığım yakıt tasarrufunun yanında bobin masrafı solda sıfır kalır. Ayrıca landi renzo ve brc türkiye distribütörleri cruze motora birşey olursa garanti biziz diyecek kadar kendilerine güveniyor. gm tr vermezse vermesin. sanki porsche lpg onayı veriyor mu millet çatır çatır taktırıyor. ferrari vermiyor da ne oldu almanyadaki türkün elinden eski kıytrık ferrarilerini geri almışlardı. turşu kursunlar. otogaz fuarında LPG li ferrari vardı. montaj yapan firma bizden almaya kalkarsa ferrari 140 bin avro ödemek zorunda diyordu gazetede gördüm. o nedenle gm tr de değişken subap vs diyerek kandırmasın bizi. lpg kit distribütörlerine göre bu gm nin bir satış stratejisi yani prestij açısından. çünkü yurdum insanı lpg li araca binmeyi avam bir hareket sayıyor ya kendince. ama benzine para sayarken de yakınıyor. neyse burada lpg yi övmek gibi birşey yapmayacağım sadece cruz a lpg taktırmak isteyenlere bildiklerimi aktarmak istedim.

Sonuç olarak cruze de ben lpg yi kulanıyorum ve memnunum. Daha önce taktıran arkadaşlar olmuştur onlardan da hiç şikayet gelmedi çok şükür. LPG li diğer cruze kullanıcıları da deneyimlerini buraya yazabilirlerse çok bilgilendirici olur.

Hepinize kazasız sürüşler.



U
14 yıl
Binbaşı

http://www.isobarturkiye.net/lpg/

bu adreste "chevrolet LPG ile harcamanız" yazan bölümde kaç tl gösteriyorsa iki katı tam doğru sonuç veriyor.

bir ile tıklayın. sonra tıkladığınız ilden, gitmek istediğiniz ilin üzerine gelin. harcayacağınız para
çıkacak. onun iki katı bizim lpg'li araçlarımız için doğru para. tecrübe ile sabittir.

örnek:
mardin diyarbakır 10 tl diyor. ben tam 20 tl ye gidiyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
14 yıl
Teğmen

Lpg de sizi işin ehli olan kişiye yönlendireyim. Her türlü sorunuza ve sorununuza nokta atışı yapan deneyimli bir büyüğüm olan Faruk Sevgili usta şiddetle tavsiyemdir.
http://forum.donanimhaber.com/m_20064365/mpage_55/f_/key_//tm.htm


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
12 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Always0007

quote:

Orijinalden alıntı: egemen_ertas

quote:

Orijinalden alıntı: Always0007

quote:

Orijinalden alıntı: reorxdho

Yakin zamanda opiste landi renzo lpg taktiran bir arkadas guncel fiyati paylasabilir mi?

Herkese iyi forumlar..



bende fiyat bilgisini merak ediyorum

Landi yağlamalı sistem için 2200 tl gibi fiyatlar konuşuluyor, sizce fiyat nasıl?

chevrolet formunda bir arkadaş yeni evo kit artı yağlamalı taktırmış yeni kasa aveosuna 1.650 dedi kampanya vardı diyorlar..bence güzel fiyat

kimdir bu arakdaş merak ettim bende
fiyat güzel gerçekten 2200 teklif edildi bana

1650 den bende taktırmak isterim yardımcı olabilecek varsa :)

http://www.chevroletclubtr.com/lpg-yakit-sarfiyatimiz-t66.200.html;topicseen

sonunda buldum 1650 ye taktıranı bence hemen iletişime geçmek lazım :D



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.