U

Binbaşı
13 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
103 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
3 yıl
Vestel Cmi 10812 Çamaşır Makinesi Kilit Problemi
Neredeyse bir aydır bu sorunla uğraşıyorum. İki yıldır kullandığımız makineden kilit sesi gelmeye başladı.

Garantiden önce kilit değişti. Düzelmeyince ana kart değişti. Yine düzelmedi. Servise götürüp denediler, incelediler. "Burada sorun çıkarmadı." dediler. Getirdiler, denedik ve sonuç yine aynı: Sorun devam ediyordu. Bir hafta daha denedim. Videolar çektim. Servisi yine çağırdım. Çözüm bulamadılar. Videoların hepsini istediler. Fabrikaya sordular. Ertesi gün eve gelip sorunu çözdüler. Nasıl mı? Fişi pirize ters takarak! Makine düzeldi 😁






U
3 yıl
Sjcam Ion Totem 4K Kullanıcı Deneyimi
Merhabalar,
2013'ten bu yana motosiklet kullanıyorum. Günübirlik git gel 200 - 300 km'lik geziler yapıyorum. Son bir yıldır üç - dört kişi geziyoruz ama başlarda hep tek gezdim diyebilirim. Başladığımdan beri gezdiğim yerleri çekip Youtube'ye koymayı istemiştim. Aksiyon kamerası almak şimdi kısmet oldu.
Kameramı Hepsiburada'dan 630 tl'ye satın aldım. 400 tl civarında sj4000 ve Eken bakarken gyro özelliğini mutlaka istediğimi fark ettim ve Totem'e yöneldim. Totem'in artık üretilmediğini farketsem de fiyatı ve özellikleri beni ikna etti. Neredeyse tüm özelliklerinin Sj6 Legend ile aynı olduğunu öğrenince de almaya karar verdim. Yedek parça, aksesuar alımlarımı Sj6'ya göre yapacağım.
Ürünle gelen aksesuarlar az. Bu yüzden neye ihtiyacım olduğunu iyice araştırarak şu ürünleri aldım:
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Bu ürünlerle yarım kasta yandan çekim, göğüsten çekim ve aynadan çekim yapabiliyorum. Hatta göğüs aparatına diğer uzatmaları ekleyince çene hizasına bile getirebiliyorum. Senelerdir Motovlog izlerim. İzlemekten en çok keyif aldığım açı çene açısı. Bu yüzden şimdilik göğüs aparatıyla kullanmayı düşünüyorum. Aşağıya göğüs çekimi denememi bırakıyorum. Bu benim ilk videom. Biraz amatör olabilir yani.

Videoyu izlemek için tıklayınız

35 tl'ye class10 32 gb kart da satın aldım. Kart 1080p60'ta üç buçuk saatlik bir çekim imkanı sunuyor.

Ayarlarda geniş, normal ve dar olmak üzere üç açı seçeneği var. Eğer gyro açıksa bu ayarı yapamıyorsunuz. En dar açıyı kullanıyorsunuz. Yukarıdaki çekim gyro ile yapıldı.

Pili tam doldurup 1080p60'ta çekimi başlattım. Odada bir yere koydum. 110 dk çekim yaptı. 28 dk'lık dosyalar halinde kayıt yapıyor. Tek part değil yani. Pil bitene kadar çekimi durdurmuyor, müdahaleye gerek olmuyor yani. Pil bittiğinde son dosyayı otomatik kaydediyor.

Tecrübelerimle birlikte eklemeler yapmaya devam edeceğim.
U
4 yıl
Kızıma Bisiklet Alacağım
7.5 yaşında kızıma bisiklet alacağım. Boyu 20 jant için tam uygun. Bazı 24 jantlar basık bazıları ise yüksek kadro. Basık olanlara binebiliyor. Karar veremiyorum. Bütçe 1000 tl civarı, biraz üstü biraz altı olabilir.

Şunu çok beğendi kızım.

< Resime gitmek için tıklayın >
U
4 yıl
Kızıma Bisiklet Alacağım
7.5 yaşında kızıma bisiklet alacağım. Boyu 20 jant için tam uygun. Bazı 24 jantlar basık bazıları ise yüksek kadro. Basık olanlara binebiliyor. Karar veremiyorum. Bütçe 1000 tl civarı, biraz üstü biraz altı olabilir.
U
4 yıl
Start stop kapatma
Start stop sisteminin ilk calistirmada kapali olmasini saglayabiliyor muyuz? Her seferinde dugmeye basmaktan sıkıldım. Kapali baslasin, sıkışık trafikte dugmeye basalim, acilsin. Egea 1.3 2020 model
U
4 yıl
Hattımı Taşıyamıyorum
Turk telekomdayim. 27 nisanda taahhut bitiyor. Hat babamin ustune. 20 senedir boyle kullaniyorum. Babamla ayri sehirlerdeyiz ve babam 65 yas ustu. Vodafona geceyim diyorum, yasal sahibi degisiniz diyorlar. Hatti uzerime alamiyorum. Alabilseydim bile 3 ay gecis yasakmis. Tt de kalsam uygun tatife sunmuyorlar. Vodafonun 30 a verdigine bunlar 50 istiyor.

Aklima gelen tek sey yeni numara cikarmak. Son care tabi...

Sizce bu durumda vodafona gecme sansim var mi?
U
4 yıl
Emektarla Yollarımız Ayrıldı
Sifir aldigim ilk arabam 2009 model cruze'mi dun sattim. 196 bin km deydi. Degisensiz, uc parca boyaliydi. Ilk sahibi oldugumdan kaportasini biliyordum. Bu yuzden ekspere sokmadan ilana koydum ama motor performansi kac cikacak, merak ediyordum dogrusu. Alici arkadas ekspere soktu. Motor icin %83 dediler. Bu yas ve km de normal bir performans dedi eksper. Yag filtre degisimiyle daha da artarmis.

Arabami 51 bin tl ye verdim. Bu paraya satilan araclari arastirdikca icim acidi. Kesinlikle ederinin uzerinde bir aracti. Can sıkan taraflari vardi tabi. Bunlari da bir cok kez farkli konularda dile getirmisimdir.

Zamaninda cruze yerine astra alsam yaklasik 10-15 bin ustune, civic alsaydim yaklasik 25-30 bin ustune satabilirdim. Piyasasi olan marka, piyasasi dusuk olan marka konusuna bir ornek olsun diye yaziyorum bunlari.

Ne alacagima gelelim:

Fiat egea 1.3 urban plus.

Kaporasini verdim, bekliyorum. Sorun cikmaz da teslim alirsam tecrubelerimi yazarim.
U
4 yıl
80 Bine Kadar Dizel Araç Tavsiyesi
Dizel olacak.
80 bin km civarı üst sınır olacak.
Model yılı 2012 ve üstü olacak.
Sedan da hb de olabilir.
Değişen boya olmamasını yeğliyorum.

Polo 1.2 tdi bluemotion
Corsa d 1.3 cdti enjoy
İ20 1.4 crdi (2014~)
Linea 1.3 multijet
Curier 1.5 tdci
Kangoo 1.5 dci
Stepway 1.5 dci
C elysée 1.6 hdi

Bu araçlar ilgimi çekiyor. Polo, corsa ve i20 arasında eleme yapamıyorum. Polo 60-70 bin km arasında oluyor. Aynı fiyatlara i20 50 bin km altı bulunabiliyor. Ayrıca 1.2 tdi ve 1.4 crdi ile ilgili bilgim yok. Sorunlu mu?

En önemli kriterim sorun yaşatmaması.

Özellikle bu modelleri bilen, kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
U
4 yıl
195.000 km Dayanan Orijinal Debriyaj Seti
Sıfır aldığım Chevrolet Cruze'nin debriyaj setini bugün değiştiriyorum. Aracım 195 bin km oldu. Uzun gittiğini düşünüyorum. Sachs baskı balata, fte rulman... 1250 tl. Yetkili servis 4000 tl istedi. Çıkan orijinal ürünün üstünde Daewoo amblemi ve Valeo markası dikkatimi çekti. Bakalım değişimden sonra ne hissettirecek. Tekrar yazarım...

EDIT...

Arabamı akşamına aldım. Debriyaj pamuk olmuş. Titreme yok. Vites değişimleri ve kavrama yeni araç hissi veriyor. Umarım sorun yaşamam.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
U
5 yıl
VESTEL KM 9711 KURUTMA MAKİNESİ
Iki cocuklu bir aileyiz. Esim camasir makinesini yogun sekilde kullanir. Haftada 10 makine yikar. Kurutma isi kisin daha cok olmakla birlikte yazin bile sorun haline donusur. Kisin evin icinde camasir kurutmak hic konforlu olmuyor. Hem goruntusu hem kokusu beni rahatsiz ediyor.

Bu gibi sebeplerden oturu kurutma makinesi almaya karar verdik.

Vestel tercih etmemizin ilk sebebi gecen yil aldigimiz vestel 10 kg camasir makinesinden memnun olmamizdi. Diger sebep, muadillerine gore uygun fiyatiydi. Bu arada liste fiyati 3199 tl olan bu makineyi 2700 tl ye satin aldik.


Almadan once bu makineyle ilgili pek yorum bulamadim. Bu yuzden bu makineye ozel bir konu acmak istedim.

Umarim faydali bir konu olur.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.