E

Yüzbaşı
11 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
geçen yıl
MAX 270-280 BİNE KADAR OTOMATİK VİTES ARAÇ ÖNERİSİ
Merhaba , hayırlı akşamlar dilerim.
Eşime araç alma arifesindeyim. En geç Ocak ayına kadar almayı planlıyorum.
Bütçem maksimum 270 belki-280 civarı olur. Eşim kullanacağı için otomatik vites olması şart. Önceliğimiz hatchback ancak 2 çocuk da hesaba katıldığında bir iç hacmi çok da ufak olmamalı. Duruma göre sedan da değerlendirilir. Boya-değişen vb. takıntım yok zaten bu paraya da ülke şartlarında temiz bir araç bulmak mucize gibi bir şey. Şanzımandan yana sorun yaşatmayacak bir öneri istiyorum. Arattığımızda çok fazla corsa-punto-clio-fiesta-jazz vb araçlar var. Bunların bazılarının robotik olması kafamı çok kurcalıyor. Tam otomatik bir vites daha iyi olur diye düşünüyorum. Cvt şanzımanlı bir öneri akla daha makul geliyor. Siz kıymetli forumdaşlardan öneri istiyorum. Selam ve muhabbetle.
E
9 yıl
En Fazla 22000-23000 TL\u0027ye kadar araç tavsitesi
Merhabalar Çankırı'da görev yapan öğretmenim.Allah kısmet ederse ilk aracımı almak istiyorum.Hb öncelikli tercihim.Beni evimden okula, arada sırada tatil zamanları ayda 1-2 kez Çankırı'dan Mersin'e (700 km ) götürecek yakıtta çok canımı yakmayacak bir araç arıyorum.Bekarım çok geniş bir araba olmasa da olur.B segmenti antıklı duruyor.Dizel ve ya Benzin/Lpg fark etmez..Donanım olarak çok lüks bu paraya olmaz zaten.Temel güvenlik Abs,Hava yastığı,klima,otomatik cam vs olsa yeterli olur kanaatindeyim.Kredi çekip alacağım için bu parayı ilk aracında ölü bir yatırıma kimse vermek istemez.Taş çatlasın 1-2 içinde kolayca elden çıkarabileceğim,yakıt olsun bakım olsun benim cebimi zorlamayacak bir araç tavsiyesi istiyorum.Siz değerli donanımhaber sakinleri bana yardımcı olabilir misiniz? Punto ve Golf,polo tarzı hem genç birisinin binebileceğihem de performansıyla üzmeyecek araçlar mantıklı duruyor.Fikirlerinizi bekliyorum.Selam ve muhabbetle.
E
9 yıl
En Fazla 22000-23000 TL\u0027ye kadar araç tavsitesi
Merhabalar Çankırı'da görev yapan öğretmenim.Allah kısmet ederse ilk aracımı almak istiyorum.Hb öncelikli tercihim.Beni evimden okula, arada sırada tatil zamanları ayda 1-2 kez Çankırı'dan Mersin'e (700 km ) götürecek yakıtta çok canımı yakmayacak bir araç arıyorum.Bekarım çok geniş bir araba olmasa da olur.B segmenti antıklı duruyor.Dizel ve ya Benzin/Lpg fark etmez..Donanım olarak çok lüks bu paraya olmaz zaten.Temel güvenlik Abs,Hava yastığı,klima,otomatik cam vs olsa yeterli olur kanaatindeyim.Kredi çekip alacağım için bu parayı ilk aracında ölü bir yatırıma kimse vermek istemez.Taş çatlasın 1-2 içinde kolayca elden çıkarabileceğim,yakıt olsun bakım olsun benim cebimi zorlamayacak bir araç tavsiyesi istiyorum.Siz değerli donanımhaber sakinleri bana yardımcı olabilir misiniz? Punto ve Golf,polo tarzı hem genç birisinin binebileceği şeklen şık hem de performansıyla üzmeyecek araçlar mantıklı duruyor.Fikirlerinizi bekliyorum.Selam ve muhabbetle.
E
11 yıl
2010 1.6 180 hp turbo insignia hatasız kusursuz kazasız lpg+navi+eğlence paket 18\u0027\u0027 yeni jantlar
E
11 yıl
13000 bütçeyle araç tavsiyesi[Volkswagen Polo 1.6 1999 model alındı]
Öncelikle merhabalar

Mersinde ikamet ediyoruz.Dayıma araç almak istiyoruz.Kendisi uzun yol şoförü.Uzun yoldan geldikten sonra geç vakitte limandan evine gidebilmek için,hafta sonları ailesiyle bir yerlere gidebilmek ve en fazla 1-2 haftalık tatillerde Konya'ya gidebilmek amacıyla klimalı -malum Mersin şartlarında-aşırı yakıt problemi olmayan,bizi üzmeyecek sanayi köşelerinde yaşından ötürü süründürmeyecek sedan bir araç arıyoruz.Ekonomik şartlardan dolayı en fazla 13000 TL'ye çıkabildik üstü imkansız.Siz değerli üstadlardan tavsiye ve öneri bekliyoruz.Selam ve muhabbetle.
E
11 yıl
autokıng axa sıgortayla anlaşmalı mı ??
Herkese Iyı aksamlar,

Autokıng axa sıgortayla anlaşmalı mı?? araca mını onarım yapılacak...autokıngın yerı cok uzakta oyuzden sız degerlı uyelerden bılgı almak ıstedım ona göre gıdeceğim..yoksa bana sanayı yolu gozukuyor...cevaplar ıcın sımdıden teşekkurler..

not: gıdılecek auto kıng servısı uşakta...
E
12 yıl
klima lpg mi tüketir?? yoksa benzin mi??
ustalarıma sormak istedim..klima lpg ile mi çalısır yoksa benzinle mi ?? ben benzin tüketir diye biliyorum..
E
12 yıl
araç geç çalışıyor...
herkese merhaba..ustalarıma bir soru sormak istiyorum..araçım bugün ilk kez geç çalıstı..yanı 3 kere gıv gıv gıv etti ve öyle çalıstı..ama sabahleyin sorun yoktu..bunun nedeni ne olabilir??? bı kac kere denedım bugun bazen hemen calısıyor bazen gec calısıyor..araç lpg lı.. daha yeni benzın pompası değişmişti...
E
12 yıl
lpg ye gelen 15 kuruşluk zam!!!!
Uşak aygaz 2.60 dan 2.75 e yükseldi..bu işin sonu yok galiba... daha yeni zam gelmişti bu ne şimdi
E
12 yıl
Pionerr deh 2300 mü yoksa pioner deh 140ub mu??
arkadaşlar sizce hangisi ??? amfi yada başka bişey bağlatmayacagım..güzel ses versin yeter benim için..bütçe sıkıntılı biraz..bildiğim kadarıyla 140 ub 2012 model..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.