Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
195
Cevap
29409
Tıklama
139
Öne Çıkarma
Cevap: Corona Testim pozitif çıktı (7. sayfa)
T
4 yıl
Onbaşı

Bende şuanda covid 19 virüsüne yakalandım, bende de PCR testinde çıkmadı.Arkadaslar bakın asıl onemli olan tomografi.PCR testinde çıkma olasılığı %60, güvenmeyin PCR testine.Senin dediğin de doğru değil.Ben 3 farklı doktora gittim, akciğer tomografisinde çıktıysa %100 vardır dediler ve etkisi de daha fazla, sen tam tersini söylüyorsun 😀. Bende de hiçbir etki yok, kardeşinden bulaştı, belirtisiz covid 19 virüsüne yakalandım, 10 gün oldu.Surekli rahatsizlığınız yoksa büyütülecek birşey yok merak etmeyin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @serkanugur
Y
4 yıl
Yüzbaşı

zaten dikkat edenlere bulaşır bu illet. sakınan göze çöp batarmış misali. yoksa maskesiz gezenlere, virüse inanmayanlara vesaire pek bulaştığını görmedim şu ana kadar.



M
4 yıl
Binbaşı

Kolonya'yı ele sürün alkolünü akciğere çekin onu yazmamış kimsecikler ;)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Teğmen

İyi akşamlar bu benim fikrim Aynısını karantina tebliği için gelen arkadaşlarda söyledi. Ama bu hastalık konusunda neyin ne olduğunu tam olarak kimse bilmiyor. Asansörde 1 kişi 2 dakika içinde birçok insana bulaştırırken aynı evde yaşayanlar saatlerce günlerce aynı ortamda olmasına rağmen birbirlerine bulaştırmıyorlar enteresan olanda bu zaten


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @turkk49
X
4 yıl
Yüzbaşı

Çok geçmiş olsun, umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.



B
4 yıl
Yüzbaşı

Geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

C
4 yıl
Yüzbaşı

Hocam benim merak ettiğim corona negatif çıktığında evin temizliği nasıl olacak ? Her yere dokunuyorsunuz ve bu virüs yüzeylerde çok yaşıyor ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
4 yıl
Yarbay

1 lt suya 10 cc çamaşır suyu ile dezenfekte edilir.
Evde başkası varsa mümkünse riske girmemek adına dokunmayın vicdan azabı çok kötü üst komşu'dan 3 kişi öldü 5 kişilik aile 2 kişi kaldı. 27,32 ve 55 yaş civarıydı ölenler sadece 14 yaşındaki çocuk dışarı çıkıyordu diğerleri evden komşu evden çalışıyordu 14 yaşındaki çocuk eve virüsü getirmiş annesi,ablası ve babaannesi vefat etti.




Bu mesajda bahsedilenler: @camsil
C
4 yıl
Yüzbaşı

çok geçmiş olsun...

Bu hastalığın insandaki belirtisi bence tam olarak bilinmiyor. benimde zaman zaman şiddetli baş ağrım oluyor yataktan kalkamıyorum ama geçtiğinde ise oldukça hareketliyim. çok sık banyo yaparım günde 4-5 defa ayrıca motorsiklet kullanıyorum baş ağrısını ıslak saçıma yataktan çıkamamamı yediğim soğuğa sayıyorum. bu yıllardır böyle ama şu nalet virüsten sonra yaşadıklarımı ve yaptıklarımı buna bağlamaya başladım. buda ayrı bir psikoloji. bunların aynısını doktora desem kesin pozitif diyecekler. gerçekten varmı yokmu bilemem ama işin sonu vebal'e bağlanıyor. bende yoksa çok şükür eğer varsa ve ben ayakta atlatıyorsam benim bulaştırdığım insan bu hastalığı taşıyamayabilir resmen katil olmuş oluyorum. ALLAH sonumuzu hayır etsin inşallah



B
4 yıl
Er

Hang benzinlik ? Serdivanda shellden alıyorum hep ona göre daha dikkatli olalım



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @@WP VOLK@N
W
4 yıl
Binbaşı

Merhabalar, 1 ağustosta cam açık uyudum soğuk ter boğaz ağrısı gibi sorunlarım vardı. 4 Gün önce koku kaybı eklem ağrısı ve ishal başladı. Testimi yaptırdım pozitif vakayım şuan. Sanırsam atlatmadan önceki son evre yani göğüs ağrısı kısmındayım göğsünüzde birisi oturuyor gibi hissediyorsunuz. Aynı ilaçtan yarın bana gelecek. Ciğerinizde sorun varsa bu ilacı veriyorlar sıtma ilacı. Onun dışında ateş veya ağrı olursa parol almanızı öneriyorlar. Bol su, bol meyve olarak tedavi tamamlanıyor. Lütfen dikkatlı olun maske çok mühim.



A
4 yıl
Onbaşı

Geçmiş olsun hocam, inşallah tez atlatırsın hastalığı



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
4 yıl
Yüzbaşı

Maske eldiven de kullansan tulum ile gezsekte hepimize bulasacak bu hastalık



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @eyoruk
Y
4 yıl
Yarbay

Bayramda sanırım bende geçirdim mi bilmiyorum ama çok kısa surdu. Klima çarpmışta olabilir. 2 gün fena ishal oldum ve atesim 38-39 lardaydı halsizlik vardı portakal suyu sıktım ılık duş aldım 3. gün kednımı daha iyi hissettim ishal falan kesilmişti. Devam etseydi test yaptıracaktım.



M
4 yıl
Er

geçmiş olsun.



O
4 yıl
Yarbay

Korona tedavisinde hatta yakalanmadan önce Çinko,Sülfat,D Vitamini alımı önemli. Forumdan iyilerini araştırıp eczaneden alıp bir an önce kullanmanızı öneririm. En azından kabak çekirdeği,beyaz kültür mantarı,barbunya yada nohut,balık,semiz otu,ceviz,karadut pekmezi tüketin. Tatlı ve çikolata kesinlikle yemeyin. Oksijenli ortamda derin nefes egzersizleri yapın hergün. Sık sık sıcak çay yada bitki çayları için. Yeşil çay,adaçayı,papatya öneririm. Tabi siyah çay haricinde.
Bu anlattıklarımın arasında çinko-sülfat-d vitamini alımı en önemlisi. Bu vitaminleri alırsanız bu vitaminleri içeren besinleri tüketmeyin,riskli zira.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
4 yıl
Yarbay

geçmiş olsun



T
4 yıl
Yarbay

bahsettiğin yiyeceklerin korona'ya en ufak katkısı,koruma veya tedavisi yok.
Korona akciğeri etkileyen pnömani yapan bir hastalık Vitamin D,çinko kullanmak gerekir ama test yaptırmadan kullanılamaz hatta tavsiye dahi edilemez.
bu iş çay ile falan olacak bir şey değil virüs geldi mi çay mı içtin Vitamin D mi aldın önemli değil erken teşhis tedavi edilebiliyor ağır kronik hastalık ve kanser ilacı vs kullanmıyorsanız
Pnomani olduysa büyük ihtimal ile yatırılıyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Faydalı Bilgiler
W
4 yıl
Binbaşı

Gecmis olsun, eldiven takiyormuydunuz? Ilaclar ise yariyor mu hocam?@@WP VOLK@N




Bu mesajda bahsedilenler: @@WP VOLK@N
M
4 yıl
Er

Çok geçmiş olsun. Kendinize iyi bakın.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >