C

Yüzbaşı
17 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
7 yıl
MSİ GE60 0ND LCD BACK COVER İLE MENTEŞE BAĞLANTISI
Merhabalar arkadaşlar sağ menteşenin lcd arka plastiğiyle olan bağlantısı tamamen kopmus durumda,açıp baktığımda vidaların oturduğu plastikler kopmus,silikonladım oraları ama nafile bi türlü tutmuyor 1 ay sonra yine aynı oluyor.Çözüm önerileriniz veya lcd back cover alabileceğim yerler hakkında bilginiz var ise paylaşabilir misiniz ?
Model eski olduğu için bulmakta güçlük geçiyorum.Servispoint e sordum arka siyah düz getirtebiliriz ancak o da 50-70 dolar arası değişir dedi.Bi plastik parça bu kadar olmamalı.
C
7 yıl
KeyfiMobil dolandırıcılığı(paybyme)
Merhaba arkadaşlar bugün telefona böyle bir mesaj geldi;

Keyifmobil servisi aboneliginiz baslamistir. wap-tr.keyifmobil.com dan portala giris yapabilirsiniz. Iptal etmediginiz takdirde aboneliginiz 28 TL/Aylik olarak otomatik yenilenecektir. Iptali icin IPTAL 310 yazip 6662 ye gonder. MH:0850 622 6060 B002

Bende iptal ettim,sonra da mobil ödemeyi kapattım.ancak 28 tl eklenmiş faturama Turkcell i aradım herhangi bir şey yapamıyorlar . Paybyme tarafından klon olarak yapılmış. 0 (850) 532 50 40‬ Bu numarayı verdi iade alabilirseniz buradan alırsınız dedi ancak aradığım da bekledim ve herhangi birine bağlanamadım.bu konuyla ilgili neler yapabiliriz daha önce yaşayan oldu mu bunu ? Herhangi bir yere şikayet edebilir miyiz ?
C
7 yıl
GE60 0ND Unlocked Bios
Merhaba arkadaşlar elinizde Ge60 0ND modeli için unlocked bios mevcut mudur ?
C
7 yıl
Japonya\u0027dan gelecek ürünüm
Merhabalar arkadaşlar,Japonyada çalışan bir arkadaşım LOGITECH G933 Artemis Spectrum ürününü almış bana hediye olarak,sanırım 200 dolar civarı falan vermiş.Kargo olarak gönderse gümrük de nasıl bir sıkıntı olur ?
C
7 yıl
GTX660m overclock değerleriniz
GTX660m ile yaptığınız overclock değerlerinizi bununla birlikte sıcaklık ve oyunlarda elde ettiğiniz fps artışını paylaşabilir misiniz arkadaşlar ? Tabi ki sistem özelliklerinizi de :)

Teşekkür ederim
C
7 yıl
FPS mouse önerisi(msi kullananlar içeri)
Arkadaşlar uzun süredir araştırıyorum 100-130 tl arası msi ,logitech ve a4tech bloddy arasında kaldım.Ve düzgün bi mousepad istiyorum tabi ki .Hangilerini önerirsiniz? Fps oyunları oynuyorum genelde /)
C
7 yıl
GE60 0ND GTX660m Overclock
Arkadaşlar maksimum overclock değerlerinizi söyler misiniz ? Core speed boost ile 950 oluyor zaten memory ise 2400 e sabitledim.araştırmalarıma göre core speed i 1100 ,memory i ise 3000 yapan arkadaslar var. Sizin denediğiniz gördüğünüz değerler nedir ? Notebook da yapmak sağlıklı değil ancak yine de öğrenmek istiyorum.

Edit :
1050 core ve 2500 memory ile bf1 auto ayar oynuyorum performans gayet iyi 67-69 derece
Edit 2:
Uzun süreli bf1 oynamalarında 80 dereceyi görüyor.Notebook oda şartlarında şuan
C
7 yıl
LUXAR 11W devresi
Arkadaşlar merhabalar
Aşağıda verdiğim compact flourescent devresinde hangi eleman hangi görevi yapıyor yardımcı olabilir misiniz ? devrenin giriş tarafını doğrultma olayını falan çözdüm tabi ama sonrası için pek bir şey anlamadım.Teşekkür ederim

< Resime gitmek için tıklayın >
C
8 yıl
Gamebook Önerisi
Merhabalar arkadaşlar 4500-5000 tl arası gamebook önerilerinize ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz ? Yakın zamanda almayı düşünüyorum.
C
8 yıl
iPhone 6s ses arttırıp azaltma tuşu sorunu
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce telefonumun sesini yükseltmeye çalışırken farkettim ki ses yükseltme ve azaltma tuşu artık o tık tık sesini çıkarmıyor daha çok içeri gitmiş.yani bastırmam gerekiyor sesi arttırmak için.Telefonun ekranına bakmasam anlamayacağım yani azalıp arttığını,

bu konuyla ilgili servise verenler ne gibi çözümleri uyguladılar ? durduk yere oldu telefonu düşürme falan söz konusu değil.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.