Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11323
Cevap
273385
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Cevap: Chelsea FC Holiganları🏆 (4. sayfa)
P
8 yıl
Çavuş

7 dakika uzatma verildi ama Chelsea atana kadar bitmedi ayrıca gol ofsayt kaç para verdiniz hakemlere acaba.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
8 yıl
Binbaşı

Knk başlığı değiştirsene sürekli gülme geliyo gördükce


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Rodoplu
J
8 yıl
Yarbay

Eidur Gudjohnsen: Jose Mourinho, Chelsea için en iyi sonucu almayı hala biliyor.

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
7 yıl
Yüzbaşı

Bazı taraftarlar gerçekten haddini fazla aşıyor. Dün Mourinho bu kadar çıldırdıysa sebebi tribündeki bazı nankör taraftar gruplarıdır. Dünkü hadiseler keşke yaşanmasaydı yine de.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryomancer -- 14 Mart 2017; 10:19:6 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
7 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

İngiltere Premier Lig'de Chelsea ile şampiyonluk yaşayan savunma oyuncusu David Luiz, takım arkadaşlarına, teknik direktöre ve Rus milyarder Roman Abramovich'e toplam değeri 1 milyon sterlini aşan hediyeler aldı.

İngiliz basınında yer alan habere göre, başkent temsilcisindeki beşinci sezonunda ilk kez ligde şampiyonluk turu atan 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, Sunderland ile oynayacakları son maç öncesinde takım arkadaşları, teknik direktör Antonio Conte ve kulübün sahibi Abramovich'e binlerce sterlinlik hediyeler verdi.

Kendisi için 18 ayar altın ve üzerinde yaklaşık 200 pırlanta taşının yer aldığı akıllı bileklik sipariş eden David Luiz, İtalyan teknik adam ve takım arkadaşları için de değeri 40 bin sterlinden başlayan bileklikler satın aldı. Yıldız futbolcunun Rus milyarder Abramovich'e hediye ettiği bileklikte ise yaklaşık 5 milyar yaşındaki göktaşı bulunuyor.

Takım arkadaşları yerine fakirlere yardım etse, hayvan barınakları için para bağışlasa daha iyi olmaz mıydı ? Dünyada binlerce ilaca, tedaviye, ekmeğe muhtaç insan var



zaten zengin olan insanlara bu derece pahalı hediyeler almanın mantığını çözemedim ben.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
6 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

📝 DEAL DONE: Athletic Bilbao have confirmed that Chelsea have activated Kepa Arrizabalaga's €80m release clause. He will become the world's most expensive goalkeeper. (Source: @AthleticClub)

38 yaşındaki Robert Green daha iyi bundan. Bu sezon ligde 31 maçın 25inde gol yemiş. Geçen sene Real Madrid £18M’a alacaktı bunu. Scoutlar yetersiz raporu verip almamışlardı.
Hayatımda gördüğüm en saçma futbol yorumlamasında rahatlıkla ilk 3'e falan girebilecek talihsiz bir yorum olmuş. Oyun içi hareketleri olarak Kepa'nın hiçbir şeyi eleştirilmemiş çünkü 5'ten fazla 90 dakika maçını izlemediğine adım gibi eminim. Sadece bir kalecinin kaç maç üzerinden gol yediği gibi hemen google'dan rahatlıkla ulaşılabilecek bir istatistik üzerinden transfer eleştirilmiş.


Scoutlar yetersiz bulmuş :) Florentino Perez geçen Aralık ayında Lezama'ya transfer direktörümüzü gönderdi ve Kepa 20 milyon'a imza aşamasına getirildi, daha sonra Ziganda Kepa'yı kadro dışı bıraktı ve Madrid yolcusu olmaya hazırlanırken Zidane transferi veto edip ilk yarıdaki kötü gidişatın Navas'a çıkarılması düşüncesini reddetti. Athletic de hemen ardından Kepa'nın sözleşmesini yenileyip fesih bedelini şuan Chelsea'nin ödediği rakama yükseltip marketing yönünden akıllı bir işe imza attı.

Ödenen ücret fazla mıdır ? Fazladır, çoğu oyuncuya ödenen ücret gibi.
Kepa iyi bir kaleci midir ? Bir gün dünyanın en iyilerinden olacak ve İspanya'nın De Gea'dan sonra direkt unvanını alacak kadar iyi kalecidir.
Kepa'nın hemen uyum sağlaması mı gerekir ? Hayır, aynı problemleri Alisson da yaşayacak. Yaygın kanının aksine kalecilerde lig geçişi çok sert olur ve buna en basit örnek De Gea'nın Manchester United'daki ilk sezonu. Dolayısıyla Kepa da ilk senesinde çok hatalar yapacak ve olgunluğunu sezonlar geçtikçe kazanacak. Sabır önemli, üzerindeki baskı çok fazla.

Bilip bilmediğin konular hakkında atıp tutma. Gerçi galiba o dönemler Liverpool taraftarı olarak gündeminiz Klopp sizi henüz CL finaline çıkarmadığı için kendisine ana avrat sövmekti şaşırmamak gerek.



L
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

Chelsea'nin aslanları 5-0 yiyince kedi oldu galiba.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi London_ -- 10 Şubat 2019; 21:47:18 >

R
5 yıl
Teğmen

Başlamış yine Sarri balon len, Sarri leş len postları. Öyleyse bir değerlendirme yapalım.

Futbol kimliği zamanla oturtulan bir şeydir, Chelsea'nin 2000'lerden beri net şekilde tanımlayabileceğimiz bir futbol kimliği Jose Mourinho'nun ilk dönemi hariç olmadı, Mou'nun kimliği de faydacılık üzerinden yürüdüğü için aslen net bir şekilde Sarri ile kıyas edilemez. Böyle zor bir kültürün içine geldi Sarri. Bakıyorsunuz Napoli'de kendisinden önce Mazzari ve Benitez gibi gittiği takımlara farklı sistemler getiren adamların olduğu yere gelmişti. Conte şampiyon olurken pragmatizmi kullanarak şampiyon oldu, Mourinho da aynı şekilde. Di Matteo pragmatizmi kullanarak Şampiyonlar Ligi'ni aldı. Villas Boas ise tam tersi şekilde kimlik oturtmaya çalışırken başarısız oldu ve kovuldu. Villas Boas'ın haddinden fazla abartıldığını düşünsem de futbol beyninden şüphe duymam. Üst düzey aklı vardır. Sarri'nin de futbol aklını Villas Boas'a benzetiyorum.


Pedro kullanışlı bir oyuncuydu ama yaşı geçiyor, Willian kafasına esince oynayan kafasına esmeyince oynamayan bir tip. Giroud ve Higuain kullanışlı forvetler olsalar da kenarlardan bu adamlara getireceğin destek yok. Hazard dediğiniz adam kariyerinde işler kötü giderken bir kez olsun liderlik ipini eline almayıp kaçmayı tercih eden bir oyuncu. Sadece Callum Hudson Odoi tercihini eleştirilebilir buluyorum hocanın, farklı şeyler deneyebilirdi onun üzerinde. Olmadı. Hazard'ı 150'ye herhangi bir takıma geçirip Odoi'yi değerlendirsen win-win çıkacaksın ama hala bu adamın keyfine göre takım kurmakta diretiyorsun.

Neyse, bu yaz muhtemelen defolup gider. Geleceği yer de benim kulübüm o yüzden üzülüyorum ama Chelsea'nin bir kibir virüsünden kurtuluyor olması önemli.



Sarri mevcut piyasada Chelsea'nin bulup bulabileceği en iyi hoca. Ne Real'in ne Barça'nın ne Bayern'in ne Manu'nun ne de Arsenal'in hocası Chelsea'nin hocasından iyi değil. Ama dediğim gibi kulübün Dna'sı Sarri'nin kafa yapısıyla çok farklı. İlk gün de olduğu gibi çok sorunlar yaşayacağını düşünüyorum. O yüzden uzun vadede dokuları uyuşmayacak iki tarafın. Hocam bir gün ansızın istifa edecektir.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
U
5 yıl
Binbaşı

Mourinhoyu astınız,Conteyi zehirlediniz,Sarriyi yedirmeyiz.Sanki sizden önce Chelsea görmedik biz sanki siz yarattınız kulübü.Hazard,Willian,David Luiz ve adam yiyici tayfanız nereye gidecekseniz gidin de kurtulalım sizin tafralarınızdan artık.Biz Drogba,Ballack,Lampard,Joe Cole,SWP,Terry,Cech,Ashley Cole,Gallas,Robben,Damien Duff,Kalou,Makelele,Essien,Paulo Ferreira,Gudjohnsenlerle ve dahasıyla oynadık sizin gibi şımarıkları görmedik.Çekin gidin şu kulüpten nargileciler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

kepa kariyerinin basindasin daha elle tutulur bi basarin yok.7 yillik sozlesmen var sarri seni kariyerini bitirir kocum. bonservisine guvenip sov yapma.
Sarri basari abidesi .d

Edit: Bankada ayin elemani secilmis olabilir onu bilmiyorum





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aradesh -- 25 Şubat 2019; 13:30:43 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Teğmen

K
4 yıl
Er

Realin Havertzi istediği yok.Menajeri, Reali defalarca aramiş.Yönetim, teli açmamiş.Marca yazdi dün.Bayern de istese, alirdi.ŞLden sonra Havertzi alacak paralari vardi.

Havertzi Juve maçlarinda izledim.Sonra, birkaç büyük maçta daha izledim.Niye, 100 milyon istediklerini hiç anlamadim.Biraz yetenekli, bitiriciliği iyi.Başka bir özelliği dikkatimi çekmedi.

100 milyon bonservis, yillik 20 milyon maaşta aşiri fazla.80+20 diyorlar. 20si kolay elde edilecek bonuslarmiş.

Ziyech, sağlam transfer.Werner, çift forvette sağlam transfer.Diğer transferleri beğenmedim.Werner, en iyi çift forvette oynar.Werneri aliyorsun, birde 10 numara aliyorsun.Bunlari hangi sistemde oynatacaksin.Arsenalin futbol aklini daha çok beğeniyorum.United ve Chelseanin transferlerini beğenmedim.



S
3 yıl
Teğmen

Tuchel ilk defa büyük takım çalıştıracak. Fazla dayanabileceğini sanmıyorum. En kısa zamanda köyüne dönecektir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
3 yıl
Binbaşı

Hala heyecanlıyım, istemsizce ağladım çok inanmışım kupaya. İçimde ister istemez bir burukluk var, İstanbul finali için elimde bilet olacaktı bu anı yerinde yaşayamamak üzüyor.


Takım grup aşamasından itibaren tamamen inanarak herşeyi ile oynadı hakettik hemde fazlasıyla hakettik.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 30 Mayıs 2021; 1:1:1 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
geçen yıl
Yarbay

Felix çöpünü almışız bu takım Abramovich'in gidişinin ardından artık çöküşe geçmiştir.

ManU gibi takılırız 4-5 sene



A
10 yıl
Yüzbaşı

En komiğide senin gibi gerçekten hiçbirşey bilmeyip burada ahkâm kesen insanlar.
Tepkinde bile direk hakaret ettiğine göre yaşın hakkında az çok tahmin yapabiliyorum.

City'nin hazırlık maçları dahil tek maçını kaçırmam. Cahilliğin boyutlarını aşmış. Negredo zaten sakatlığını Ocak ayında West Ham'a karşı oynadığımız Lig Kupası yarı final maçında geçirdi. Sonra formunu kaybetti ve formayı Dzeko'dan alamadı. Formsuz adam yedek oturmayacakta ben mi oturacağım? Gerçekten beyninin sınırlarını zorlamışsın mesaj yazarken ve ağır saçmalamışsın. Kendin yazmış, kendini aptal durumuna düşürmüşsün benim söylememe gerek kalmamış.

Klavye atarlılığı yaptığımı çıkartmışsın yukardaki mesajdan. Sorunların olduğu çok belli dostum. Herşeyi bildiğini sanan bir insan değilim. Ama en önemliside senin gibi hiçbir şey bilmeyip, herşeyi biliyormuş gibi yapan insanlardan değilim.

Birde utanmadan Negredo sakatlık falan geçirmedi Dzeko tercihinden dolayı kesik yedi demişsin.

< Resime gitmek için tıklayın >

Negredo'da bunu aksesuar olarak takıyor zaten. Sakatlık falan yok tabiki.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleksandar Kolarov -- 28 Ağustos 2014; 14:50:14 >


Bu mesajda bahsedilenler: @cinemania
C
9 yıl
Yüzbaşı



< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cavill -- 19 Ocak 2015; 23:00:35 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
9 yıl
Yüzbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryomancer -- 21 Şubat 2015; 17:49:52 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
9 yıl
Yüzbaşı

C
9 yıl
Yüzbaşı

footbaLLove @footbaLLove
Mourinho: Maç kazanmaya prim verilmesini doğru bulmuyorum. Porto'dan beri bu sistemi kullanmıyorum. Kupa kazanırsak futbolcularım prim alır.

footbaLLove @footbaLLove
Mourinho: Kulüp bizlere yeterince maaş ödüyor zaten. Maçları para için değil, mutlu olmak ve gurur duymak için kazanmalıyız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cavill -- 11 Mart 2015; 13:08:15 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.