C

Yüzbaşı
16 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
113 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
7 yıl
G2 TWRP Root Hatası
Telefonuma Android 7.1 yüklerken TWRP arayüzünde yanlışlıkla tüm dosyaları sildim ve bu sebeple root da gitti. Tekrardan ROM dosyasını attım telefona başka bir program yardımıyla ancak bu sefer de yükle dediğimde hemen başarısız oldu hatası veriyor root da gittiği için. Zaten twrp arayüzünden cihazı yeniden başlat dediğimde "Your device does not appear to be rooted" diyor.

Cihaz hiçbir şekilde twrp arayüzü haricinde yani recovery mod haricinde açılmıyor bellekte android yüklü olmadığı için. Bu durumda telefona nasıl yeniden root atıp rom yükleyebilirim? Yardımlarınız için teşekkürler...
C
8 yıl
Kulaklık Tamiri Nerede Yapılır?
Çoğu kişinin başına gelen kulaklığın tek tarafında temassızlık sorunu şimdiki kulaklığımda da oldu. Bunu nerelerde tamir ettirebilirim, özellikle İstanbul'da bildiğiniz bu tamirlerle ilgilenen bir yer var mı? Garantisi olmadığı için garantiye yollama gibi bir durumum da yok maalesef.
C
8 yıl
Yurtdışından Ayakkabı Almak Hakkında
Merhaba arkadaşlar, daha önce aranızdan yurtdışından adidas, nike ayakkabı getirteniniz var mı? Gümrükten geçer mi verilen siparişler? Getirteniniz olmasa bile bu konu hakkında bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?
C
9 yıl
AeroCool V2X Red Edition 600W
Yeni sistem topluyorduk ancak kasa konusunda kararsız kaldık biraz. Düşünülen işlemci i5 4460, ekran kartı da Sapphire R9 285 Dual-X OC. Acaba aşlıkta belirttiğim kasanın güç kaynağı bu donanımları beslemek için yeterli mi? Eğer yeterli değilse başka ne önerirsiniz? Bir de işlemci 12v kanalından mı yoksa başka bir kanaldan mı güç alıyor? Bunu da söylerseniz sevinirim

link
C
9 yıl
Taahhütsüz limitsiz internet
Eve yaklaşık 2-3 ay gibi bir süre boyunca limitsiz internet bağlatmayı düşünüyorum. Bu yüzden süre taahhütü olmayan bir internet paketi olması gerekiyor. Adsl ya da fiber olması farketmez, hız 8 mbps'den düşük olmasın yeterli. Ben böyle bir paket bulamadım, var mı sizlerin bildiği uygun bir paket?
C
9 yıl
G2 PC Suite - Yükseltmeye devam edilemiyor hatası
Yaklaşık 3 hafta önce lollipop güncellemesi ilk çıktığı zaman telefonu güncellemek istediğimde hep aşağıdaki hatayı alıyordum. Orada belirttiği gibi telefonu da yeniden başlatsam bilgisayarı da yeniden başlatsam sonuç değişmiyordu, hep aynı hatayı veriyordu. Telefonuma hiçbir şekilde root atmadım, root check testleri de yapıp teyit ettim bu durumu zaten. Telefonun program versiyonu D802TR ile başlıyor. Daha önce ana konudaki verilen cevaplarda Windows 8 64 bit sistemde pc suite'in böyle sorun çıkartabileceğini, bu yüzden bir de 32 bit işletim sisteminde denememi önerdiler. Ancak 32 bit Windows 7 kurulu bir sistemde de deneyince yine aynı hatayı verdi program. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir ve nasıl güncellerim telefonu, 3 haftadır güncellemeyi bekliyorum.

Hata:

< Resime gitmek için tıklayın >
C
9 yıl
700 Lira Civarı Telefon Tavsiye
650-750 lira civarında 700 lirayı çok geçmeyecek şekilde telefon tavsiyelerinizi bekliyorum. Benim aklıma takılan modeller Zenfone 5, Samsung Galaxy Prime, GM Discovery Air, Gm Discovery 2 ve LG G2 mini. Sizce bunlardan hangisi hangi nedenlerden ötürü daha iyi? Sizin önereceğiniz başka modeller varsa onları da söyleyebilirsiniz
C
10 yıl
En Zeki Futbolcular
Size göre dünyadaki en zeki/akıllı futbolcular hangisi? Forvet-orta saha-defans olarak sıralayabilirsiniz. Kim ne diyecek merak ettim
C
10 yıl
TV8 neden Premier Lig maçlarını yayınlamıyor?
Premier Lig'de bazı maçları yayınlayacağını açıklayan TV8, iki hafta geçmesine rağmen henüz maç yayınlamadı.

Premier Lig'in başlamasına bir hafta kala Acun Ilıcalı'nın satın aldığı TV8, her hafta Premier Lig'de iki maç yayınlayacağını duyurmuştu. Ancak maçların başlamasına kısa bir süre kala TV8 maçları yayınlamadı.

TV8 ligin ilk haftasından Newcastle United - Manchester City, ikinci haftasında ise Sunderland - Manchester United maçını yayınlayacağını duyurdu. Fakat maç saatlerinde yayın yapılmamasıyla birlikte her hangi bir açıklama da yapılmadı.

Goal Türkiye, TV8 ile bir görüşme yaparak maçların neden yayınlanmadığını sordu.

TV8 yetkilileriyle yapılan görüşmede, maçların neden yayınlanmadığına dair bir muamma var. Yetkililer spor bölümünde kimsenin olmadığını ve kendilerine de bir bilgi verilmediğini söyledi.

Premier Lig'de haftada iki maç yayınlayacağını açıklayan bir TV kanalının 'Spor bölümümüz yok' ifadesini kullanması, sonraki maçların yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda da merakları henüz gidermedi.
C
10 yıl
32\" LED TV Tavsiyesi
600-800 lira arasında 32" boyutunda televizyona bakıyoruz. Televizyon dedeme alınacak, sadece televizyon yayınlarını izlememek için istiyor. Smart tv'lerde olan özellikler ilgilenmiyor yani, televizyona takacağı tek şey ise uydu alıcısı olur. Ekran renkleri canlı, görüntüsü keskin ve görüntü geçişleri net olsun yeter televizyonda.

Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.