Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
18
Cevap
2452
Tıklama
15
Öne Çıkarma
ChatGPT 4o nasıl kullanılır? İşte OpenAI ChatGPT sesli asistan kullanım rehberi
M
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi


OpenAI, kısa bir süre önce ses, görüntü ve metin üzerinde gerçek zamanlı olarak akıl yürütebilen yeni amiral gemisi yapay zeka modeli GPT-4o’yu tanıttı. Modelin inanılmaz yetenekleri bir yana dursun firmanın yayınladığı ve canlı olarak gösterdiği demolar şimdiden insanların aklını başından almış durumda. Haliyle herkes “ChatGPT 4o nasıl kullanılır?” diye merak ediyor. Gelin adım adım nasıl yapacağınızı anlatalım.



ChatGPT 4o nasıl kullanılır?



GPT 4o nasıl kullanılır
OpenAI, GPT-4o modelini herkesin kullanımına açıyor. ChatGPT 4o’yu kullanmak için çok fazla bir çaba göstermenize gerek yok. İşte yeni sesli asistanı kullanmak için yapmanız gerekenler 👇




  1. ChatGPT mobil uygulamasını açın ya da bilgisayarınız veya telefonunuzda https://chat.openai.com/ adresine gidin.

  2. OpenAI üyeliğiniz varsa giriş yapın, eğer yoksa bu ekranda ücretsiz olarak yeni üyelik başlatın.

  3. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra GPT-4o’ü ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Kullanım limiti dolduktan sonra GPT-3,5’e otomatik geçiş yapılacak.

  4. ChatGPT Plus abonesiyseniz sayfanın üst kısmındaki açılır menüden GPT-4o'yu seçebilirsiniz.



ChatGPT 4o ücretsiz mi?



Evet, ChatGPT 4o tamamıyla ücretsiz olarak kullanılabiliyor. OpenAI, yaptığı açıklamada ücretsiz katmandaki kullanıcıların varsayılan olarak GPT-4o'ya yönlendirileceğini belirtiyor. Ancak GPT-4o kullanarak gönderilebilecek mesaj sayısı mevcut kullanım ve talebe göre değişecek şekilde sınırlandırılacak. Bu limitlere ulaştığınızda ise ücretsiz ChatGPT otomatik olarak GPT-3.5'e geri dönecek.



Ayrıca Bkz.Derinlemesine: GPT-4o hakkında merak edilen her şey ve daha fazlası



Ücretsiz GPT 4o kullanıcıları veri analizi, dosya yüklemeler, web veya model içinde arama, diğer GPT’leri keşfetme ve kullanma ve görüntü tanımlama gibi özelliklere erişebilecek. GPT-4o, paylaştığınız görüntüleri anlamada doğruluğu artıran gelişmiş görüş özellikleriyle birlikte geliyor.



Ücretsiz katman kullanıcıları aylık 649,99 TL karşılığında Plus sürüme yükseltme yapabilir. ChatGPT Plus ve Team aboneleri, chatgpt.com'da daha büyük bir kullanım sınırı ile GPT-4 ve GPT-4o erişebilecekler. ChatGPT Plus ve Team kullanıcıları sayfanın üst kısmındaki açılır menüden GPT-4o'yu seçebilecekler.



ChatGPT 4o ücretsiz mi?
Bugünden itibaren Plus kullanıcıları GPT-4o'da her 3 saatte bir 80 mesaja kadar ve GPT-4'te her 3 saatte bir 40 mesaja kadar istemde bulunabilecek. OpenAI, çok yoğun saatlerde bu sınırın azaltılabileceğini de belirtiyor. Bu arada ChatGPT Team çalışma alanındaki kullanıcılar için istem üst sınırı Plus’tan daha yüksek. Ek olarak kullanılmayan istem/mesaj kapasitesinin birikmediğini de unutmayın.



ChatGPT Enterprise müşterileri ise ilerleyen dönemlerde GPT-4o'ya erişebilecek. Firma şimdilik net bir tarih açıklamadı ancak “yakında” söylemini kullandı. ChatGPT Enterprise planına sahip kullanıcılar, GPT-4o ve GPT-4'e sınırsız, yüksek hızlı erişim sağlayacak. ChatGPT Enterprise kullanıcılarında GPT-4o  varsayılan olarak aktif olacak. Ancak Plus ve Team kullanıcıları gibi sayfanın üst tarafından diğer modeller de seçilebilecek.




Kaynak:https://chat.openai.com/

 Haberi Portalda Gör

A
2 hafta
Yüzbaşı

M
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Sanırım şimdilik herkes için aktif değil yoğunluktan dolayı. 

< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @Alpi_Turk
M
2 hafta
Yüzbaşı

Android uygulamasında yok



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
2 hafta
Yarbay

Her zamanki gibi i android en sona



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mustafa6397
S
2 hafta
Çavuş

Herkese açık değil daha. Bende çıkmadı.




K
2 hafta
Yarbay

Aylık 650 TL'cik.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
2 hafta
Yarbay

Aylık 20 dolarcık, iki Spotify parası. Bedava bence.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DburakKoc -- 14 Mayıs 2024; 15:47:20 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kartal Göz
W
2 hafta
Yüzbaşı

İos kullanıcıları için aylık 500 TL ile premium olabiliyorsunuz. Harika bir fiyat, dil öğrenmek adına kurslara binlerce lira dökmek yerine artık evde akıcı bir ingilizce öğrenmek neredeyse ücretsiz bu şekilde. Ayrıca pratik anlamında da Cambly'ye artık gerek kalmamış gibi duruyor. Meraklıları kaçırmasın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
2 hafta
Yarbay

banka kampanyası vs olursa kombo yapılabilir


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Weirdusername
L
2 hafta
Binbaşı

Bana naz yapıyor < Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

D
2 hafta
Yarbay

Artuk her şey chatgpt üzerinden gider



B
2 hafta
Yüzbaşı

İos kullanıyorum. Ancak bende hala aktif değil.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

J
2 hafta
Yarbay

Uzunca bir süredir google gemini kullanıyorum sebebi gpt'nin beceriksiz olması değil. Size cevap verirken 6 ay evvelinin bilgilerini kullanması tarih sorarsanız anlarsınız.

Bu yüzden verdiği cevaplar tarihi geçmiş oluyor. Bunu neden insanlar dile getirmiyor anlamadım. Defalarca aynı soruyu denedim bariz bu sınıra takılı kalıp saçmalıo. Buda dikkat çekmio haberlerde.

Bu updatten önce android uygulamasında sesli sohbet yapılıyordu. Hatta telsizler gibi microfon simgesine bas konuş özelliği vardı. Kulaklık ikonu gitmiş.

Az evvel denedim bunu kaldırmışlar hatta sesli olarakda cevap vermiyor. Ben sık sık sohbet ediyordum Aİ ile. Şimdi geriye mi gitmiş özelliklerini mi kısmışlar turkiyeye anlamadım. Yurt dışında olanlar android olanı deneyip yazsınlar buraya.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 15 Mayıs 2024; 17:37:54 >

Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
2 hafta
Yarbay

merhaba geminiyi kaça aldınız

2tb disk de var mı




Bu mesajda bahsedilenler: @jubeii
D
2 hafta
Binbaşı

Hemen hemen herşey için sansür uyarısı yapıyor ve komutu algılamıyor herhangi bir konuda makale veya yazı oluşturmayı denedim cinsel içerik uyarısı veriyor ki konu sağlık ile ilgili ancak sansür var demekki




H
2 hafta
Yüzbaşı

Her yeni hesaba, 24 saatte 3 resim yükleme ve birkac gpt 4o prompt veriyorlar. Hesaplardan SMS onayını kaldırmıslar galiba, hesap olustur olustur kullan.. Haydi kolay gelsin hesaplarına kuvvet..




Bu mesajda bahsedilenler: @DburakKoc
H
2 hafta
Yarbay

Bildiğim tek kampanya papara, başka bilen var mı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DarthWorm
Y
2 hafta
Yarbay

dostlar ps5 oyunları için kullanabileceğimiz yapay zeka var mı çeviri için soruyorum



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.