Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
14
Cevap
673
Tıklama
0
Öne Çıkarma
C4 Picasso - C max- Doblo hangisi?
D
9 yıl
Çavuş

3'ü arasından tercihim Ford olurdu.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 yıl
Yarbay

dacia lodgy daha mantıklı gibi duruyor.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @RaptorFX
E
9 yıl
Yüzbaşı

Sen hiç ticaride Cmax ya da picasso gördün mü?
Kıprıstaki mercedesler hesabı



A
9 yıl
Yarbay

Cmax



G
9 yıl
Yarbay

Normal sartlarda c-max fakat taksi ne kadar az is yapsa da ortalama bir binek kullaniciya gore oldukca fazla kullanilir, bu durumda doblo daha kullanisli olur.



R
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dayım ötv indirimiyle ticaride kullanmak için otomatik dizelaraç bakıyor. Eski aracı manuel dizel dobloydu. Araç bartın asma taksi durağında olacak. Çok yoğun işe çıkmayacak.

Ford c-max
Citroen c4 picasso
Fiat doblo

Arasında kalmış. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 28 Aralık 2016; 13:19:39 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Z
9 yıl
Yarbay

Ben olsam parçası en kolay bulunana en ucuz hangisi ise onu alırdım... Az da çıksa çok da çıksa sonuç olarak ticari taksi para kazanacak... Masrafı en az olanı tercih etmeli...



L
9 yıl
Yarbay

Picasso



S
9 yıl
Teğmen

Taksi olduğu için bakımı parçaları hangisi ucuzsa bende onu alırım.Çünkü neden olsa taksi normal araçtan fazla bakıma gidicek.



N
9 yıl
Yarbay

normalde 3 arasından tereddütsüz cmax alırım

ama taksi diyosun lodgy al geç üstüne gerek yok hem ucuz hem yakıtı az parça derdi yok.



H
9 yıl
Binbaşı

Duster edc



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

R
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Çok fazla işe çıkma durumu olmayacağı için yeri gelecek gezme amaçlı da kullanılacak. Ayrıca ötv indirimi sayesinde oldukça uyguna geleceğinden en iyisini seçmek istiyor. Başka öneriniz varsa mpv tarzı o da olur.



A
9 yıl
Yüzbaşı

Bende aynı durumda kalmıştım. Dobloyu bilmiyorum ama c max grand Picasso ayrıca 5008 ve scenic kullanmış biri olarak benim tercihim c4 grand Picasso oldu.


C max içi bir mpv den çok bir sedan gibiydi. Bana biraz boğucu gelmişti. Mpv alıyorsnız önceliğiniz ferahlık işlevsellik ve konfordur zaten.


Performans olarak çok fazla farkları yok.

Ticari amaçlı kullanacaksam bu araçların hiçbirine yazık etmez, Dacia veya dobloyu tercih ederdim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anotherbrick55 -- 29 Aralık 2016; 16:02:55 >

W
9 yıl
Binbaşı

Doblo denen garabeti kaale almadan yazıyorum ;araç ötv indirimi amaçlı olarak ticari alınacak , daha çok özel kullanıma yönelik olacak diye düşünüyorum.

Araçta iç hacim ,bagaj ve yakıt tüketimi önemli ise Picasso tercih edilmeli.Bu saydığım 3 konudada picasso açık ara önde.

Şirket aracı olarak Focus 1.5 tdci +ps şanzımanlı araç kullanıyorum ve benim picasso ile aynı hatta biraz daha fazla yakıyor.

Cmax mpv olarak geçsede normal bir c sınıfı hatchback araba nın içmekan ve bagaj kapasitesini sunuyor.Bence bu araba mpv değil.Grand cmax bu tanıma daha çok uyuyor.


Şanzıman ve motor olarak Picasso çok daha sorunsuz 1.6 Bluehdi + eat6 ( aisin) tam otomatik şanzımana sahip.
Focus ta artık kendi ürettiği 1.5 tdci motor + powershift çift kavramalı otomatik şanzıman var.

Taksi için olacaksa tam otomatik şanzıman daha uzun ömürlü olacaktır.

Son olarakta bayilere gidip 2 aracı da karşılaştırın derim.
Şunuda ekleyeyim Makyajlanan picasso ile birlikte bir çok donanım ne yazık ki kırpıldı.Son ötv zammı sonrası fiyatları uçurmamak için yapıldığını düşünüyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weba -- 29 Aralık 2016; 16:13:6 >

R
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Cevaplar için teşekkür ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.