Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1148
Cevap
44704
Tıklama
23
Öne Çıkarma
Cevap: Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] (56. sayfa)
R
11 ay
Yüzbaşı

Çok seviyorum bu türü. ama ben oynayamıyorum. çok zor. Elden ring i de oynamak istedim. bir yere geliyorum. sonra beceremiyorum. sonra aynı sahneleri haftalarca gördükten sonra ve yine başarısız olduktan sonra oyunu çöpe atıyorum. burada da öyle. gerçekten bölüm sonu boss lar zor.
benim gibi casual oyuncular için neden zorluk derecesi getirmiyor. bir tık az olsun zorluğu. günlerce aynı şekilde dayak yemiyim. veya bu tarz ama daha kolay oyun öneriniz olur mu? bu oyuna elden ring gibi zor değil dendi. yine zor benim için :) yani normal mob lar biraz daha zor olsun. ama bosslar biraz daha kolay olsun.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Jedi_masterr
J
11 ay
Yarbay

Her oyun herkese hitap etmek zorunda değil türün olayı o zaten bilinçli böyle yani. Çünkü bu türü oynayanlar zaten o zorluğu ve mücadeleyi seviyor. Ama ben halen Wukong'un soulslike olduğunu kabul etmiyorum oldukça kolay zaten bir soulslike oyuna göre bence birkaç boss hariç. Bir soulslike için insaflı bir oyun. Soulslite denen bir tür var ona bakabilirsiniz belki zorluk seçimi oluyor onlarda. Farkı o. Misal Remnant, Remnant 2, Jedi Fallen Order, Jedi Survivor vs.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 29 Eylül 2024; 17:40:18 >


Bu mesajda bahsedilenler: @radyohead
S
11 ay
Yarbay

Zorluk seçilen oyunlara yönelecekseniz yoksa oyunun sana sunabildiği kadar yardımcı etmenlere başvuracaksınız. Misal Elden Ring oynuyorsanız ileride mimic açılacak o bosslarda epey yardımcı oluyor (oyun ilk çıktığında çok daha fazlasını yapıyordu), bulabilir misiniz bilmiyorum ama başka oyuncuları oyununuza çağırma imkanına sahipsiniz, ayrıca gider souls grindi yapar level atlarsınız o da bir miktar daha güçlü oynamanızı sağlar. Wukong'da da bu konuda size ne derece seçenek sağlıyorsa ona başvurabilirsiniz.

Biraz da oyun tarzınızla ilgili bir durum. Zorluk durumu göreceli, bu oyunun daha kolay olduğunu söylüyorlar ama tüm FS oyunlarının %80-90'ını ilk veya ikinci denemede geçtim. Bu oyunda da son boss hariç öyle çok uzun süreli bir boss savaşım olmadı ama çoğu bossu birkaç denemede ancak geçebildim. Bossların saldırılarını ezberleyip ona göre hareket etmeniz gerekiyor vs. vs. gibi durumları var. Souls oyunları veya bu oyun fark etmez, zaman harcamanız öğrenmeniz gerekiyor zamanla alışıp daha iyi hale geliyorsunuz. Başlarda imkansız gibi görünebilir ama değil.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulfly1 -- 30 Eylül 2024; 1:12:39 >


Bu mesajda bahsedilenler: @radyohead
A
11 ay
Yarbay

Merhaba arkadaşlar, oyunu bitirdim çok da beğendim ama oyun sonunda 4 focuslu saldırı yapıyorduk, new game açınca yine 3ten başladı modumu bir tık düşürdü bu. Bende mi sıkıntı var oyun keyfi olarak alıyor mu? Son fighttan sonra geri de almıştık özellikleri, o yüzden size sorayım dedim.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
J
11 ay
Yarbay

Sadece son chapter'da izin veriyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @aksungur_
A
11 ay
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: JePinkman

Sadece son chapter'da izin veriyor.
Saçmaymış baya yeniden oynayacaktım ama çok da gereği kalmadı



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

B
11 ay
Yüzbaşı

eğer oyunu newgame 3 e getirirseniz 3 focus doldurup saldırdığınız da 1 dakikalığına 4 focuslu wukong duruşu aktif oluyor. her yerde böyle kullanılabiliyor sadece ya da nexus da bazı modlar çıkıyor onlarla da olabilir.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @aksungur_
A
11 ay
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Birseysoylicem

eğer oyunu newgame 3 e getirirseniz 3 focus doldurup saldırdığınız da 1 dakikalığına 4 focuslu wukong duruşu aktif oluyor. her yerde böyle kullanılabiliyor sadece ya da nexus da bazı modlar çıkıyor onlarla da olabilir.
Sadece focus da değil silahın boyu da uzundu baya keyifli oluyor öyle. Skill olarak bize karşı yapılan saldırılar da eklenmeliydi. Oyun zevkini baya katlarmış Wukong saldırıları





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 1 Ekim 2024; 12:52:41 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
11 ay
Yüzbaşı

aynen silahın boyuda uzuyor



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @aksungur_
T
11 ay
Yarbay

Ne zaman indirime girer :)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
11 ay
Yüzbaşı

Ben bir hata yaptım galiba chapter 4 te sadece second sister la karşılaştım diğerlerini pataklamadan ana kraliçeyle dövüşüp sonra yanlışlıkla one hundred eyes daoist le fight sekansına girdim orada diğer kızkardeşler de vardı boss fight ı birlikte yaptık item falan kaçırdım dmi baya

Bir de şu kafası el şeklinde olan boss var kanatlı olan, dövüşün ortasında sinematik girdi dövüşmeden fight ı yarıda bırakıp gitti burada yapmadığım bir şey mi vardı?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
10 ay
Yarbay

Benim bu sene en keyifle oynadığım 2. oyun oldu. Oyunları yorumlarken 2024 senesinde olduğumuzu da unutmamak lazım. Bu teknolojinin de hakkı verilmesi lazım. Birçok oyun hala 2018 oyunları seviyesinde kaldı hatta aşamadılar.

Teknik detay olarak birçok oyundan iyi olması yanında envayi çeşit boss tasarımı ve mekanıyla çok keyifli oynadım. Bunun yanında çok da güzel bir sunumu vardı. İlk sefer bitirdim, oyunun daha yarısını oynamadığımı fark ettim. Tekrar oynadım %85 falan oldu sanırım. Platin kovalamayı sevmem o nedenle yetti.

Erlang adlı babayiğite de ayrı bir parantez açmak lazım. Bu adamı görmeden bu oyun yorumları tamamen eksik olur. Muazzam kalitede tasarımı, ışıl ışıl next gen saldırı effectleri ile hayran kaldım diyebilirim. Benim için bir Owl Father seviyesinde bosstu. Bunu Er'de Fromsoftware'den beklerdim ama aradığımı burada buldum diyebilirim. Bu oyun ile bir çıta belirlendi. Bundan sonraki Souls oyunları da yeni nesil grafik ve saldırı effectleri ile gelmeli artık. Cihazları boşuna almadığımızı hissettiren bir deneyim oldu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 13 Ekim 2024; 12:28:3 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
10 ay
Çavuş

Herkese selam bir konuda yardıma ihtiyacım var ben sekiroyu bile bitirdim ama şu boss bana çok ters geldi ya , eski videoları izliyorum sarı alan yok yeni sürümde anladığım kadarıyla bizi sarı bir alana çekip staminayı yarıya indiriyor, nasıl geçebileceğim ile ilgili tüyo verecek var mı acaba?
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
10 ay
Yarbay

Bu bölümün gizli bölümünü bitirirsen, (son boss Duskweill)sana weavers needle diye birşey veriyor. Onu kullanarak son boss'un o sarı alan saldırısını kırabilirsin. Sonra zaten boss çok kolaylaşıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Aksoy601
A
10 ay
Çavuş

Çok teşekkür ederim deneyecem şimdi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @evo_4
M
10 ay
Yüzbaşı

Chapter 6 ya geçtim ama kafam çok karıştı. Bu oyunda bi kötü son bir de iyi son mu var? Ne yaparsak iyi son ya da ne yapmazsak kötü son oluyor? Bir de secret ending var. Bir yerde okumuştum oyunu normal olarak bitirin ondan sonra ana ekranda hikayeye devam et deyip secret ending yapın diyordu. Kafam biraz karıştı

Tamam iyi sonu öğrendim bilmeyenler için not olsun önce secret ending yapıyoruz; yani Erlang’ı yenip son 2 bossa ondan sonra geçiyormuşuz.

Secret ending için de 1,2,4 ve 5. chapterdaki secret bossları alt etmemiz lazım bir de treasure questline ı tamamlamak gerekiyor. Sonra chapter 3 teki The Great Pagoda isimli yere gidiyoruz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 17 Ekim 2024; 13:48:32 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

B
10 ay
Yarbay

Bazı boss'ların ruhlarını alamıyorum ''cannot absorb spirit without guidance'' diyor.

Sanırım bir item alacağım ilerde fakat chapter 2'ye geçtim, kaçırmadım değil mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 ay
Yüzbaşı

Onları gidip toplamana gerek yok. Shrine dan alıyorsun



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @brnbry
J
9 ay
Yarbay

hayır gayet normal beğenen de var beğenmeyende.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Weycell 61
N
9 ay
Yüzbaşı

Arkadaşlar oyunu satmek devretmek isteyen varmı ps5 de oynuyorum ama PC de denemek istedim



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >