Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
19
Cevap
13041
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Biçimlendirilmiş HARİCİ HDD den Veri kurtarma.ACİL!!!
L
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

benm 620 gb lık hdd de 500 gb bluray film vardı.salak kardeşim ps3 için oyun atmış içine ve ps3 görsün diye fat32 diye biçimlendirmiş haliyle filmlerde oyunlarda silinmiş. nasıl kurtarabiliriz ağlamak üzereyim sinirden

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



D
13 yıl
Yarbay

EASEUS adli bir program biliyorum. iyi kurtariyor fakat kurtarirken baska bir diske bu verileri yazmaniz gerektigini yani 2. bir diske ihtiyaciniz oldugunu unutmayiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Yarbay

L
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

easus var bende tarattım onla bişey çıkmadı.priform recuva ile taratıyorum şuan 6 saat var diyor bişey bulurmu acaba.off.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

icare indirdim tarıyoda sonda kurtarmak için serial ister şimdi warmı seriali buldum netten ama çalışmadı



F
13 yıl
Yüzbaşı

Programlarla diski taratmak yerine kayıp sürücüleri aratarak kurtarmaya çalış daha önce recover my files ile boyle hdd den musterinin dosyalarini almistim. Sende dosya dosya gorerek kurtarmaya calış bence


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

computeron çok saol kardeşim icare 4,1 seriali buldum ve hepsini buldu 420gb kurtardım saol.teşekkürler.uh


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl
Teğmen

recover my files programı ile yapabilirsin.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
13 yıl
Teğmen

mutlu son galibaa



B
13 yıl
Teğmen

recover my files programı ile kurtarmay dene....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
13 yıl
Yüzbaşı

faydalı bir program icare bende denedim çok başarılı..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl
Teğmen

recovery my files programı işini görür...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

kurtardım arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler



D
13 yıl
Er

Y
10 yıl
Çavuş

1 tb toshiba hdd biçimlendirildi . üzerine veri yazmadım hiç öylece duruyor yaklasık 600 gb veri vardı içinde nasıl kurtarabilirim yardımcı olur musunuz . yukarıda yazan programlarla denedim ama olmuyor icare indirdim lisans yok bi yardımcı olun . tesekkurler



C
7 yıl
Çavuş

Öncelikle geçmiş olsun değerli verilerin kaybedilmesi üzücü. Tüm herşeyi yaptı kurtaramadıysanız mutlaka veri kurtarma firmalarına danışınız tavsiye firma veri kurtarma firmalarını araştırabilirsiniz.



N
7 yıl
Teğmen

üzerine bir şey yazmadıysan kurtarabilirsin.



O
9 ay
Er

arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var. bir flash disk aldım gerçek boyutunu öğrenmek için harici diskimden için dosya transferi yapmak istedim. dosya atmak için kopyala yapıştır yaptım neyse uzun süreceğini anladım iptal ettim. daha sonra bu hariciyi görmedi. hariciyi tv taktım yine görmedi. daha sonra aygıt döneticisinden baktım disk görünüyor ama diğerleri mavi gözükürken o siyahtı internetten baktım etkinleştimem için biçimlendirme yapmam gerektiği yazıyordu. neyse biçimlendirdim.bir kaç tane recovery programıyla tarattım taratırken 23 dosya olarak gözüküyor ama tarama bittikten sonra sistem dosyaları gözüküyor.kaybolan verilerime ulaşamıyorum.daha önceden flash disk microsd disklerime recovery yapmıştım nasıl yapılacağını biliyorum ama bu durumla ilk karşılaştım. çözümü varsa yardımcı olmanızı rica ediyorum



A
9 ay
Yüzbaşı

Taşınabilir harddisklerde bir sürü full program kullandım ama tam randıman alamadım. HDD için Ontrack EasyRecovery ile %90 a kadar baya veri kurtarmıştım. Bilginize.



İ
4 hafta
Er

sizin sayenizde biçimlendirdiğim diskteki verileri buldum ancak çıkartamıyorum ne yapmam gerekiyor




Bu mesajda bahsedilenler: @Din Djarin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.