O

Yüzbaşı
30 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
8 yıl
Turkcell TV+ Web\u0027te Olan Kanallar Neden Ev\u0027de yok..
Arkadaşlar Başlıkta da belirttiğim gibi Wep'te olan kanallar Ev paketinde yok..Önce orda test edip daha sonra cihazlaramı ekliyorlar.Yeni abone olduğumdan soruyorum çünkü beğenerek izlediğim bazı kanallar orda var..
O
13 yıl
SAMSUNG OMNİA PRO 7320 Kullanıcıları
Arkadaşlar Uzunca bir süredir SAMSUNG OMNİA PRO 7320 WİN 6.5 Kullanmaktayım ama pek fazla program falan bulamadım kullanan arkadaslar varsa ve elinde program'dır tema'dır ve buna benzer güzel seyler varsa paylasalım diyorum..

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
O
13 yıl
Kablosuz Modem Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Arkadaslar kablosuz modem hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim..Biz beş kişi interneti ortak kullanıyoruz ama sürekli modemlerde sıkıntı oluyor.TP-LİNK modem vardı arızalandı yerine arkadasın DATRON Kablosuz modemini taktım ama üç ay gecmedi oda bozuldu çok yüklenmenin bir sıkıntısı olurmu neden çok sık arıza yapıyor bilmiyorum..Bende bu işi daha kaliteli bir modemle yapmak istiyorum.Bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim..
O
14 yıl
win 7\u0027ye gecmek..TAMAMDIR..
Arkadaslar şimdiden bana yardımcı olabilek arladaşlara sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum..

Sorunum şundan ibaret..
Gecenlerde HP Pavilion dv6146ea Notebook PC aldım ikinci el..üzerinde lisanslı xp mutimedia center işletim sistemi var..Yalnız ben bunu WİN7 yapmak istiyorum win7 Enterprise bu işletim sisteminde de multimedia özellikleri mevcut..Ben HP nin sitesine girdiğimde xp ve vista nın sürücüleri mevcut ama win7 ile ilgili bir sürücü göremedim..şimdi win7 kursam sürücü sorunları yasarmıyım çünki cihazın kumandası falan xp de sorunsuz calışıyor.. 7 de sürücüleri bulamazsam sorun yasarmıyım..

saygılar...

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
O
14 yıl
kablosuz lan pcı eternet kartı düşünüyorum..
Arkadaslar artık evin içindeki kablolardan bıktım usandım pc ye kablosuz lan pcı eternet kartı düşünüyorum..Ama okadar cok piyasada ürün varki kafam karıştı açıkcası.Bana tavsiye edebileginiz bir marka model varsa sevinirim
O
14 yıl
PC Çalışıyor ama EKRAN-MAUSE-KLAVYE Çalışmıyor
Arkadaslar benim bir sorunum var bilgisayarımın kasası çalışıyor ama ekran mause ve klavye çalışmıyor POWER Arızası olabilirmi düşüncesiyle başka pc den bir power söküp denedim ama yine olmadı anakart sorunumu diye düşünüyorum..Yardımcı olursanız sevinirim
O
14 yıl
ARKADAŞLAR ÇOK ACİL YARDIMMM
ACTİCESYNC PROGRAMI İLE POCET PC Mİ BİLGİSAYARIMA EŞİTLEDİM AMA BÜRÜN REHBERİM KAYBOLDU LÜTFEN ÇOK ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..
O
15 yıl
Flash Bellek Koruması
Arkadaslar 8gb lık bir flash bellek var elimde ..S ürekli değişik PC lerde kullandığım için devamlı virüs bulasıyor.Yazma korumalı yapabilmek için önerilerinizi bekliyorum.Yardımcı olursanız inanın cok sevinirim..Simdiden tesekkür ediyorum ilgi ve alakanıza..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.