Çevremde başlıktaki gibi o kadar çok benzer olaya rastlıyorum ki sonunda bunu dile getirme ihtiyacı duydum. O kadar yakışıklı bekar, karakteri - işi düzgün arkadaş var ki, bunlar hayatını birleştirecek birisini bile bulamazken bekar kızların hepsi evli erkeklerin çevresinde fink atıyor. Tüm günü birlikte geçirdikleri yetmiyor gibi iş çıkışı bile birlikte etkinliklere katılıyorlar. Hiç mi bu adamların karısına saygısı yok, hiç mi karılarının bunları kontrol eden bir mekanizması yok, bekar kızların nasıl bir vizyonu var gerçekten pes dedirtiyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sevgili, parmaktaki yüzük, çocuk... Bunlar diğer kadınların içindeki rekabet duygusunu ortaya çıkarıyor. Başka kadının sahip olduğu erkeğe sahip olmak istiyorlar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.