Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 2 misafir
38610
Cevap
2598645
Tıklama
95
Öne Çıkarma
Cevap: Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (163. sayfa)
T
2 yıl
Teğmen

Merhaba ben de kraft anne yanı park yatak almıştım hediye gelen yatak çok kaliteli gelmedi bana yatas dan twiny sünger yatak aldım, yenidogan da sünger yatak öneriliyor diye bıkıyorum ama gene de emin olmak için bakabilirsiniz netten



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @eapantherea
E
2 yıl
Yüzbaşı

O zaman tamamdır👍 biz de dediğiniz gibi Petek suluğu ıslak bez vb ile çözmeye çalışıyoruz. Malesef kaloriferli evlerin en büyük sorunu



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @HarunElreşit
S
2 yıl
Teğmen

Jack N’jill marka diş fırçası kullanıyoruz biz hocam. Silikon uçlu o aylarda iyi oluyor. Sonrasında aynı markanın kıllı fırçasını kullanabilirsiniz.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @espanyol55
Ö
2 yıl
Teğmen

Biz de ne denediysek olmamıştı. Buhar makinesi de kesin çözüm değil maalesef. Her gece 1-2 kez serum fizyolojik sıkıp otribebe ya da bebevac ile burnunu açmak zorunda kalıyorduk. Haliyle çocuğun uykusu da açılıyordu. Sonra doktorumuz nazal nem isimli burun spreyini önerdi. Yatmadan önce burnuna sıkınca bazı geceler uyanmamaya başladı.

Bazı arkadaşlarım da cold mix damla kullanıp çok memnun kaldıklarını söylediler ancak bizde işe yaramamıştı.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @HarunElreşit
P
2 yıl
Teğmen

Rocs güzel diş fırçası.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @espanyol55
O
2 yıl
Çavuş

Merhabalar bebek arabaniz nasıl bilemem ama babyzen yoyo 6+ bebek arabasi getirtebilirsiniz bastona ihtiyaciniz kalmaz ürün kabin boy ve 6.5 kg. Biz de fransadan getirttik çok memnunuz ürünün videolarini youtube da izleyebilirsiniz



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @iskender4422
M
2 yıl
Binbaşı

hocam geçen de böyledydi şimdiden aynısı oluyor sepete eklenmiyor ürün var ama satmıyor




Bu mesajda bahsedilenler: @cohannan
O
2 yıl
Yarbay

Şampuan yazan vücutta kullanılması saç harici cilde temas etmesi sık kullanımda zararlı. Bütün saç şampuanları için geçerli bu. Saçlara faydalı güçlendirici gibi saç odaklı tüm şampuanlar saç harici kıllanmaya müsait vücudun diğer bölgeleri için zararlıdır.Mesela bir göğüs,sırt,bacaklar kollar,yüz vb.
Saç ve Vucut şampuanı yazan ürünler ise marka güvenilir ise saç ve vucut için kullanılabilir. Pek önermediğim ama kötünün iyisi Chicco'nun da böyle bir bebek ürünü var,Eyüp Sabri Tuncer'in de bebek için var. Ekonomisi müsait olmayan aileler Eyüp Sabri Tuncer Bebek Saç ve Vücut Şampuanını tercih etsinler derim mesela. Bir Hipp bir Ecowell midir,değildir ama şampuan için parasızlıktan çocukları aç bırakmak yerine şampuanda fedakarlık yapılabilir ve bahsettiğim ürün kötülerin iyisi olarak tercih edilir. Bütçeye göre yaşamak lazım, %100 organik hastalığı da iyi değil bütçe müsait değilse.

Hipp Sensitive Jel sorunuza gelince ben Saç ve Vucut için Jel yazanı kullanıyorum arada Ecowell BabyDream Sebamed Likid kullanmadığım zamanlar.
Ben denemeler için kendimi feda etmiş biriyim,mesela bu hafta BioBaby Saç ve Vucut şampuanını denedim ilk defa ve pazarlama oyunu. Bioxcin'i üreten firma üretiyor ve en az 10 yıldır eve sokmadığım Bioxcin'in bir saç şampuanına çok ama çok benziyor,belki içerik çoğu aynıdır. Biota denilen laboratuvarlar bana masal geliyor hep. Çok şans verdim ürünlerine dolayısıyle firmaya ama interneti kaplumbağa huzında olan Vodafone gibi reklamlarından başka birşeyi yok. Söylemleri gerçekci değil.

Geçenlerde de bu forumda bir arkadaşın önerdiği yerli marka organik bebek şampuanı olarak bir bebek şampuanını denedim,evet organik bitkisel ağırlığı belli ama herşey organik %100 bitkisel olmak değildir kozmetikte,formül çok ama çok önemlidir. Yoksa limon portakal elma suyunu sıkıp saçımızda vucudumuzda kullanırdık. Formül laboratuvar başarısıdır ve malesef yapsalar öğüneceğim bu konuda başarılı yerli marka yok. Keşke olsa da yurt dışına ihracat da olsa. Ülkemiz bitki deryası. Kozmetik formüllerin çeşitliliği kısıtlı ve çoğu patentli zaten,ne üretseler daha önce bir firmaya ait patentli çıkar o formül.
Sebamed ve Hipp ürünlerinde bir başarı hissediyorum hep. Chicco'nun Yenidoğan Saç ve Vucut şampuanı da hatasız olmasa kullanırken bir başarılı ürün hissediyorsun.
Sebamed Yenidoğan şampuanı organik değil ama bir zararsızlık bir fayda hissediyorsun. Mustela bu aralar sıkıntılı ama Mustela da çok başarılı ürünler ortaya koydu özellikle Lavantalı bebek şampuanı ile. Sonra Avakado ile bişeyler ortaya koydular ve çok olumsuz görüşler yansıdı. Yüzlerce kişi aynı olumsuz görüşte bulunuyorsa haklılık payı yüksektir. Formül başarılı değil demek ki.

Bu arada Hipp Sensitive Jel şu ürün Amazondan bir link vereyim ama sadece ürünü görmeniz için. Fırsatını takip edip başka platformlardan da alabilirsiniz.
Joker com tr satıcısından aldıklarım eski tarihli gelmedi,sıkıntı yoktu,ama ebebegin mağazasında bile eski rafta 1 yıldan fazla beklemiş olanlarını gördüm. Ebebek Online mağazadan alınca nasıl gelir bilemiyorum.

https://www.amazon.com.tr/Hipp-Babysanft-Bebek-V%c3%bccut-Banyo/dp/B014UMI398





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 12 Mart 2022; 20:29:54 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @matmma
E
2 yıl
Yarbay

E
2 yıl
Yüzbaşı

Emziren anneler için lactamil sütlü içecek var eşim için alıyorum ben, internette en ucuz babymall mağazasında 25.90 TL'ye görünüyor fakat dün akşam Gaziemir (İzmir) mağazasına almaya gittiğimde 19.90 TL'ye satıldığını gördüm. İndirim bölgesel de olabilir bilemiyorum ama ihtiyacı olan varsa değerlendirebilir.


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekimbebesi -- 15 Mart 2022; 10:44:42 >

G
2 yıl
Yarbay

Naturpy aldık biz ucuz ve kaliteli idi. Şunlarda önemli şeyler listesi
Genel eşya tavsiyelerim (kullandıklarım tecrübe edindiklerim)
. Emzirme için C yastık.(hayati önemli emzirmede anneyi çok rahatlatıyor )

Süt sağıcı lansinoh pek kullanamadık ama hastanenin profesyonel sağıcısından iyi sağıyor. 2 hafta anneyi sağdık içirdik daha sonra gaz gelince direkman anneden emmeye başladı mama bağımlısı çocuğumuz. mama işi sonsuza dek bitti.

erkekse gazlı oluyorlar çarşafta ve hamakta sallayarak çözdük biz gaz işini hamak lazım oluyor. Damla nurse harweys çok faydalı oldu.

bez molfix baya iyiydi düz cırt cırt olanı kilot bez değil slepye göre baya iyi sonradan baby turcoya geçtik oda gayet iyi molfix 10sa bu 8 alır

Islak mendil baby turco bebek ucuz fp ürün

Meme ucu kremi lansinoh krem ve meme gümüş kapağı

Bebek araba kaliteli bi travel sistem almalısın tavsiyem concord neo travel sistem araba.

Oto koltuğu britax römer

kanguru baby björn ana kucağı babybjörn.

mama sandalyesi 2. El chicco poly çok beğenerek oturuyor. normalde yerinde duramaz bunda oturuyor verdiğimiz şeylerle oynuyor yiyor 30 dk falan takılıyor

Zıp zıp hoppala aldık 8. Ayında almasak tüm gün zıplayacak peg prego tam anne kurtarıcı ürün.

Kamera anker eufy baya memnunuz.

Oto koltuğu britax römer 9 18 kg isofix ilk günden beri severek oturuyor.

Ayağa kalkmaya başlayınca sırtına melek kanadı taktık 2 3 aydır sayısız defa başını ve sırtını korudu çocuğun

Fisher price aktivite masası baya bi oynuyor gene hayat kurtarıcı ürünlere eklerim.

Tavana salıncak kurduk bundada baya bi biniyor seviyor.


Letgo yada sahibinden durumun iyi değilse kullan 4de 1 fiyatına sıfır gibi ürün dolu. Ucuz ürün sıfır alacağına kaliteli ürün 2. El almanı tavsiye ederim



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tanerakinnn
T
2 yıl
Yüzbaşı

Teşekkürler üstadım.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @glumerna
J
2 yıl
Binbaşı

Biz 8 aylık iken odasını ayırdık, yalnız yatıyor.

Woody and happy’den yaptırdık. Memnunuz.

Yatağı da fillego’dan lateks aldık. Ondan da memnunuz.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @murattekno
J
2 yıl
Binbaşı

Bizde pek sorun olmadı diş çıkarma işi. Yani ayda 1 2 defa belki diş yüzünden sorunlu gece geçirmişizdir.

İlk etapta annesi ile onun yatağında yattılar birkaç gece. Sonra annesi onun odasında farklı bir yatakta yattı. En sonunda da ayırmış olduk.

Bizimki de geceleri 3 4 defa uyanıyor hala, şu an 16 aylık. Ama hemen yan oda olduğu için birimiz gidip tekrar uyutup geliyoruz. Sabah uyandığında yalnızlığı yadırgamıyor mesela, sesleniyor anne veya baba diye, gidiyoruz yanına.

Bence bu işin standart bir süresi yok. Yani çocuktan çocuğa aileden aileye değişiyor; ama ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü büyüdükçe ayırmak daha da zor olacak ve çevremden biliyorum okul çağında dahi birlikte veya aynı odada yatanlar var.

Bu arada biz diş sıkıntısı olduğunda tetagil verirdik, daha rahat dalıyordu uykuya. Tabi doktor tavsiyesi ile vermiştik.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @albaywolf
E
2 yıl
Yüzbaşı

Hocam dün geldi, dışarda kullanma şansımız olmadı henüz ama evin içinde baktık. Kalite olarak gayet iyi duruyor, plastik ve kumaş malzemesi iyi gibi. Dışarda nasıl olur bilmem ama evin içinde lastikler baya iyi gibi, içlerinde de amortisör-yaylı bir sistem var. Benim için en önemli özelliği olan katlandığındaki yer kaplamama durumu ise muazzam. Kabin boy bagaj kadar var yok. Kötü yanları ise, tentesi biraz uydurma gibi, önünde bar olamamsı bir eksiklik. Biraz da dediğiniz gibi biraz dar. Umarım sorunsuzca kullanırız. Sizin ürün de hayırlı olsun. Güle güle kullanın



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ayhand28
E
2 yıl
Yüzbaşı

Hocam teşekkürler tavsiyeniz için. Ürünü aldık zaten, yalnız bi yanlış anlaşılma oldu sanırım, araba tek teker.
Xiaomi mitu



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kartalizma06
A
2 yıl
Yarbay

ikinci el temiz kaliteli bir bebek arabası bakın.



L
2 yıl
Teğmen

Ateş ölçer tavsiyesi istemiştim ama bu kadar önerinin içinde 1 tane ateş olcerle ilgili bir kelime bulunmuyor



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @glumerna
M
2 yıl
Yarbay

Geçen sene çok iyi bir indirim yakalayınca Braun IRT 6520 modelini almıştım. Memnunuz yalnız kullanışsız bulduğum yanları var; her ölçüm öncesi yaş aralığını tekrar seçtiriyor ve bu seçim esnasında tuş sesi geliyor.

Şimdi 6525 versiyonunu çıkartmışlar; buna sessiz modu ve gece karanlığında kulağın farkedilmesi için ışık eklemişler.

Bir de 6515 var, bu model de yukarıda saydığım iki modelle aynı sensörü kullanıyor gibi duruyor. Fiyatına göre bu da değerlendirilebilir.



Aldığınız ateş ölçeri muayeneye de götürün. Doktor ya da hemşireden rica edin çocuğun ateşini ölçsünler, hemen sonra siz de ölçün ve karşılaştırın. Böylece doğruluğunu anlamış olursunuz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Lynefaynel
J
2 yıl
Binbaşı

Kesinlikle stoklamayın.

Evet, kilo bir problem.

Bir diğer problem de pişik ihtimali. Mesela Migros'un kendi bezi dahi pişik yapmazken, Premium Care pişik yapmıştı bizim bebekte.

Tabi bezden genel olarak memnun kalmama durumu da olabilir. Kullanmadan bilemezsiniz.

Tavsiyem, gözünüze kestirdiğiniz bir marka ile başlayın, memnun kalırsanız o zaman bol bol stoklarsınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @DariusVictusS