Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
331
Cevap
30673
Tıklama
27
Öne Çıkarma
Cevap: Bayonetta Türkçe Yama !!! Çıktı !!! (17. sayfa)
P
7 yıl (4222 mesaj)
Yarbay

Daha zorrenti yeni bıraktım bir de yamaya mı para vericem?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @rewold
P
7 yıl (4222 mesaj)
Yarbay

Aynen hocam zorrent virüslü. 7 senedir her ay indirdiğim 250 gb’a yakın film oyun program dosyası dışında. Morrent virüslü hocam sakın keşfetmeyin



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @rewold
T
7 yıl (1443 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bunlar yamaya 5tl vermeyi çok görüp, forumlarda şu oyuna bu oyuna türkçe yama yapan yok mu diye ağlayan tipler, boşver sallama değmez.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

F
7 yıl (10373 mesaj)
Yarbay

Adam oyuna para vermiyor ki Yamaya para versin. RDR2 Yama konusunda da boş yapıyordu. En iyisi bloklayıp geçmek.



E
7 yıl (54 mesaj)
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: DryreL

Forumun zeka seviyesi aşırı mı düşük yoksa sadece ben ve azor ahaii akıllıyız? Durumun 5 TL, 10 TL'de olduğunu mu sanıyorsun? Sizde mi sıkıntı var, ben üstte hangi dilde yazıyorum, kullandığım dil Türkçe değil mi? Kime anlatıyorum? Duvar yok karşımda, insan var, nerenle anlamaya çalışıyorsun da anlamakta bu kadar zorlanıyorsunuz? Hayır, sizi adamın sahte hesabı olduğunuzu düşündüm. Ne zaman ben veya azor ahaii bir şey yazsa sazan gibi atlayıp "Yama çok iyiymiş kardeşim, yenisini çıkar da biz de sazan gibi para verip satın alalım" yazmaktan zevk alıyorsunuz? Hayır, beni mi kıskandırmaya çalışıyorsunuz? Ben zaten çevirmenim. Çevirdiğim birkaç oyunu profilimden zaten görebilirsin. Ben bu çevirileri paylaşırken sizlerden ne para istedim, ne de başka bir şey. Çevirdim, saatlerimi ve günlerimi harcadım ama Türk oyun topluluğu için harcadım. Amacımda para kazanma güdüsü olmadı. İlla biz de mi parayla mı satalım? Hayır böyle yazarak cidden ne düşünüyorsunuz? Para para para, her şey para mı? Nerede o eski çevirmenler, mumla aranıyor artık. Yeni oyun çevirisi yapan gruplara cidden üzülüyorum, gözleri paradan başka bir şey görmüyor. Hadi bağış adı altında zorunlu para topluyorsunuz bu bir kenara, bu adam bunu aşarak kotayı da kaldırmış. Yani ücretsiz yayınlamayacağım diyor. Yamayı kendisiyle beraber ölüme götürecek herhalde.

Alıntıları Göster
O eski gönüllü kaliteli çeviri yapan çevirmenler artık yok kardeşim. Varsada gözlerini para kazanma hırsı bürümüş. Asla ama asla burda parayla satılan çeviirelere para vermem. Allaha şükür ingilizcem varda bunlara ihtiyacım yok. İnsan kendi diliyle şöyle rahatça kafa yormadan oyun oynayamıyor bunlar gibi insanlar yüzünden artık ya. Burda bunlara laf edince millet 5 10 liraya laf ettiğimizi sanıyorlar birde..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
7 yıl (1443 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaş sen vermeyeceksen verme laf atmaya hakkınız yok, evet 5 10 liraya laf ediyorsunuz. Gönüllüymüş, yapan yine gönüllü yapar da, önce şuna cevap ver, sen 5 6 ay veya daha fazla bir şeye emek ver o emeğini gönüllü dağıttığın gün bu konuşmayı yap. O zaman dinlerim. Kısaca boş yapma senin gibilere mesaj yazmacağım, zaten pek umursamam ama arada gerekiyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 1 Aralık 2019; 21:24:13 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @emre12121212
T
6 yıl (98 mesaj)
Çavuş

.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taratorian -- 12 Mayıs 2020; 8:58:21 >

T
6 yıl (98 mesaj)
Çavuş

sorun çözüldü.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taratorian -- 12 Mayıs 2020; 8:58:42 >

T
6 yıl (1443 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşa durumu izah ettim, link gönderildi iyi oyunlar



E
6 yıl (84 mesaj)
Çavuş

yama güncel olarak ücretlimi. ücretli ise alabiliyormuyuz. yardımcı olabılırsenız sevinirim



E
6 yıl (78 mesaj)
Çavuş

En güzeli İngilizce öğrenin kimse polemik yapmasın😁





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emorgan -- 26 Kasım 2020; 6:47:17 >

T
6 yıl (1 mesaj)
Er

Tr Game Studio üzerinden yamayı indirdim ama rar klasöründe şifre var acaba şifre nedir?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twu -- 15 Şubat 2021; 22:54:5 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.