Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
518
Cevap
67964
Tıklama
269
Öne Çıkarma
Cevap: Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam) hayatını kaybetti. (8. sayfa)
F
8 yıl
Yarbay

imkanın olsada keşke gidebilsem cenazesinede



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
8 yıl
Yüzbaşı

Dun sabah haberi okuyunca daha iki ay once sifir aldigim motorumu fiyatinin biraz altina iki saat icinde sattim.asla aksamlari seyahat etmem asla ekim nisan arasi kullanmam.155cc absli bir motordu guvenligi asla elden birakmam ama bunlarin hicbiri farketmez.o koprude arabadan inen ve yanindaki mahluk(herseyin sebebi de o lanet olasi agzi durmayan kadindir isteyen ne derse desin.trafikte direksiuonda veya yan koltukla hepsi bela)gibileri malesef cok fazla.ve her an her yerden cikabilirler.tavsiyem motor kullanma kararinizi gozden gecirin arkadaslar.kullananlarda her zaman tedbiri elden birakmaksizin kullansin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
8 yıl
Binbaşı

Barkın bayoğlunun gazına gelip bmw yi satıp neredeyse sağlam bi ninja zx-10R alıyordum neredeyse 2-3 ay arası arabayı ilana koydum hatta bunun için ilanda da zx-10r ile takas olur yazıyodu sonra zamanla gerçekten araba kullanırken trafikte falan dikkat ettim bu meretlerin üstünde trafikte gitmek ölümle el sıkışmak gibi, motorsiklet hiçbir şekilde fark edilmiyo arkadaşlar yolda ben motor sürücülerine inanılmaz şekilde yolda kolaylık sağlıyorum her fark ettiğimde onlara şerit açıyorum yol veriyorum korna çalıyorum selamlıyorum çok dikkat ediyorum ama benim gibi bir adam bile onları bazen göremiyorsa yurdumun sinyal kolu kırık şoförleri biçer döner makinası gibi bu arkadaşlar üstünden geçiyordur diye düşünüp motor almadım. İyi ki de almamışım Barkın Bayoğlu gibi bi adam ne olursa olsun kimin hatası olursa olsun motor üstünde vefat ettiyse bu ülkede kimsenin haddine değil motor kullanmak.

6 yıldır istanbul trafiğinde hergün araba kullanıyorum o kadar çok motor kazasına denk geliyorum ki anlatamam Allah rahmet eylesin videolarını çok izledim çokta iyi biri olduğu her halinden belliydi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

haberlerde bunla ılgılı bırsey yok butun kanallara baktım

bırde saat 13.00 haberlerı ızlıcem

onemlı ustayı soylememelerı uzucu

Dün NTV ve TGRT Haber'de vardı.



M
8 yıl
Yarbay

sahsen tanismadim, videolarinin takipcisiydim. gordugum kadariyla,

motoru ve ozgurlugu cok seven. beraber motora bindigi arkadaslarini kaybetmis bunun sonucunda da hayatini guvenli motor surusune adamis idealist biri. videolari da sempatik ve ogreticiydi. kaybina cok uzuldum.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
8 yıl
Binbaşı

kimse motor kullanmayı bırakmaz,yarın bu konu up bile olmaz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Ráise

Cenazeye nasıl bi katılım oldu acaba orda olabilmeyi çok isterdim. Orda olanlar varsa anlatabilir mi?

Yüzlerce kişi katıldı facebook. Berrak turşuları fan grubuna bak oarada var resim video.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
8 yıl
Yüzbaşı

Abi be bunlarca köpek varken neden hep iyi insanlar ölüyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
8 yıl
Yüzbaşı

Dostum seni ucuza aldığın arabada kurtarmaz az buz değil arabada ölenlerin sayısı. Bizim ülke trafiğinde yaşamak büyük şans. Ben tedbirimi alıp motor binmeye devam ederim. Ölüm riski daha yüksek ama olsun, ne yapalım öleceğiz diye hayatıda yaşamayalım mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @geberit
H
8 yıl
Yarbay

xxxxxxxxxx





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 17 Mayıs 2020; 9:41:7 >

A
8 yıl
Binbaşı

A
8 yıl
Binbaşı






Videoyu izlemek için tıklayınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 26 Temmuz 2017; 21:52:2 >

A
8 yıl
Binbaşı

M
8 yıl
Yüzbaşı

Babuş sen rahat uyu senin yerini kimse alamıycak çok erken gittin bizi çok üzdün.



I
8 yıl
Binbaşı

Seni hep şerit değiştirmeyi anlattigin videonun 3,36sındaki gibi hatirlayacagim altın kalpli abimiz.

Allah rahmet eylesin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
8 yıl
Çavuş

Severek takip ettiğim,motorcuların gönlünde taht kurmuş bir insandı...
Allah rahmet eylesin.



C
8 yıl
Yarbay

Kendisinin videolarını zevkle takip ederim. "motor yine can aldı" diye haber yapanlarada yazıklar olsun.
Allah rahmet eylesin.



A
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy


quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

Kendisiyle ilk tanışmam 10 yıl öncesiydi. Dergimiz 2teker de epeyi emeği geçti. Durumlar kötüyken para almadığı zamanlar bile oldu.(dergi battı bu arada) Düğünümde en çok parayı o takmıştı. 10 sene evvel 250 lira takmıştı. İşi gücü gırgır. Ama çok çalışkandı. İşini çok iyi yapardı. Pek kimse bilmez ama maket konusunda çok iyiydi. Çok yüksek miktarlara yaptığı maketleri satardı. İyi adamdı. Allah rahmet etsin. Ama diyeceklerim var...



Dergi zamanında ve sonrasında defalarca kaza atlattınız. Bir çok arkadaşınızı motor üstünde kaybettiniz. Sadece benim tanıdığım 30 kişi motor üstünde öldü. Kenan sofuoğlunun abisi de dahil. Ben acillik olsam binmiyorum bu merete. Sakat abi. Türkiyede motor kullanmak sakat. Sonu bu. Tepeden tırnağa full giyinsen de sakat. Zırhlı elbise bile giysen sakat. Binmeyin abi şuna. Kendinizi geçtim sevdikleriniz için binmeyin. Ben bıktık. Çevremde teker teker sizi motor üstünde gömmekten bıktım. Binmeyin şuna. Çoluk çocuğunuzu uzak tutun. Binmeyin bindirmeyin.

Binecez, inadına binecez. Bu ülkeye motosiklet kültürünü öğreteceğiz, motosikletlere saygı duymayı öğreteceğiz. Barkın abinin mirasına sahip çıkacağız. O insanlara motosiklet sevgisini aşıladı, insanlara bilinçli kullanmayı öğretti. Onun emekleri boşa gitmeyecek.

Kayıplarda versek devam edecek bu miras,ve gün gelecek inşallah istediğimiz olacaktır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ganker

hiç bir şeye bu kadar üzülmemiştim. :(

büyük söz... allah bunu unutturacak acı göstermesin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

Binersen de anne babanı yarı yolda bırakıyorsun

ben kadere iman ettim hocam gerisi takdiri ilahi