Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
128
Cevap
15849
Tıklama
185
Öne Çıkarma
Cevap: B A T I Y O R U Z! (4. sayfa)
A
3 yıl
Binbaşı

-200 puan faiz + Kavala mevzusunda kovulan 10 elçi + AİHM'in Demirtaş kararını yok sayma + Kara para aklamada gri listeye alınma + Suriye'ye girilebileceğinin sinyalleri + Merkez bankası başkanının bir kez daha değiştirilmesi

Owwww yesss ! 2 hafta içinde ülkenin anasını ağlatmak nedir sorusunun cevabı veriliyor. Yıl sonu dolar tahminleri 10,5-11 bandında. BİTTİ bu ülke !

Yeni bir Venezuela - Arjantin vakıamız hayırlı olsun !

İçeride oyunlar dönüyor olabilir. Zamanında mevcut kişinin sıradan bir olayla gönderilemeyeceği, karmaşık bir durum, olağanüstü bir durum yaratılıp erken seçimle beraber fırsat yakalamaya çalışanların (yine kendi içlerinden) olacağı söylenmişti. Oluyor galiba ...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 24 Ekim 2021; 14:2:27 >

R
3 yıl
Binbaşı

Ne yazık ki öyle
23 yaşında üniversite son sınıf bir gencim.Gelecek vaad eden bir alandan mezun olacağım kendimi geliştirmek için sürekli çalışıyorum ama hiç güzel bir gelecek umudum yok.
Külüstür 5 el değiştirmiş arabalar 100 bin TL
Evlenmeye kalksam min 200 TL masraf benim ailem yardımcı olur gerçi Allah'a şükür de hiç desteği olmayan nasıl evlenir bilmiyorum Allah yardımcısı olsun.

Üni mezunu oluyorsun kyk geri ödemesi 1000 TL çıkıyor işe bak gençlerin hayatlarını umutlarını geleceklerini yaşam heveslerini hepsini yok ettiler





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 24 Ekim 2021; 14:12:53 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Yüzbaşı

2001 krizine kadar dalgalı kur rejiminde değildik. sabit kur rejimi de değildi. fakat kuru merkez bankası belirliyordu. yani orada olan kur artışı devletin planları arasında. planlı bir şekilde 1980 den itibaren sabit kur rejimi bırakıldı ve zaman içerisinde istenildiği kadar doların artması hedeflendi. bu olay modern dünyaya uymadığı için 2001 deki kriz sonrası serbest piyasaya geçildi.

sonuç olarak şimdiki durum ile 2001 öncesi hiçbir durum mantık olarak kıyaslanamaz.




Bu mesajda bahsedilenler: @agtr
M
3 yıl
Binbaşı

Tabi Fendöncülere göre böyle ama ihracatta rekor kırıyoruz naber?



K
3 yıl
Onbaşı

R
3 yıl
Yüzbaşı

A0 türkçe




Bu mesajda bahsedilenler: @programmer_onur
T
3 yıl
Yarbay

ben dolarin yukseldigine inanmiyorum



G
3 yıl
Yarbay

bu millet seçiminin bedelini ödüyor, yapacak bir şey yok, iyi yanı siyasal islam bitti ama bu sefer popülizm var akp'nin güncel hali gelecek, İmamoğlu gelirse sil baştan kendisi rte v2 aynı onun gibi ben yaparım olur kafasında.



K
3 yıl
Yarbay

pahalıklık artıyor alım gücü düşüyor batma kısmının daha b sinde değilsin ülkede bankacılık ve mevduatları boru kale gibi dar gelirli halk etkileniyor tuzu kurunun keyfi halen yerinde.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Ekim 2021; 17:29:56 >

D
3 yıl
Yarbay

dolar 20 ye gelene kadar bu ülkede iç savaş çıkar




Bu mesajda bahsedilenler: @McCandlesss
G
3 yıl
Çavuş

Hocam hayırlı olsun güzel olmuş kampanya denk getirdiğin. Elektronik alet ilk aşamada sorun çıkarmazsa düzgün kullanıma sizi uzun süre götürecektir diye düşünüyorum.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dreamblue35
B
3 yıl
Binbaşı

yakında hiper enflasyon olur ülke böyle giderse

yugoslavia 1990 enflasyonu gibi olacak



D
3 yıl
Yarbay

teşekkür ederim, sizde kendinize göre ihtiyacınız olabilecek gereksinimleri alacağım diye mesaj yazdınığınız için etkileşimde bulundum; türkiyenin bu durumdaki hali yılbaşından sonra daha da kötüye gideceğinden muzdarip yılbaşına gelene kadar ne aldınız aldınız alamadınız gelecek yıl sadece hayalini kurmakla yetiniriz...




Bu mesajda bahsedilenler: @Geceüçteisimbulmakzor
K
3 yıl
Yarbay

bu ülke sadece paradan oluşmuyor,yırtık donla gezen yamalı çorapla dolaşan halkla kazanıldı bu ülke zengin jon jon elit minnoş halka değil,batı bizle bukadar açık açık düşmanlık yaparken teröre bölmeye açık açık destek çıkarken,özellikle ayaklanmayı çıkmaz ayın son çarşambasında beklersiniz ülkenin derdi senin iphonendi laptobundu sanki.
ab gibi tek derdin paraydı sanki ,biraz zayıf düşsen parça pinçik edicekler seni atomlarına ayırcaklar vatanın kalmayınca o suriyelilerden farkın kalmıycak ama dertler iphone.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Ekim 2021; 12:6:24 >
Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @trlonely
H
3 yıl
Yarbay

yanıldığımız bir konu var.bu yüzden bu durumlardayız bence. bu konu da düşmanı elinde silahıyla karşımızda bekliyoruz.bekliyoruz ki bize saldırsın biz de karşılığını verebilelim. ancak bu devir kapanalı çok oldu. artık savaş ya da saldırı sahada direkt olmuyor. işte bunu her gün yaşıyoruz ama maalesef farkındalığımız hala gelişmedi.

ne zamanki bu farkındalık oluşur o zaman gerekli önlemler,tedbirler halk tarafından istenir o zaman bu tarz konu başlıkları açılmayabilir.

o zamana kadar her gün burada ya da başka yerlerde bu tarz konu başlıklarını ve içeriklerini görürüz




_____________________________

Eski kullanıcı adı: muammer816


H
3 yıl
Yüzbaşı

ÇIKAR TELEFONUNU GÖSTER!



N
3 yıl
Yarbay

ya hala millet avrupada benzin pahalı diyebiliyor mu ne kıt kafalı bu insanlar, mal !!! o sana pahalı gelen yakıt senin paranın beş para etmediği için oldugunu anlamıyormusun
ondan sonra ya off nasıl olacak bu işler kimler ile aynı ülkede yasıyoruz bir de bunların sayısı %30-40 arası nüfusun



T
3 yıl
Yarbay

Yukarı iyi çıkabilmek için hızlıca batıp dipten güç alıp çikmaliyiz ama bizim batış yavaş olmakta reis bunu hizlandirmali artık gelecek seferde en az 200 baz puan düşüş olmalı hatta 300 olursa daha iyi... Ayaklarımız dibi görsün artık yakın zamanda. Devamlı fakirleşmekten bıktık, işkence bitsin artık



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
3 yıl
Binbaşı

Herkes senin gibi önüne atılan haram parayla karnını doyurmuyor keramettin. Merak etme ilk seçimde babaların gidiyor, seni de götürürler umarım.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kerimcem