İlk defa çalışacağım için hem selim yüksel hem ilyas güneş ile gitsem nasıl olur? İkisininde video ders notları elimde var. Selim yüksel lti olmadan 50 saat ilyas güneş lti olmadan 30 saat sürüyor. Toplamda 80 saat tüm ayt konuları yapıyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
kesinlikle tek kanaldan git iki kanaldan gidersen yeterince verim alman çok zor zamanına yazık olur bir kanaldan bitirdikten sonra eksiklerini fark etmen çok önemli eksik kapatmaya oyna gerisi gelir kolay gelsin
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.