P

Yarbay
08 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
3139 (Bu ay: 21)
Gönderiler Hakkında
P
3 gün
Tutanak tutuldu devamı yok ?
Arkadaslar abiler selam, ayın 14ünde kaza yaptım, 15 inde aracı anlaşmalı servise bıraktım. ALLİANZ üzerinde 17sinde dosya açılmış, hala hiçbir ilerleme yok. Bu kadar uzun sürmesi normal mi ? İnternete bakıyorum  3 iş günü içerisinde sonuçlanır yazıyor. Sbm de yok, kasko da da bir şey yok ne yapmalıyım ?

< Resime gitmek için tıklayın >
P
2 hafta
Tamir konusunda yanlış mı yaptım ? Özel servis vs Yetkili
Arkadan çarptılar ne yapayım ? Clio Hilux | DonanımHaber Forum » Sayfa 2 (donanimhaber.com)

Selamlar, Böyle bir konu açmıştım.

Yetkili servise götürdüm ortalama 150-180k arası bir hasar kaydı çıkar dediler. Bagaj kapağı stop, iç havuz çektirilecek her şey değişim aslında.

Birde ordaki usta farklı bir özel servis adı verdi, beraber iş yapıyolarmış. Orası da bagaj kapağını sadece boyayla düzeltiriz dedi. 50-60 arası bir tramer çıkar dedi. Tamponu onaracak, veya değişecek bana bıraktı, bagajı onaracak, iç saç yine çektirilecek. Arabayı ben satma düşüncesideyim tamir sonrası.

180k tramerle satmak çok zor olur gibi geliyor bana, o yüzden özel servise bugün bırakacağım. Sizce yanlış mı düşünüyorum ?
P
2 hafta
Arkadan çarptılar ne yapayım ? Clio Hilux
Babam sürüyordu benden istedi kıramadım verdim, az sonra aradı arkadan vurdular diye. Daha canlı ben göremedim. Bana kalsa serviste her şeyi değiştirmek en mantıklısı, başkası diyor vakum yaptır boyasız göçük düzeltme yaptır. Ne yapayım akıl verin ?


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
P
geçen ay
Renault Clio 5 Stop etme sorunu, Rölanti
arkadaşlar selamlar, clio 2023 1.0 tce manuel arabamda bugün başlayan bir rölanti dalgalanması hatta stop etme sorununa denk geldim. önce start stop saçmalıyor sandım, kapattım ancak araba ışıklarda vs. durdugumda normal 900 devirlerde iken bi anda 600 700'lere düşüyor gibi görünüp stop edip otomatik kendini tekrar çalıştırıyor.
araç hareket halindeyken bir sorun hissedemedim, bu problem hareketsizken rölantide oluyor. hatta ışıklarda durdugumda vs. gaz vererek devri 1200-1500lerde tutuyorum yine bir sorun yok, stop etmiyor.




Arkadaşımın böyle bir sorunu var, bilgisi olan var mı acaba ?
P
geçen ay
Yönetim Bilişim Sistemleri Müfredatları Portalı, Tercih etmeyi düşünenler
Arkadaşlar Selam,

Pamukkale Üniversitesi 4.Sınıf Yönetim bilişim sistemleri öğrencisiyim, bu yaz mezun olacağım. Aynı zamanda bir bankada neredeyse 1.5 yıla yakındır çalışıyorum.

Lisans Tezi kapsamında bir site yaptık, buradaki amacımız türkiyedeki neredeyse bütün yönetim bilişim sistemleri müfredatını bir portal üzerinde toplamaktı. İşe yarayacağını düşünüyorum.

Kontrol ettiğimizde veriler doğruydu, ancak yine de teyit etmenizi rica ederim.

Site: https://ybsmufredatlari.com/


Spesifik olarak PAÜ ybs hakkında sorunuz varsa cevaplarım, ayrıca ybs hakkında da sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplarım.
P
3 ay
Konu dışı halkı yardım İLK BULUŞMA
Selam arkadaslar, ben 24 yıldır bi fiil yalnız bir kardeşinizim :D Pazar günü bir kızla tanışma için görüşmem var AMA aşırı heyecanlıyım. Ne konuşulur neler yapılır ?

Kafamdaki senaryo şu, ben önce gidicem o gelecek, ayağa kalkıcam hosgeldin dicem merhaba falan oturucaz ama sonrası çok flu :D nasıl ilerleyeyim :D çok heyecanlıyım aşırı.
P
3 ay
Clio 1.0 tcelerde lpg takılınca sübap erimesi var mı ?
başlıkta oldukça açık aslında 1.0 tce motor lpg takılınca sübap eritiyor mu ? Acaba
P
3 ay
4070 super vs 4070ti super
Şimdi bu 2 ekran kartı arasında 10 bin TL ye yakın fark var hatta daha fazla modele göre ve %10-15 performans farkı var. Ama aradkai bu fiyat farkı bana çok manasız gelmeye başladı. 4070 S alıp, 5000 serisi cıkınca satıp, ona geçmek mantıklı olur mu acaba ? 2k da kullanılacak. 165 hz monitör
P
3 ay
BMW b37 1.5 dizel motor nasıldır ?
Selamlar, çok bir bilgi bulamadım cooperlarda kullanılan 1.5 3 silindir dizel olanından bahsediyorum. B37 motor olarak geçiyor diye öğrendim. Kroniği vb var mıdır ?
P
3 ay
4070ti super mi 7900xt mi ?
Çok kararsız kaldım, sizce hangisi 2k için
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.