Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 7 misafir, 1 mobil kullanıcı
3895
Cevap
349673
Tıklama
17
Öne Çıkarma
Cevap: AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (3. sayfa)
K
3 yıl
Binbaşı

@Brsdc @007tr

Sportback 1.5 motor Advanced cift paketli 435'e sattim hocam, 2bin km... Ilan fiyatini hatirlamiyorum ama aractan bikkinlik gelmisti, 3e 5e bakmadim...




Bu mesajda bahsedilenler: @Brsdc , @007tr
B
3 yıl
Onbaşı

Bu arada yolculuktan bahsedecek olursam; araçla 1200 km yol yaptım ve hız konfor güvenlik ve sürüş anlamında çok hoşuma gitti hiçbir şekilde üzmedi yolda. Çoğu markayı ezdi geçti sağolsun:) yakıt olarak 6.4 lerdeydi hep ortalama ama inanıyorumki hızı düşürsem çok daha az yakacaktı araç. Bu ortalamayı en az 140 ile 200 arasındaki hızda verdi bende çok şaşırdım yakıt konusuna çokta hoşuma gitti. 160 km den sonra hafif bir rüzgar sesi var gibi hissettim. Tam bir viraja girdiğim anda su vardı sonradan farkettim aracın süspansiyonları beni kurtardı o arada arkamdaki araç symbol dü onu savurdu. Genel olarak sorun yaşamadm yolculukta. Dynamic modu çok iyi.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

S
3 yıl
Yüzbaşı

Golf'ten daha kötü değil yeni kasa a3. Golf 7 1.4 tsi dan geçtim, 1.0 sb sline araca, yol tutuş, yalıtım, donanım ve konfor olarak Golf 7 ve 7,5 'dan daha üstün. Arkadaş sos hatalarından dolayı pişman olduğunu belirtmiş , inşallah Audi bu konuda düzgün bir güncelleme çıkartır da kimse bir daha dert etmez.




Bu mesajda bahsedilenler: @culpanext
B
3 yıl
Onbaşı

2017 golf 7.5 1 TSİ den sline 1.5 çift paketli araca geçtim 4000 km yaptım araçtan memnunum yazılanlar dışında



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

S
3 yıl
Yüzbaşı

350 bin tl 'ye Golf var diyerek yanlış yönlendirmenizi istemem, 350 bin tl ye Golf'ün en boşun bir üstü ve 1.0 versiyonu var. A3'de bulunan donanımları Golf'e ekleyince , Golf de A3 ile aynı para oluyor. Golf 1.0tfsi rline 400 bin civarlarında, A3 sline 30tfsi 'da o fiyatlarda ve güvenlik donanımları daha fazla. Eski A3 kullanıcısı olarak A3'ü nasıl beğenmediyseniz, eski bir Golf 7 kullanıcısı olarak Golf'ü hiç beğenmedim.
audi ve golf forumlarını sayfalarını sürekli takip ederim, Golf'de multimedya sorunları, araç arızaları , yolda bırakması, trim sesi şikayetleri çok fazla.
Babam da c180 mercedes vardı , yaşadığı sorunlardan sıkılıp sattı aracı, her markada problem oluyor. A3'ün yazılımsal ufak tefek hataları var, bir kaç aya kadar hepsi çözülür.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @keyn
F
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar selam. Whatsapp grubunda bazı arkadaşlar arabalarının resimlerni gönderince aklıma geldi. Konuyu açalı 52 sayfa olmuş genelde sorunlardan bahsediyoruz. Biraz da keyifli şeyler gönderelim. Eminim arabasını severek kullanan da bir çok arkadaş vardır. Yeni satın almak isteyenlere de fikir vermek açısından arabalarınızın resimlerini paylaşabilirsiniz. Düşünenlere de fikir vermiş olur, kasa, jant, vs.

İlk gönderen ben olayım: 1.5 Sportback Advance, Atol Mavi, Cift Paket, Mart 2021 çıkış

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
3 yıl
Binbaşı

Rüzgar yalıtımı golf ve passatdan çok çok daha iyi.
Yol gürültüsü evet geliyor fakat asfalt kalitesi ile alakalı bir durum.Beni rahatsız etmiyor.Aynı durum Volvo XC40'ta da vardı,onda da dikkatimi çekmişti.
Asıl konu aracın yalıtımı çok iyi olduğu için kulaklar yol sesine odaklanıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @berkaydj
K
2 yıl
Teğmen

Her ne şikayetle giderseniz gidin normal cevabını alırsınız. Adamlara sorun götürmeyin, aracınızı alın her yıl düzenli servise sadece bakım için gidip yüksek rakamlarda ödeme yapıp ayrılın. Kendinizide onlarıda üzmeyin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @curly2807
V
2 yıl
Binbaşı

Arabanın rüzgar yalıtımı,motor yalıtımı çok iyi olduğu için yol sesi göze batıyor.
Bence de son derece güzel araç, ben memnunum.Yine alacak olsam opsiyonum olmaz A3 alırdım.




Bu mesajda bahsedilenler: @lüksor
K
2 yıl
Teğmen

Adamlara problem götürmeyin. Kendinizide onlarıda üzmeyin. Servise problem götürenlerin çoğunluğu sinir stres olup dönüyo. Harcadığı zaman, aldığı saçmasapan cevaplar, sinir ve streside yanına kar kalıyo. Aracınızı alın yıllık bakımlarını yaptırın. Ödemenizi yapıp 1 yıl sonra tekrar gelmek üzere ayrılın. 😂



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @bugibugi
M
2 yıl
Teğmen

Bilecik in söğüt ilcesinden istanbul bayrampasaya kadar olan yakit tuketimim.geyve pamukova guzergahindan sakaryaya kadar gelip sakarya dan otobana baglandim.sakarya ya kadar bazen 80 bazen 90 a sabitledim hizimi.otobanda ise full 100 geldim. (onume arac ciktiginda hizim onlara uygun olarak 90 lara kadar dustugude oldu kisa sureli olarak)
Bu arada istanbula girisimden bayrampasaya kadar hic trafige takilmadim 90 100 geldim.
Aracta tek kisiydim.
Adaptif hiz sabitleyiciyle yari hybrit motor gercekten cok uyumlu calisiyor.gerektiginde motoru kapatip aracı boşa alip akitmasi tuketimi dusurmesi yonunden cok efektif.
Aracim 30 tfsi sline sedan.
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
İ
2 yıl
Yüzbaşı

kompakt c segmentinin en iyi aracı diyebilirim. hem iç tasarım hem de dış tasarım olarakta rakiplerinden bir adım önde. ayrıca dsg şanzıman istanbul içinde genel olarak tork konvertörlü gibi çalışıyor. Şehir içi sorununu büyük ölçüde çözdüklerini söyleyebilirim. Özellikle yeni eklenen elektrik desteğiyle birlikte DSG'nin de optimizasyonu ayarlanmış. Kesinlikle kararsızlık yaşamıyor.



F
geçen yıl
Yüzbaşı

hangi konuda 3. sınıf değil ki ülke. Millet sizel terk edip elektriklere geçti bizim ülkeye halen dizel aokuyorlar üstüne elektrikten deliler gibi vergi alıyorlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Thierry Henry 20
İ
geçen yıl
Yüzbaşı

Aynen bu pejoculara ne oluyor ya. Tutturmuşlar bi eat şanzıman diye. O da japonlardan arak zaten. Kalkıp Premium araçlara kafa tutuyorlar kıskanç kekolar. 60 bin km den sonra trim sesleri, elektronik ve motor arızaları başlayınca hemen satılığa koyuyorlar. Ekran kadranını görmek zaten facia. Ben fransız arabaları kapıma sokmam. Dışı ve içi janjanlı ama sağlamlık ve kalite yerlerde. Kendini uyanık zanneden fiyat performans ürünü diye kendini avutanların aldığı psa grubunun türkiye’yi fransız teneke araçları doldurduğu bi hal oldu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @alkgs
B
geçen yıl
Çavuş

Bende a3 sportback var advaced en bosu ve acc var aracımda. Sanırım aracinizdan hic memnun değilsiniz. Kolaylikla satip golf alabilirsiniz.
Ben sizin audi sahibi olduğunuzu düşünmüyorum. Sırf buraya ilgi çekmek yada diğer markalara milleti yönlendirmek için yazdığınızı düşünüyorum. Açıkçası bunu neden yaptığınızida tam anlayamadım.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @CaptainSkyWalker
B
geçen yıl
Teğmen

Konudan da anlaşıldığı üzere porsche macan’ı var…



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @arabatr
G
geçen yıl
Yarbay

İçi ile dışı ile, direksiyonuna oturduğunuzda hissettirdiği özel duygular ile A3 harika bir premium araç. İyi ki almışız.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazeteci63 -- 16 Aralık 2022; 0:10:32 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

T
geçen yıl
Yüzbaşı

Arkadaş zaten bu yazdığınız mesajı okuyup anlayacak kafada birisi değil. Derdi burda A3 satın alan insanları nasıl yerebilirim.

Hayatımda hiç bir zaman gidip alamadığım yada sahip olamadığım veya almayacağım bir arabanın konusuna yada sahibine gidip bu konuda mantıksız saçma sapan konuşmalar yapmadım. Beyefendi ne yaşadı bilmiyorum ama Audi markası yada A3 le ilgili büyük bir travması var.




Bu mesajda bahsedilenler: @culpanext
R
geçen yıl
Yüzbaşı

Golf ve a3 1.0 motorlarda torsiyon var 1.5 olanlarda bağımsız süspansiyon. R-line ya da style farketmez. Tamamen motorla alakalı.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @irresponsible
E
geçen yıl
Yarbay

Bu mantiktan ‘premium’ binen adam alcantarasiz veya nappa derisiz, kesik direksiyonsuz, (premium detaylara bakan adam ne diye metalik glacier white arac arasin, gider sedefli daytona gri alir) daytona grisiz, direksiyon/koltuk isitmasiz ve sogutmasiz, bang&olufsensiz, matrix ledsiz arac da almaz…

Hani cok biliyorsunuz ya, getirtin dogustan ozel siparis, doldurun bu soylediklerimi, sonra da cok karlarla satmaya calisin bakalim… O 19” audi sport jantlarini da eklemeyi unutmayin ha sakin… Dogus genelde ozel siparisleri almanyadaki gibi cok genis tutmayabilir, bazilarini secemezseniz grey market getirtin o sayede girtlak dolu geldin, trde tek arac olsun, ne de olsa premium arac mutlaka boyle olmali, hep boyle olmali, daha asagisi cop ya... Aldiginiz teklif s3 veya a4 parasina yakin-esit-fazla olursa da soyle dersiniz artik: ‘ama bu premium marka, bos a4 veya s3 yerine boyle 1.5 motorlu a3 u doldurmak lazim, boylesi talep goruyor’..

Bazen bazilari turkiyede yasadigini unutup hayal aleminden bazi seyler icat edip sonra da bunu birer ‘hayat gercegi’ mis gibi dayatiyorlar…



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @CaptainSkyWalker