M

Teğmen
14 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
119 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
3 yıl
Mengerler Davutpasa da yasadigim bir garip olay!!!
2020 model A180 d Amg sedan 5400 km deki aracim 1lt yag ilave edin uyarisi verince, garantisi oldugundan ilgili Mercedes servisine gittim.Kayit falan acildi araci aldilar, 2 saat bi beklemenin ardindan "700 800 ml yag ilave edilecegini, bununda 250 TL karsiliginda yapilacagini soylediler."
Bende buna karsilik, aracimin 2020 8. Ay cikisli oldugunu servis bakim zamaninin dolmadigini ayrica 15 bin km yi de gecmedigini ifade edip garantiye neden girmedigi sordum.
İlgili gorevli sarf malzeme oldugunu icin garantiye girmiyor seklinde saçmaladi, fazla muhatap olmadim ustelemedim.Disarda kendim ilave edecegimi, servis hizmeti icinde orayı tercih etmeyecegimi soyledim ve ayrildim.

Neresinden bakarsaniz bakin sacma bi durum.Daha 5400 km de ki aracin yag eksitmesi zaten saçma(bilgi ekraninda minumumunda altinda yag seviyesi ), dahada sacma olan ise garantisi devam eden araca 700 800 ml yag eklemeye para istemeleri!!!

Davutpasa Mengerler Mercedes Benz in müşteriye yaklasimi bu ne yazikki!!!
M
4 yıl
Bu ilana dikkat arkadaslar!!06FSK83 Lagunacoupe(Dolandirma teşebbüsü-önden kazali airbag acmiş araç)
758945706 nolu ilandaki araci almak istememle basladi olay.ilan sahibinin telefon nosu olmadigindan mesajla iletisime gecip hasar kaydi olup olmadigini sordum.aciklamada sadece 3 parca boya oldugu yaziyordu.Araç sahibi 20000 tl hasar kaydi oldugu cevabini verdi.Sase numarasini istememe ragmen israrla cesitli bahanelerle vermedi.Bende plakdan sorgulama yaptim ve 25000 kusur tl hasar kaydi cikti.Ancak 15 binlik tek bi hasar kaydi vardi.Bende o hasar kaydinin detayini sorgulattim degisen parcalari veya yapilan işlemi gormek icin.
Yaptigim bu sorgulama sonucunda aracin onden kazali oldugu ve hem surucu hemde yolcu havayastigi actigini gordum.ve sahibine mesaj attim; "onden kazasi yok degilmi?" diye oda hayir deyince sorgulama sonucunu gonderdim.Oda bilmiyordum falan dedi hatta oda benim mesajdan sonra aldigi kisiyi aradigini soyledi.Bilsem yazardim bunlari dedi.Bende inandim bilmiyor olabilecegime ve olabilir gecmis olsun dedim.
Taki baska bir hesaptan ayni sorulari sorup araciyla ilgili gercekleri
Saklayincaya kadar.
Burdan byle bi bilgilendirme olsun diye paylasiyorum arkadaslar.
Bu benim yazismalarm

Araç 06 FSK 83 plakali laguna coupe

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Buda bugun baska bi hesap sordugumuzda verdigi cevaplar.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.