Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
118
Cevap
3040
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: ASUS Bilgisayarımı Ateşle Kazananı 'Efektsiz Kategori' (5. sayfa)
-
10 yıl
Yarbay

neyi tartısıyosunuz boş yere kazanan arkadaş güle güle kullansın sistemini..gönlümden geçen olmadı orasıda kısmet.



T
10 yıl
Binbaşı

hiç yapmadığım birşeyi yapıyorum...

kazanan video çöp.
emek falan yok. bu pc ye niye ihtiyaç duyduğu açıklanmamış.
kafaya çorap + kartondan monitör = binlerce tl lik sistem cebe...

bu videoyu nasıl değerlendirdiniz...
(kazanan arkadaşa hayırlı olsun ona garezim yok. dh nasıl bir saçmalık sonucu o kasayı ona verdi...)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tns1 -- 8 Şubat 2014; 2:38:35 >

M
10 yıl
Yüzbaşı

.

::::::::::::::::::::::::::::LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUN:::::::::::::::::::::::::::::::


Burda asıl konu MESUT bey ve jürisi olmalı çünkü :

Asusa neden ihtiyacın var diyor ama kazanan video bak bu sorunun cevabı yok.

Eve hırsız giyor....filan filan devam ediyor sonra ,aaaaa bir uyanıyor rüyamış.

Sonra diyor ki : Rüyamda bile seni kaybetme korkusundayım.

Sanki bilgisayarı kazanmış ya da öyle bilgisayarı varmışta her an kaybetbe korkusu içinde.

Zaten " rüyam da bile " ifadesi çok yanlış çünkü zaten öyle bir bilgisayarı yok.

Hani bir bilgisayarı olsa onunla yatıp rüyasında hırsızın çaldığını filan

görüp uyansa " RÜYAM DA BİLE SENİ KAYBETME KORKUSUNDAYIM " ifadesi olurdu.

ARADAŞLAR HAKKIMIZ YENİLDİ.

Bu yarışmanın TEKRARLANMSI ve şu anki videoların yeniden değerlerdirilmesi

gerek.Kazanan arkadaştan bilgisayarı almak olmaz iş işten geçti.

O yüzden kazanan arkadaşın sisteminin aynısının verilmesi gerek.

Şimdi sen kaybettin acın var ondan böyle söylüyorsun diyen olabilir o yüzden

video linkimi veriyorum......Beni bu yarışmaya dahil ETMEYİN.

LİNK :::: http://www.youtube.com/watch?v=3ENsn42wX9Y

Bu arada bir dahaki " Asus bilgisayarımı ateşle " yarışmasına katılmayacağım.

Sizlerden ricam sizde katılmayın hep beraber yediğimiz bu kazığı PROTESTO

edelim.

:::::::::::SAYGILAR :::::::::::::::::::::::::



.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbvb -- 8 Şubat 2014; 22:34:23 >


B
10 yıl
Yarbay

İlk çıkan video, denildiği gibi "uzatılmasa" kazanırmış.

Hırsız konusu gerçekten güzel olmuş, tebrikler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
10 yıl
Er

Yarışmaya katılan katılmayan tüm arkadaşların saygı duyması gereken bir birinci ve onu seçen insanlar var...

LÜTFEN kedi misali ulaşamadığınız ciğerin peşine düşmek yerine Çalışın sizinde olur politikası ile ilerleyin.

Yani yorumları okudukça ülkece ne hale gelmişiz diyorum Evet biraz hırs olabilir ama sınırları zorlamışsınız.Adı üzerinde "Yarışma" BECEREMİYORSAN YARIŞMAAAAAA
kimseyede kötü söz etme.

P4 Makine kullanıyorum Şükür ediyorum.Gecekondularda yaşayan, aç olan insanlar
Biraz Şükür Biraz Çalışma Biraz Saygı İhtiyacınız, İhtiyacımız olan bu...

SAYGILAR...




K
10 yıl
Teğmen

Kazanamadım üzüldüm. Sinirlendim de ancak kazanamadığım için değil, kazanmayı daha çok hakettiğini düşündüğüm arkadaşlar olduğu için. Benim 3 favorim vardı, biri ben Asus um diyen arkadaşın videosu, biri uyanış, biri de yetersizlik sendromu videosuydu. Ben kendi videomu koyduğumda muhtemelen göndermelerin anlaşılmayacağını kimsenin detaylara dikkat etmeyeceğini düşündüğümden kazanma ihtimalimi anlaşılma ihtimaliyle birlikte farklılığın önemine bırakmıştım(Benim videomun hikayesi seçimle değişiyordu ancak Youtube'de gizledim şu an).

Ancak bu videoyu izlediğimde açıkçası emeğin ve orijinalliğin, farklılığın ne kadar önemsiz görüldüğünün farkına vardım. Kazanan arkadaşın amacı zaten nedeni belirtmek değil. Asus'a neden mi lazım demiş. O yönden basit bir şekilde hikayeyi vermiş sayılır. Ha emek kısmında ne var derseniz çok bir şey diyemem, karton bir PC dışında çokta emek harcanmamış gibi duruyor. Orijinalliğe gelince, uyanma sahnesinden dolayı klasikliğin bu kadarı diyerek zamanında videoyu kapatmıştım açıkçası.Rüya sistem rüyada görülür.... Hikayede orijinallik, emek yok bana göre. Bu 3 video, yada izlemediğim daha kaliteli bir video kazansaydı açıkçası arkadaş için sevinir verdiğim emeğe de üzülürdüm ama en azından hakeden kazanmış derdim.

Kazanan arkadaşa hayırlı olsun elbet, ona bir diyeceğimiz yok. Arkadaş gayrı ihtiyarı, belki de bilinçli olarak Asus'u çok öne çıkartmış ve kazanmış. Tabii video da kalitesiz sayılmaz. Ben geçen seneki videodan yanılgıya düşünerek Asus'un adı bir iki kere geçse yeter diye düşünmüştüm. Değilmiş, kısmet. Tekrar kazanan arkadaşı tebrik ediyorum ve diğer tüm arkadaşlarımın emeğini gönülden kutluyorum. ANCAK,

mnbvb nickli arkadaşımızın yaptığı büyük ayıp. Açıkçası bu videoda çıkartmış olduğu yargaraya şaşırmadım zira yarışmaya katılan arkadaşlar her Youtube videosunun altındaki yorumuyla mnbvb13 adlı kullanıcı olarak bu kişiyi tanıyacaktır. Site yönetiminden video sahibine bulunduğu ithamlar ve kazanan video hakkındaki gereksiz yermelerden sonra kendi video hakkındaki harika övgüleri çıktı. Yapma etme dostum. Ne bu yaygaran bir işe yarar, ne arkadaşlara ettiğin yorumlar bir kâr sağlar. Sadece kalp kırar. Sen şimdi bana da sayar söversin elbet ama içimdekileri söylemeden edemedim.



Saygılar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
10 yıl
Yarbay

Yeterli ya da yetersiz. İyi ya da kötü. Bunlar göreceli kavramlar olduğu için üzerinde pek durmamak lazım açıkçası. Hayırlı olsun deyip, bir kenara çekilmek zor mu gerçekten ?

Başlık altındaysa çok fantastik yorumlar var. İşin bu kısmı, videolar ve yarışmanın kendisinden bile daha eğlenceli olmuş. Bir de olaya drama katıp yaygara çıkartmaya çalışmak nedir yahu, alemsiniz vallahi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Yarbay

Diğer konuda da bunda da çok ilginç yorumlar var. Video çekip gönderen arkadaşlar illlaki beklenti içine gireceklerdi. Bence video yarışması yerine farklı şekilde yapmalı Asus bu işi. Görüldüğü üzere kendilerine de eziyet oluyor. Hem bir çok gereksiz ve üzücü yorumla uğraşıyorlar , hemde ciddi zaman harcıyorlar.



D
10 yıl
Yarbay

http://www.youtube.com/watch?v=GmUFneLOcvU bide bu video izleyin kurgu kesin on puan




M
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: kayserili73

dediğiniz gibi yarışamaya katılmadım ama kimseyi bu şekilde rencide edecek kabaca hakarete varan bir uslupla da yazı yazmadım.
alınmadım yanlızca seviyeyi düşürmenize takıldım.
madem bu kadar insanlara yardımı düşünen birisiniz önce saygı gösterin ki sizi dinlesinler.
hakaret etmeyin

hiç bir yerde hakaret etmedim hakaret ettiğim bir nokta yok üslubum sert olabilir



E
10 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşı tebrik ediyorum. Bu arada geçen efektlere verdiğiniz klavye aynı değil mi? Bana farklı geldi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
10 yıl
Yarbay

ASUS NiYE sadece Bilgisayarı Ateşliyooooor.....
ASUSUN diğer ürünleri içinde yarışma istiyoruuzz...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
10 yıl
Binbaşı

Adamlar o kadar gelmiş bi çay ikram etseydin :D




D
10 yıl
Yarbay

Kazanan videoyu hiç beğenmedim. Orjinallik sıfır zaten. Yuzlerce kere gördük uyanma, rüya sahnelerini. Ama bize bi şey demek düşmez tabii. Yukarda ağlayan arkadaşa da bir kaç sözüm var. Videonu actim. 8 dk olduğunu ve o muzikli girdiğini görünce kapattim. Belki evde izlerim ama hiç istemedim açikcasi izlemek. Aglaman bagirmanin da etkisi olabilir buna.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
10 yıl
Yarbay

1. videolar çok iyi, eminim yine bir çok arkadaş emeği boşa gitti diye üzülüyor, şu ödülleri en azından ilk 3e vermek lazım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Yarbay

Yahu jüri denen bir şey var. Seçilen 1. ler var. Bu iş geri döndürülemeyecek bir şey. Ne diye burda ağlayıp kendinizi küçük düşürüyorsunuz? Bir yarışmada 50 tane 1. olamaz ya.



T
10 yıl
Yüzbaşı

Tekrar merhaba,

Belli ki aramızda bazı arkadaşlar videonun oldukça "anlamsız", "emeksiz" veya benzer türevlerde bir iş olduğuna kanaat getirmekte. Tekrar söylüyorum kişiler olarak görüşlerinde özgürdürler. Fakat artık bu durumu abartmayalım arkadaşlar.. O kadar çok çocukça ve ezikçe davranışlar sergilenmesi beni forumdan soğuttu açıkçası..

Bizim amacımız bir yarışmaya katılmak ve eğlenmekti, şansımızı deneyip heyecanı sizin gibi yaşamak idi. Evet karar jurinin, evet bizim de başka favorilerimiz vardı. Herkes başka videolar beğenebilir, "hakettiğini düşünmüyorum" diyebilir ama artık acıdığımız şey bu kadar dengesizce ne olduğunu anlamadan taşlanmak oldu..

Öncelikle bir yarışmada elinize bir kamerayı alıp bir şeyi çekmeye başlayıp bunu montaja sokmanız bile bir emektir!

Şimdi videonun konusunu ve göndermelerini ANLAMAYAN arkadaşlardan bu açıklamayı kelime kelime okumalarını rica ediyorum;

Senaryomuz, bilgisayarın sanki yarışmada kazanıldıktan sonra eve getirildiği ve bir hırsızın bu eve girerek bu bilgisayarı çalma girişimi ile başlıyor.. Başlangıçta bir gerilim teması hissettirmeye çalıştık, olay tamamen farklı bir girişe sahip olup insanlara bu videoyu ilk açtıklarında "dur bakalım" hissini yaşatarak meraklandırmak oldu. Daha sonrasında hırsız bilgisayarın bulunduğu odaya gelir, çalmaya çalışırken ev sahibi uyanır ve hırsızı suç üstü yakalar. Burada hedeflerimizden bir tanesi markayı videoya katmaktı.. (Bunu elimizden geldiğince iyi görünebilecek bir karton bilgisayar ile sağlamaya çalıştık) Bu "MARKA ALTYAPILI BİR YARIŞMA" olduğundan Asus'un gözükmesi, yarışma temasının içeriğinin istendiği birşeydi ve biz de ilk olarak bunu koyduk.

Devamında hırsızın o bilgisayarı almak istemesi üzerine ev sahibinin şiddetle "o bilgisayar için herşeyimi veririm" temasını işlemek oldu. Burada LCD panel, Asus monitörün görüntü kalitesine bir gönderme.. Play Station 3, Asus bilgisayarın grafik tabanlı işlem gücüne bir gönderme.. Cep telefonu ise, günümüz online iletişimine ve sosyal ağlara bir gönderme olacak şekilde tasarlandı senaryoda. Son olarak telefonun cepten çıkartılıp kenara konması ve üzerine hiç replik konulmaması ise artık ev sahibinin "cebimde elimde avucumda ne kaldıysa al yeterki "O" nu alma" temasını vermek içindi.. Bu süreçte tüm Asus donanımı üzerine sol alt köşede bilgiler verildi ve her bir özelliği tanıtıldı. Kutudan yapılmış tüm Asus bilgisayar bileşenlerine "ROG" damgası kullanıldı ve kasa üzerine çeşitli orjinal oyunlar bırakıldı, bu ise makina tanıtımı için bir "OYUNCU BİLGİSAYARIDIR" görseliydi..

Tüm buraya kadar ki bölüm, ev sahibinin Asus oyuncu bilgisayarına olan obsesif duygularının hırsız tarafından sömürülmesi idi.. En sonunda hırsızın daha fazla dayanamayıp merak etmesi üzerine "peki neden veriyorsun tüm bunları" sorusuna verilen cevap "Asus'a Neden mi Lazım!.." sloganıydı. Bu ise bizim şahsi olarak Asus markası hakkındaki görüş ve yorumumuzdu.

Hırsızın bu slogan karşısındaki tavrı elbette "o zaman ben bunu sana neden bırakayım" oluyordu.. İşte tam bu esnada ev sahibi rüyasından uyanır ve korku - şaşkınlık dolu bir ifade ile afallamış olarak yatağından kalkar. Senaryoya bunu eklememizin sebebi tahmin edeceğiniz üzerine, yarışmada verilecek bilgisayar için vurgulanan "Rüya sistem" kelimesine bir gönderme yapmaktı.

Sonrasında gelen bölüm, o kadar "yakarış - aksiyon - komik duruma düşme" yerini bir sıçramadan sonra gelen dinginliğe bırakıyor. Senaryodaki karakterin gerçekte kullandığı bilgisayara gidip onu açmaya çalışması ve sistemin bir türlü açılamaması takip ediyor.. Burada ise dikkat edersiniz yine Asus marka bir bilgisayar kullanıldı. Başka bir yerden bir başka marka konabilirdi fakat bilerek yakın çekime girip EEPC olduğunu vurgulamakla aslında; tamam ASUS markası ama bu ne bir netbook ne başka birşeydi, bize lazım olan "GÜÇLÜ BİR KONFİGÜRASYON" betimlemesinin video içerisindeki belki 4. belki de 5. kez göndermesi idi.. Sadece "klasik işte bilgisayarı açılmıyor" anlamı değil.. Kimsenin de bunu anladığını pek sanmıyorum. Zaten yorum yapan arkadaşlardan bunlar belli oluyor..

Ve sonunda "ben böyle bir bilgisayara rüyamda bile sahip olsam kesin bir şekilde kaybederdim yine benim olmazdı" konusuyla o bilgisayarı ne kadar arzuladığımız ama bir o kadar da uzak olduğumuzu vurgulacak bir replikle bitiriyoruz videomuzu..

Son olarak videoyu oldukça kısa tutmaya çalıştık. Belli ki birçok kişi bunu "içeriksiz" olarak nitelendiriyor ama videonuzun akıcılığı kısa zamanda ne kadar çok şey anlatabildiğinizle doğru orantılı olmaktadır. Bir şeylere vurgu yapmak için, onun hakkında metin yazıp kamera karşısında o metni okumakla olmuyor. Bu bir kompozisyon yarışması değil VİRAL REKLAM yarışması idi.

Emeği geçip gerçekten katkı sağlamak için, eğlence için, heyecan için katılan arkadaşlara tekrar teşekkür ediyoruz ve umuyoruz ki önümüzdeki yarışmalarda çok çok daha iyi çalışmalar çıkacaktır, sonuçta bu daha 2. düzenlenen bir yarışmadır.. Hepimiz fazlasıyla amatörüz

Saygılar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Yüzbaşı

Yarisma oldugunu yeni ogrendim .d




H
10 yıl
Çavuş

1. arkadaşı tebrik ederim. Güle güle kullanman dileğiyle.

Yarışma bitti, bilgisayar verildi. Bence artık fazla kafa yorup üzülmeye gerek yok.
Şahsen biz videoyu yaparken çok eğlendik, güldük. İlk 5 e girebilmişiz.
Tabi ki gönül isterdi 1. ben olayım ama her şey istediğimiz gibi olmuyor.

Bu saatten sonra bence tebrik edip güle güle oynamasını dilemek en güzel davranış olacaktır.

Bunun bir yarışma olduğunu unutmamak lazım. Bize göre iyi olan değil jüriye göre iyi olan önemli. Bu işin bir de Asus kısmındaki değerlendirmesi var ki bunun bir viral reklam projesi olduğunu düşündüğümüzde seçilen videonun bu konuda daha ön planda olduğunu da geç de olsa farkettik =)

Bu arada benim videom dahttp://www.youtube.com/watch?v=UbkK2Ify3Rg


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
10 yıl
Yüzbaşı

Videonuz bizim bu yarışmadaki favorimizdi. Elinize emeğinize senaryonuza sağlık diyorum Çok güldük izlerken özellikle "Candy Crash" çok başarılıydı = ) Umarım daha iyileri sizin olur hocam

Saygılar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @HaNGMaN_tr