Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
859
Cevap
62129
Tıklama
1710
Öne Çıkarma
Cevap: Aras kargo da yaşadığım 4.000 tl'lik hırsızlık(Ss Eklendi,Twitter Hashtag Ekledin Destek Lütfen) (37. sayfa)
V
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: HeroMan999


quote:

Orijinalden alıntı: Volkan Abanoz

Umarım birgün başınıza gelmez ama geldiğinde beni anlayacaksınızdır. Tüketici hakları ile hiç işiniz oldumu ? Oraya gittiniz mi hiç ? Umarım siz benim yapmadığımı yapar 5000 liraya aldığınız ürünün değer kaybını bir kenara koyup şu anda piyasası 2500 tl diyip onu alırsınız :)

Kardeşim elbet haklısın. Kargo da suçlu, ben haksızsın demiyorum.
Ancak fiyatı neden 6000 yazıyorsun?
Burda kargonun yaptığından bi farkın kalıyor mu senin

Sanırım anlatamadığım yer şurası: THH(Tüketici Hakem Heyeti) İhtarname kağıdına fatura tutarını yazacaksın dedi bende rakamı yazıp faturanında fotokopisini tüm evrakların fotokopisini koyup ihtarnameyi yolladım.



V
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bu olayı en güzel ve en sesli olarak twitterda duyurmak lazım



E
7 yıl
Teğmen

Destek



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

_
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Volkan Abanoz


quote:

Orijinalden alıntı: _GRKM_

< Resime gitmek için tıklayın >

kargom geziye çıkmış..tahmini teslim tarihi bilinmiyor..işin ilginç yanı hiçbirini ben talep etmedim.Aras kargo .....

Trabzon turunda heralde hocam değeri artar öyleyse trabzonu gezdi sonuçta

bedava şehir turu İnş. başka bir şubeye daha yönlendirme yapmazlar.



X
7 yıl
Teğmen

Memlekette hiç kimseye güvenileceği kalmamış arkadaş!!!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
7 yıl
Teğmen

ü



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

_
7 yıl
Yarbay

Sık sık Hepsiburada'dan alışveriş yaparım kendi adıma gelir kargo ben işte olduğum için de o an evde kim varsa o teslim şimdiye kadar hiç sorun olmadı hemen teslim ettiler. Bir defasında da evde kimse yoktu beni aradılar ben de oturduğumuz sitenin bekçi kulübesine teslim etmelerini söyledim oraya bıraktılar. Akşam işten döndüğümde de bekçi kulübesinden aldım kargoyu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @procy27
_
7 yıl
Yarbay

Antalya'dan İstanbul'daki ofisimize kargo gelecekti ofiste akşam 8'e kadar kesin birileri olur ona rağmen MNG kargo kapıya geldik bulamadık diye etiket bırakmışlar. Zili bile çalmadılar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Father Torque
M
7 yıl
Yarbay

T
7 yıl
Yüzbaşı

Ben iki taraflı anlaşma olduğunu dusunuyorum. Savcilik iki tarafida iyi arastirmali. Yasal bir bosluk kullaniyor olabilirler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
7 yıl
Binbaşı

Bende tanık olduğum şöyle bir olayı anlatayım o zaman.

Yaklaşık 1-2 ay kadar önce n11'den iki adet telefon siparişi verdim şirket için. Sipariş muhasebedeki arkadaş adına. Cumartesi günü çalışmadığımız için kargoyu pazartesi bekliyorum. O gün şirkette mesai yapan arkadaşlar varmış, telefon geldi. Birisi bizim telefonları isim vererek almaya kalkmış. Kargo getiren çalışan da sürekli gelip gittiği için tanıyor; almaya gelen kişinin bizden olmadığını anlamış teslim etmemiş. Pazartesi konuştum kargocuyla, 200 bin lira civarı malzemeyi bu şekilde almışlar.

İçeriden biri direkt bilgi veriyor, yoksa kimin kargosu nereden ne zaman geliyor, içinde ne var bilemezler.



M
7 yıl
Yüzbaşı

İçerideki eleman arada da çalışıyor olabilir. Benim tahminim iki kargonun da uğradığı ortak bir aktarma varsa oradaki bir çalışan olabilir bunu yapan kişi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
7 yıl
Teğmen

hocam evet haklısınız.Ama sizde epey abarttınız yok twitterda duyurmak lazım yok fenomenlere yazmak lazım milletin işi gücü yok hashtag açıcak.Anlıyorum para onemli birsey ama zaten yapılabilecek herseyi yapiyorsunuz abartmanın anlamı yok.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

O
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Tek kelimeyle rezillik. Bundan önce de bazı başka forumlarda çeşitli elektronik aletlerini kargo firmalarının başkalarına teslimatı nedeniyle mağdur olanların konularına denk gelmiştim. Bu gibi olaylar nedeniyle son birkaç yıldır tüm internet alışverişlerimde teslimat adresi olarak çalıştığım işyerinin adresini veriyorum, hem "geldik, bulamadık" yalanına sığınamıyorlar hem de katakulliye kalkışmaya niyetlenen bir çalışan kargoma denk gelirse karşısında şahıs değil de bir firma bulacağını düşüneceği için bulaşmaya çekinir diye umuyorum. Şimdiye kadar işe yaradı, umarım yaramaya devam eder.

Yine de tüm bu tekrar tekrar yaşanan olayların ana sebebi hukukun yeterli seviyede işlememesi. Daha ilk olayda o kargo firmasına gerçekten can acıtıcı bir ceza verseler bir daha benzer bir olay kesinlikle yaşanmaz. Örneğin şu olayın Almanya, İsveç gibi bir yerde yaşandığını düşün diyeceğim de biz düşünebiliriz ama orada yaşayan biri düşünemez bile, para ve hapis cezasını geçtim, işletme lisansını bile alırlar adamın.

Kesinlikle katılıyorum ve aynı yolu izliyorum. Bunun haricinde aynı kargo firmasının farklı şubeleri farklı farklı davranıyor.

Örneğin Yurtiçi Kargo çalıştığım yerde çok iyi çalışırken, oturduğumuz bölgedeki şube bizi delirtiyor. Ki kaç defa şikayet, fırça, herşeyi yaptık. En sonunda hanım 1-2 diyalog yapmış elemanlarla, bi tanesi geçende yolda görünce "abla çıkma dur kargonu getirdim" diye bağırmış.

Normalde adresi hiç bulamayan ve şubeden aldırtan kargo bu... Şerefsizler muhtemelen o tarafa gelmeye üşeniyorlar. Bulamıyormuş...


Geçenlerde de Aras mıydı acaba, konuyu okuyunca aklıma geldi, Basketbol Federasyonu'ndan toplu halde davetiye gönderimi yaptılar, bize de gelecek... Hıyaroğlu hıyar kargocu gitmiş bi site güvenliğine, güya hepsini ona teslim etmiş.

Daha sonra Basketbol Federasyonu devreye girdi, Aras'tan arıyorlar, çok özür dileriz, yalvar, yakar bilmemne... Belli ki ağır bi fırça yemişler Federasyondan. Ama ne oldu, o kadar müdür aradı bilmemne yaptı, hiçbişey olmadı. Koca bir hiç.

Arkadaşın dediği gibi, bu iş yurtdışında olsa, böle 2-3 olay olsa, lisansını da iptal ederler, sigara paketi bile taşıtmazlar. Ama bizde nerdeee....



P
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo


quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

4 bin değil k yazınca karizma mı olunuyor ?

evet, karizma oluyor.

sizin için sıkıntı nedir ?

Sıkıntı yok. Bu kadar karizma nereden geliyor merak etmiştim.



P
7 yıl
Teğmen

Up



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
7 yıl
Yüzbaşı

Gecmis olsun kardesim insallah tez zamanda cözülür sorun .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2
7 yıl
Binbaşı

Hocam geçmiş olsun. Konunun takipçisiyiz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Az önce aradılar aras kargo genel müdürlüğünden aradığını söyledi dedilerki şu an davayı bekliyoruz biz ancak elimize herhangi bir dava kağıdı gelmedi dedim e o zaman dava olduğunu nerden biliyosunuz dediki siz beyan etmişsiniz e tamam dedim siz benim mağdriyetimi giderin bende davamı geri çekeyim tamam müdürlerime ileteceğim dedi kapattı adamları öyle şartlamışlar çözüme odaklı değil ezbere konuşuyorlar



H
7 yıl
Yarbay

up up