Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
337
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Apple'a iyi haber: Foxconn'da üretim normale döndü
U
4 yıl
General
Konu Sahibi



Koronavirüs salgını nedenyile başta Çin olmak üzere, dünya çapındaki birçok şirket operasyonlarını geçici olarak durdurma kararı almıştı. Bunlardan biri olan Foxconn, Reuters'in raporuna göre Koronavirüs öncesi üretim seviyesine döndü.



Ayrıca Bkz.Samsung, AMOLED'in yerini alacak yeni ekran teknolojisini patentledi: Samsung PIFF



Apple'ı yakından ilgilendiriyor



Tayvanlı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Foxconn kurucusu Terry Guo, fabrikalarındaki üretim hatlarının normale döndüğünü söyledi. Guo, bu dönemi beklentilerinden daha kısa sürede atlattıklarını belirtirken, Japonya ve Kore merkezli tedarik zincirlerinin henüz istenen seviyeye ulaşamadığına dikkat çekti. Zira bu iki ülkenin de henüz Koronavirüs salgını ile savaşı sürüyor.





Foxconn'da işlerin yoluna girmesi, bu şirkete iPhone montajını yaptıran Apple'ı da yakından ilgilendiren bir durum. Şirketin piyasaya süreceği söylenen iPhone 2 modelinin erteleneceği konuşuluyordu ancak Foxconn operasyonlarının normale dönmesinin, bu ertelemenin iptali üzerinde etkisi olup olmayacağını ise önümüzdeki günlerde göreceğiz.


 Haberi Portalda Gör

Şimdide satacak ülke bulamayacak hale bak.
Yoruma Git
gun - 4 yıl +3
M
4 yıl
Yüzbaşı

Birkaç bin vaka ve onlarca ölüm varken, neden bu kadar tedbir aldıklarına şaşırmıştım. Şimdi ise dünya da üretim dururken Çin de üretim tekrardan başladı. Apple Çin’deki kapalı mağazalarını tekrardan açtığı anda, dünyadaki diğer mağazalarını kapatma kararı aldı. İşin sonucu nereye varacak anlamadım, ön görüde bulunmak zor



Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
4 yıl
Yarbay

Anlıyorum



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Murat.Ak
G
4 yıl
General

Şimdide satacak ülke bulamayacak hale bak.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

D
4 yıl
Yarbay

normale dönmese bile zorla döndürmüşlerdir.



D
4 yıl
Yarbay

bill gates babanın istifası işe yaramış :)




S
4 yıl
Binbaşı

Çin düzeldi bu sefer Avrupa çekiyor sıkıntıyı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.