Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
407
Cevap
13571
Tıklama
12
Öne Çıkarma
Albikitap.com Açılmıştır! - DH'LİLERE ÖZEL KAMPANYALAR SÜRECEK
E
10 yıl
Yüzbaşı

Sitenizden ilk siparişimi verdim, kitaplar dün elime ulaştı. Daha önce de söylediğim gibi bir bilgilendirme yazısı yazıp insanların bir fikir sahibi olması için bu mesajı atıyorum. Kargo süresiyle başlamak gerekirse kargo 4 iş gününde elime ulaştı. Evet bu çok uzun bir süre ama daha yeni bir site olduğu için görmezden gelinebilir. Stoktaki kitap sayısı ve kargo şirketiyle olan iletişim arttıkça süre normale dönecektir. Kargoyu açtığımda ise şok oldum. Kitaplarım adeta bir bardak takımıymışta kırılabilirmiş gibi itinayla sarılmış ve kutulanmıştı. Daha önceki kitap siparişlerimde görmediğim bir dikkat ve özen gördüm. Kitaplarımı açtığımda ise daha büyük bir şokla karşılaştım. Açıkçası hediye olarak bir ayraç bekliyordum.


Fakat paketi açtığımda 6 tane ayraç + bir kahve + bir hediye kitap gördüm.

Bunu arkadaşlara anlattığımda kaç yüz liralık alışveriş yaptın dediler. Oysaki ben sadece normalden çok daha ucuza 2 tane kitap sipariş etmiştim. Fakat hediyeler olmasaydı bile kitaplarımın çok güzel paketlenmiş olması, en ufak bir ezilme dahi olmaması benim gönlümü kazanmaları için yeterliydi. İçiniz rahat bir şekilde alışverişinizi yapabilirsiniz. Alışveriş süresinde ve sonrasında benimle özel olarak ilgilendikleri ve durumu sordukları için ayrıca teşekkür ediyorum. Umarım iyi yerlere gelirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 3 cevap geldi.
A
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >


Merhaba arkadaşlar "bir kitap sitesinden bekledikleriniz" isimli konumda bahsetmiş olduğumuz sitemiz an itibariyle açılmıştır. (Link: http://forum.donanimhaber.com/m_103792643/tm.htm)
Donanımhaberin desteği bizim için çok önemli, yorumlarınız, teklifleriniz ayrı ayrı büyük bir ciddiyetle değerlendirilecek. Sizlerle beraber siteyi daha da geliştireceğiz.


Sitemizin bazı avantajları:

-39TL üzeri KARGONUZ BİZDEN
-Açılışa özel %50YE VARAN İNDİRİM!
-Sade ve şık tasarım! Reklamlar arasında kaybolmaya son!
-Bonus, Maximum, CardFinans, AsyaCard ve Paraf'a 9 TAKSİT
-Kart kullanmıyorum derseniz PAYPAL ,BANKA HAVALESİ veya KAPIDA ÖDEME ile alışveriş imkanı!
-Ayrıca her verdiğiniz alışverişte SÜRPRİZ HEDİYELER sizleri bekliyor



İyi okumalar DH...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicho -- 5 Ağustos 2015; 14:51:39 >

T
10 yıl
Binbaşı

Hocam öncelikle hayırlı olsun. 1-2 gün evvel aklıma gelmiştiniz dedim bir site açılacaktı ne oldu diye. Kısmet bugün açılmış.

1-) Ücretsiz kargo için üst limitiniz kabul edilebilir bir seviyede. Ama kitapyurdu gibi olursa tadından yenmez. (10 Tl üstü 1 lira, 20 Tl üstü bedava)
2-) Tasarımda fazlasıyla babil.com esintisi gördüm. Açıkçası rahatsız etti bu durum beni. Zamanla daha da değişecek ve özgünleşecektir tabiki ama gözüme battı.
3-) Kitapları seriler halinde satacak olmanız güzel bir şey. Ama Aşk Serisi yerine bir yazarın külliyatı şeklinde yaparsanız bence daha iyi olur.
4-) Sosyal medyayı aktif kullanmanız önemli olacaktır. Örneğin twitter üzerinden soracağınız '' Kitap kurtları bu günlerde hangi kitabı okuyor'' gibi sorular olumlu geri dönüşler sağlayacaktır. Yazarlardan alıntılar paylaşabilirsiniz. Tabi ki abartmayıp günde birkaç tane olmak koşulu ile.
5-) Arama çubuğunu daha merkezi bir yere daha büyük bir şekilde konumlandırmalısınız bence.
6-) Logo için düşünülen hayvan şirin bir şey olmuş. Ama daha özgün bir hale getirilmesi gerek.
7-) Site anasayfasının sağ ve solu büyük boşluklar içeriyor. Buraları kitap satışı ile ilgili, yeni çıkanlarla ilgili sosyal widgetlar ile zenginleştirip bütünlük sağlayabilirsiniz.

Şu an için aklıma bunlar geldi. 23.05 itibari ile kaydoldum siteye. Mail gelmezse buradan iletirim artık. :) Tekrar hayırlı olsun hocam. Yakın zamanda sipariş geçerim umarım. :)


Bu mesaja 2 cevap geldi.
P
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ilonglife

dandik site, % 85 indirim yapsanız yine alışveriş yapmam bu siteden, bi entelektüelliği bile yok

sitenin tasarımındaki kalpli köpek olsun, dandik isimli domain olsun, birçok kitabın sitede bulunmaması olsun oo daha neler neler

en baştan kaybetmişsiniz siz.
hayatında üç kitap okumamış tipler, kitap sitesi açıyor ona yanıyorum ben

Site gayet sade ve güzel. Ayrıca kitap alıyorsun ulan kitap. Sanki evine çeyiz alıyorsun.

Hocam siz bunun gibi cahilleri baz almayın..iyi işler çıkarıyorsunuz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
X
10 yıl
Moderatör

Merhaba.

Eleştiri yerinde yapıldığı takdirde dikkate alınır. Büyük marketleri baz al, o şubenin müdürüne, "şu kısımdaki düzeniniz oradaki geçişi çok daraltıyor" derseniz anında geri dönüş alabilirsiniz. Ancak, "burası ne böyle? daracık yapmışsınız insanlar nasıl geçecek buradan? Kim buranın müdürü, kim buranın işletmecisi? Çabuk müdürünüzü çağırın!!" gibi bir yaklaşım kalpleri kırmak bir yana seviyesiz bir yaklaşımdan öteye gidemez.

Facebook'u ilk kurulduğunda hiç ziyaret ettin mi? Butonlarının amatörlüğü, yapısı itibariyle yavaş bir sisteme sahip oluşuna şahit oldun mu? Peki hemen her gece "sunucuya ulaşılamıyor" diye hatalar verdiğini biliyor muydun? Şu an Facebook tüm platformlarda 7/24 esasına göre çalışabiliyor değil mi? Peki bunlar nasıl oldu? Bir anda mı oluyor zannediyorsun?

PTTKITAP servisi ilk kurulduğunda,- internette araştırırsan göreceksin- hemen hiçbir kitabı tedarik edemiyor, kargoları 7 gün 10 gün geciktiriyordu. Şu an o eski halinden eser yok, yani zamanla kendisini geliştirdi, sitesini düzeltti vs.. Aynı şekilde D&R gibi, kitapyurdu gibi firmalarda benzer süreçlerden geçmekteler. Şu an kurumsal firma olduklarına ve sitelerinin dolu dolu olduğuna aldanıp her zaman öylelerdi zannediyorsunuz anladığım kadarıyla. Bu arkadaşlarında milyon dolarları olsa emin ol şirketlerine en iyi içerik yükleyiciyi, tasarımcıyı alacaklarına şüphen olmasın. O insanlarda 50-100 kişilik ekip olduklarından dolayı her gün fikirler üretecekler ve çoğunu uygulamaya geçirecekler.

Bu arkadaşlarda zamanla kendilerini geliştirecek, bünyesine yeni arkadaşlar katacak, sitelerini geliştirecek ve belki bünyesine kitap eleştirmenleri vs. katacak, her firmanın aradığı bir kurumsallığa dönüşecekler. İlerde ne olacağını kestirebilir miyiz?
Bu yüzden gelişim aşamasındaki projelere eleştiri adı altında saygısızlık yapılmasındansa, onların gelişimine katkıda bulunacak yorumlarda bulunmak daha mantıklıdır. Sizin yaptığınız, henüz geliştirme aşamasında olan ODTÜ robotlarına, "ehehehe merdiveni bile çıkamıyor ehehehe" diyip gülmekten başka bir şey değil. Tam tersi, robotların bunları başaramamasından mutluluk duyan kitleler gibi bir eleştiri mesajı yazmışsınız. Tasvip edici eleştirileriniz okumayı da isteriz sevgili üye..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 25 Ağustos 2015; 13:14:20 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ilonglife
Y
10 yıl
Teğmen

dh lilere ozel kampanya denmiş nasil olacak ornegin?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
10 yıl
Yarbay

hayırlı olsun arkadaşlar.

benim tavsiyem mesela bir kitap serisi arıyoruz.örnek vermek gerekirse Stephen King'in Kara Kule serisini aratıyorum sitede.fakat hemen hemen tüm kitap sitelerinde boxset olarak değil de tek tek kitaplar çıkıyor.serinin tüm kitaplarını almak için tek tek bir seçim gerekiyor ve 7 kitap almamıza rağmen ekstra bir indirim olmuyor.

bu tip seri kitapların boxset olması ve biraz daha ucuz olması aslında iyi olabilir hem satıcı hem de tüketici adına.



A
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,
Herkesin fikirleri gerçekten güzel ve özel, bizim de düşündüğümüz bazı fikirler var, ayrıntılı bir şekilde açıklayacağım bu hafta içi, herkese güzel yorumları için teşekkür ederiz...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
10 yıl
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >

Bugün Albikitap.com'dan yaptığım ikinci alışverişim elime ulaştı. İlk alışverişimde sadece üç kitap almıştım ancak bu siparişimde çok fazla kitap aldım. Kitaplar çoğalınca paketleme daha bir önemli oluyor bence. Hasar alma riski daha fazla. Ama Albikitap ciddi anlamda mükemmel bir paketleme yapmış. Fotoğrafta gördüğünüz gibi kitaplar özel olarak paketlenmiş. Ayrıca kutuda da hiçbir hasar yoktu. Çoğu kitap sitesinden alışveriş yapmışımdır ama en iyisi Albikitap.
Ben geçen cuma sipariş verdim. Yani bir haftada geldi kitaplarım. Uzun gelebilir size ama farklı farklı yayın evlerinden kitaplar aldığım için biraz uzun sürdü. Tabi ben sipariş verdiğim zaman saniyesinde kargoya verilip on dakika içinde kapımda olmasını istediğim için bu bir hafta yıllar gibi geldi. Alicho ve Yalarca'yı da sürekli mesajlarımla rahatsız ettim. Ben olsam engellerdim kendimi.
Son olarak kahve, çay ve ayraçlar için teşekkür ederim. Yeni ayraçlarınızı çok beğendim. Eski ayraçlar çok basit duruyordu. Albikitap biz Donanımhaberliler için büyük bir şans.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oliver_ -- 16 Ekim 2015; 12:50:32 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
Y
10 yıl
Binbaşı

Sitenin diğer bir kurucusu olarak düşüncelerinizi merakla bekliyorum.Sitemizin gelişimi için fikir ve yorumlarınızı çok önemsiyoruz.Hepinize keyifli okumalar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 3 Temmuz 2015; 23:06:02 >

M
10 yıl
Er

Siteyi ben de inceledim gerçekten güzel olmuş fiyat konusunda da iyiler. Kendini beğenmiş büyük şirketlere kazandıracağımıza böyle mütevazi şirketlere kazandırma taraftarıyımdır hep. Umarım yolunuz açık olur hayırlı uğurlu olsun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

-
10 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar kitap olarak en fiyatlar burada, site sahibi ile direk iletişim kurabiliyorsunuz ve saygı görüyorsunuz. Bu site bu forumun sitesi bir manada devlerin karşısında buraya sahip çıkmalıyız.

Tasarımı kötüymüş şurası söylemiş demeyelim. Adamlar kitabı en güzel şekilde gönderiyormu bitti.

Mesela iki üstte kitap bulamadım diye yazdım hemen iletişime geçtiler ve kitaplar eklendi. Böyle imkan hangi sitede var.


Elimizdeki fırsatı kaçırmayalım.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
10 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Görsel ekleme şansınız varsa önceki sayfalardaki gibi bir inceleme yapar mısınız hocam?

İstediniz madem kısa bir inceleme yapayım

Bayağıdır yüzük serisini okumayı istiyordum dh de bu siteyi görünce fiyatlar da uygun olunca serinin ilk kitabını alayım dedim, mangaları da kardeşime aldık

Çarşamba akşamı vermiştim siparişi cuma günü kargoya verildi bir kaç saat önce teslim aldım.

2 parçaya ayrılıp naylona sarılmış ve kutuya konulmuş kitaplar , yanında 9 tane de ayraç geldi .

Arkadaşlarla iletişim halindeydik kısa sürede cevap veriyorlar sorularınıza, bidahine daha kapsamlı bir sipariş vermeyi düşünüyorum
< Resime gitmek için tıklayın >

Forumda resim sorunu var:
http://i.hizliresim.com/rVy87V.jpg





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jorah Mormont -- 31 Ağustos 2015; 15:37:02 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Yüzbaşı

Site tasarımı genel olarak güzel fakat herhangi bir kitap içeriğinde kitaba ait basım yılı , sayfa sayısı gibi bilgileri göremedim. Olması gerekir diye düşünüyorum.

Başarılar dilerim.



M
10 yıl
Yarbay

Şu büyük kampanya için bi tarih söyleseniz artık. Güzel bir sipariş vermeyi düşünüyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @alicho , @Yalarca
E
10 yıl
Yüzbaşı

Kesinlikle bir şirket ne kadar büyük olursa olsun müşteri memnuniyetine önem vermedikçe kaybetmeye mahkumdur. Geçen mesajlarımda eleştirdiğim noktalara kızmak yerine dikkate almış ve sitelerinde bu yönde değişiklik yapmış olmaları, sitelerine girdiğimde bu değiştirilen kısımları görmek tebessüm etmeme neden oldu. Daha şimdiden bütün çevreme tavsiye etmeye başladım. Bu şekilde devam ettikleri sürece başarmamaları için hiçbir neden yok bence.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hümiyettin
Y
10 yıl
Binbaşı

Bilgilendirme yazınız için çok teşekkür ederiz.Daha öncede @alicho'nun belirttiği gibi paketleme konusunda çok iddialıyız ve bu titizliğimizi her daim sürdürmeye devam edeceğiz, şüpheniz olmasın.

Kargo konusunda da; stoktaki kitaplarımız arttıkça ve kargo firmamız ile bağımızı güçlendirdikçe teslimat süresinin minimum seviyeye ineceğini söyleyebiliriz.Bizi tercih ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyoruz, keyifli okumalar.




Bu mesajda bahsedilenler: @onallahmet
L
10 yıl
Yüzbaşı

Hayırlara vesile olmasını dilerim. Lakin şöyle bir önerim var beğenir beğenmezsiniz size kalmış. Mesela ben toplu alışveriş yapan bir insanım 150 - 200 TL aralığında hemen hemen her ay sipariş veririm. Acaba böyle yüksek meblağlı alışverişlere 1 tane istediğimiz kitabı hediye edebilir misinz? Yani böyle bir kampanya imkanınız olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Haine -- 10 Temmuz 2015; 18:13:04 >

O
10 yıl
Yarbay

Merhaba arkadaşlar. Siparişim az önce elime ulaştı. Pazar akşamı vermiştim siparişimi salı günü kargoya verildi ve kitaplar bugün elime geçti. Hız olarak gayet hoşuma gitti. Belki size süre uzun gelebilir ama ben Malatya'da yaşadığım için en erken bu kadar gelebiliyor. En önemli konulardan biri olan paketlemeye geçiyorum. Ciddi anlamda kitaplar çok iyi paketlenmişti. Baloncuklu poşetin altında başka bir örtüyle daha paketlemişlerdi. Hasar alma gibi bir olasılık yoktu. Ee ucuzluk olarak da diğer sitelere göre çok daha ucuza aldım kitapları. Kısacası bundan sonraki siparişlerimde bir numaralı adresim siz olacaksınız.
Bu arada size bir şey sormak istiyorum buradan. Donanımhaberlilere özel indirimler devam edecek dediniz. Bu indirimleri aylık mı yıllık mı yaparsınız bilmem ama acaba yaparsanız tarih olarak o ayın 7'si ile 10'u arasında olması gibi bir imkan var mı? Nedenine gelirsek de benim gibi birçok öğrencinin o tarihlerde bursu yatıyor ve kitap alışverişi yapıyor. O tarihlerden sonra bayağı fakirleşiyoruz.
Bu arada yanında gelen hediyeler için teşekkür ederim. Aşağıya fotoğraf ekliyorum ancak bütün fotoğrafları koymayacağım. Çünkü ne zaman fotoğraf koysam iki kere yükleniyorlar ve onları silmek çok zor oluyor. O yüzden detaylı incelemeyehttp://kalemsorluk.blogspot.com.tr/2015/07/kitap-alsverisi-albi-kitap.html adresinden ulaşabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oliver_ -- 16 Temmuz 2015; 13:01:39 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Binbaşı

Daha önce başta D&R, kitapyurdu olmak üzere çeşitli sitelerden birçok kez kitap almıştım ancak paketleme anlamında elime gelen en sağlam kargo olduğunu söyleyebilirim.Bu konuda oldukça güven verici olduğunuz su götürmez bi gerçek.Önceki yorumlarda fotopraflarla da desteklenmiş bu.

Kargo süresi de olukça makul.Ben bu güne kadar netten onlarca alış veriş yaptım ama hiç birinde 1-2 güne ürünün geldiği olmadı.İstanbul'dayım birde.Yani birçok firma zaten burada bulunuyor.Sitenizde bayram dolayısıyla ürünler salı günü teslim edilmeye başlanacaktır uyarısını görünce ben kafadan bikaç gün daha eklemiştim, İzmir'den kargolanıyor felan diyerek ama salı günü elime ulaşınca şaşırdım yine.Yalnız burada şöyle bir sorun var.Kargo takip numarası siparişim kargoya verildikten sonra da görünmedi.O kadar kurcaladım ben site ekranında göremedim.Mail olarak da gelmedi, aras kargo sms atınca öğrenebildim.Ya ben beceremedim ya da burada bir eksiklik var.

Kitap ayracı ve kahve göndermek illaki sizlere bir maliyet sunuyordur ama böyle şeyler genelde çok olumlu karşılanıyor.Diğer sitelerden zerre kadar bir hediyelik bir şey almışlığım yok, kitap ayracı bile.Hoş, bir koli ayraçta alsam ben kullanmıyorum ama yinede bu bi teşekkürü sunuyor sizlere.

Site olarak düzeltilmesi gereken en önemli iki şey var sanırım.1.si arama motorunun düzeltilmesi. 2.si ise temin etme imkanınız olduğu halde sitede kitapların görünmüyor oluşu.Sizi forumdan tanıyanlar benim gibi özel mesaj gönderip sorabilir ama öyle denk gelmiş olanlar takdir edersiniz ki kitabı göremeyince alternatiflere yönelir.Bu sizin için de müşteriler içinde biraz nahoş bi durum.

Netten onca ürün almıştım ama ilk kez albikitap.com çalışanları tarafından gerekli hassasiyetin, ilginin müşterilerine üst düzeyde gösterildiğini gördüm.İnsan bunu hissedince fiyatı her yerde aynı bile olsa sizden sipariş vermek istiyor. Albikitap.com sektörde yeni olabilir haliyle düzeltilmesi gereken sorunlarda var olmuş olabilir ki hallolurda ama büyüdüğünüz kadar bu ilgi ve alakanızı da artırırsanız adınız anıldığında can sıkıcı yorumlar peşi sıra dizilmez.Müşteri memuniyetine önem verdiğiniz ölçüde yayılma, tanınma hızınız artar diye düşünüyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeson01 -- 23 Temmuz 2015; 16:02:49 >