Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
407
Cevap
13574
Tıklama
12
Öne Çıkarma
Albikitap.com Açılmıştır! - DH'LİLERE ÖZEL KAMPANYALAR SÜRECEK
A
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >


Merhaba arkadaşlar "bir kitap sitesinden bekledikleriniz" isimli konumda bahsetmiş olduğumuz sitemiz an itibariyle açılmıştır. (Link: http://forum.donanimhaber.com/m_103792643/tm.htm)
Donanımhaberin desteği bizim için çok önemli, yorumlarınız, teklifleriniz ayrı ayrı büyük bir ciddiyetle değerlendirilecek. Sizlerle beraber siteyi daha da geliştireceğiz.


Sitemizin bazı avantajları:

-39TL üzeri KARGONUZ BİZDEN
-Açılışa özel %50YE VARAN İNDİRİM!
-Sade ve şık tasarım! Reklamlar arasında kaybolmaya son!
-Bonus, Maximum, CardFinans, AsyaCard ve Paraf'a 9 TAKSİT
-Kart kullanmıyorum derseniz PAYPAL ,BANKA HAVALESİ veya KAPIDA ÖDEME ile alışveriş imkanı!
-Ayrıca her verdiğiniz alışverişte SÜRPRİZ HEDİYELER sizleri bekliyor



İyi okumalar DH...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicho -- 5 Ağustos 2015; 14:51:39 >

Y
10 yıl
Binbaşı

J
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Var efendim, olmaz mı;

http://www.albikitap.com/badman-kara-ayna.html


Hocam Badman yazmışsınız aramada çıkmayabilir böyle.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Var efendim, olmaz mı;

http://www.albikitap.com/badman-kara-ayna.html


Hocam Badman yazmışsınız aramada çıkmayabilir böyle.

Merhaba,
Evet yanlış yazılmış arada hatalar çıkabiliyor böyle, ismini şimdi değiştirirsek alacak arkadaş bir daha bulamayabilir diye tutuyoruz bu şekilde, çünkü ismini değiştirirsek link urlsi de değişecek. Dikkatiniz için teşekkür ederiz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Binbaşı

http://www.babil.com/urunler/1498433/savunma

bu kitabı hiçbir yerde bulamadım. Sizin sitenizde de göremedim. Acaba elinizde var mıdır?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
10 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar, Kitap Setleri kategorimiz açılmıştır.Sizin istekleriniz üzerine şekillenen kategorimiz güncellenmeye devam edecektir.

http://www.albikitap.com/kitap-setleri


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
10 yıl
Yüzbaşı

Hocam merhabalar,

Siteyi "bir kitap sitesinden bekledikleriniz" konusundan bu yana büyük bir merakla bekliyorum, öncelikle güzel bir iş başarmışsınız sizi tebrik ederim umarım işiniz rast gider. İlk siparişimi verdim 45 lira değerinde iki kitap. Kitap fiyatları oldukça uygun (gördüğüm kadarıyla kitapyurdu'yla aynı ve bu beklentimin üzerinde bir ucuzluk) sitenin kendisi de mobilde süper olmasada bilgisayarda oldukça iyi. Fakat alışveriş esnasında bir alıcı olarak beni rahatsız eden bazı şeylerle karşılaştım bunları belirtmek isterim.

Siteden almak istediğim bilgiler sitede mevcut fakat sanki en göz önünde olması gereken şeyler özellikle saklanmış gibi. Örneğin kargo süresi. Şuanda bunu öğrenmek için sitenin en altındaki "Yardım ve Siparişler Hk." bölümüne girip oradan bakmamız gerekiyor. Oysaki kullanıcının bunu araması değil, kitap siparişine girdiği anda karşısına çıkması gerekiyor. [Tahmini kargo teslim süresini 1-3 gün demişsiniz, 1-3 iş günü diye düzeltirseniz daha iyi olur]

Daha sonra siparişimin ne durumda olduğunu öğrenmek istediğim zaman "Hesabım" bölümünden "Sipariş Geçmişim" kısmına girmemiz gerekiyor. Bundan ziyade ana ekranda bir yerde "Sipariş Takibi" bölümü olsa daha iyi olur. Bu şekilde insan site benden birşeyler gizlemek istiyor gibi hissediyor. Siz tam tersine kullanıcının gözüne gözüne sokmalısınız ki insanlar birşeyler gizlediğinizi düşünmesin. Örneğin 1-3 iş günü kargo için normal bir süre ama ben siparişi verirken kaç günde geliceğini bilmediğimden [bunu yazan kısmı daha sonra buldum] rahatsız oldum. Açıkçası konuyu forumda görmesem rastgele bir site olsa bu kadar uğraşıp aramaz, diğer sitelere yönlenirdim. Örnek olsun diye D&R ve sizin sitenizdeki sipariş takibi kısmının SS'lerini koyuyorum demek istediğimi daha iyi anlatmak için. Orada herşey koca koca yazarken sizin sitenizde normal-ufak puntolarla yazılı ve bulunması çokta kolay olmayan bir yerde.

Bu söylediğim size saçma gelebilir belki ama bunlar kullanıcının bilinçaltında yer edip siteye güvenini sarsan şeyler.

Ha birde belirtmek isterim ki cep telefonuma yollamış olduğunuz takip kodu aras kargoya göre "geçersiz" sorun sizden mi aras kargodan mı kaynaklanıyor bilemiyorum fakat siteye kodu girdiğimde girdiğiniz kod geçersiz diyor. Bilginiz olsun.



Sitenizi bütün arkadaşlarıma tavsiye ettim, az çok kitap okuyan ve okuduklarını internetten sipariş eden bir çevrem var. Umarım bir faydam dokunur. Bütün eleştirilerim yapıcıdır, nedenini bilmemekle beraber bu siteyi çok sahiplendim ve iyi yerlere gelmesini istiyorum. Bu kadar uğraşıp yazmam da bu yüzdendir. Kitap alan insan sayısının az olması, bunu internetten yapan insan sayısının daha da az olması, kredi kartı bilgilerini ilk defa gördüğü bir siteye vericek insan sayısının çok çok daha az olması işinizi oldukça zorlaştırıyor. Ama ben inanıyorumki iyi yerlere gelicek ve bu sektörde yer ediniceksiniz.

Zannediyorum bugün içinde siparişim gelir, geldiğinde paketleme kalitesiyle ilgili de bir mesaj yazarım.

Bu D&R ın sipariş takip bölümü

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu da sizin geçmiş siparişlerim bölümünüz

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskidhci -- 8 Temmuz 2015; 6:08:44 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
10 yıl
Binbaşı

Merhaba, Stephen King-Sadist kitabının normalde veri tabanımızda olması gerekiyordu, az önce tekrar ekledik.Bildirdiğiniz için teşekkür ederiz.

http://www.albikitap.com/stephen-king-sadist.html


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Soğuk Espri
Y
10 yıl
Binbaşı

İstekleriniz üzerine Harry Potter Seti eklenmiştir.

http://www.albikitap.com/kitap-setleri/harry-potter-1-7-kitap-seti.html




Bu mesajda bahsedilenler: @Hümiyettin , @BilboBagins
A
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

http://www.albikitap.com/kayip-zamanin-izinde.html

İlgili kitap eklenmiştir, normalde yapı kredi yayınlarının tüm kitapları olmasına rağmen böyle arada olmayan çıkabiliyor, kusura bakmayın, sorunu kitap kataloğunu aldığımız şirkete de ileteceğiz.
Keyifli okumalar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicho -- 13 Temmuz 2015; 19:48:39 >


Bu mesajda bahsedilenler: @I am the Danger
O
10 yıl
Yarbay

Merhaba arkadaşlar. Siparişim az önce elime ulaştı. Pazar akşamı vermiştim siparişimi salı günü kargoya verildi ve kitaplar bugün elime geçti. Hız olarak gayet hoşuma gitti. Belki size süre uzun gelebilir ama ben Malatya'da yaşadığım için en erken bu kadar gelebiliyor. En önemli konulardan biri olan paketlemeye geçiyorum. Ciddi anlamda kitaplar çok iyi paketlenmişti. Baloncuklu poşetin altında başka bir örtüyle daha paketlemişlerdi. Hasar alma gibi bir olasılık yoktu. Ee ucuzluk olarak da diğer sitelere göre çok daha ucuza aldım kitapları. Kısacası bundan sonraki siparişlerimde bir numaralı adresim siz olacaksınız.
Bu arada size bir şey sormak istiyorum buradan. Donanımhaberlilere özel indirimler devam edecek dediniz. Bu indirimleri aylık mı yıllık mı yaparsınız bilmem ama acaba yaparsanız tarih olarak o ayın 7'si ile 10'u arasında olması gibi bir imkan var mı? Nedenine gelirsek de benim gibi birçok öğrencinin o tarihlerde bursu yatıyor ve kitap alışverişi yapıyor. O tarihlerden sonra bayağı fakirleşiyoruz.
Bu arada yanında gelen hediyeler için teşekkür ederim. Aşağıya fotoğraf ekliyorum ancak bütün fotoğrafları koymayacağım. Çünkü ne zaman fotoğraf koysam iki kere yükleniyorlar ve onları silmek çok zor oluyor. O yüzden detaylı incelemeyehttp://kalemsorluk.blogspot.com.tr/2015/07/kitap-alsverisi-albi-kitap.html adresinden ulaşabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oliver_ -- 16 Temmuz 2015; 13:01:39 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
10 yıl
Moderatör

Siparişim bugün tarafıma ulaştı.

< Resime gitmek için tıklayın >

Aras kargo ile pek iyi anılarım olmasa da, kutuda herhangi bir eziklik, bir darbe izi vs. görmedim.

Kutu oldukça iyi paketlenmiş, kitaplarda yolda zarar görmesin diye ayrıca sarılmış. Kitaplarda özel bir hasar kontrolu yapılıyor mu bunu bilemem ancak, fotoğraflardan görüldüğü üzere Oblomov kitabının sırtında lekeler var, çıkarmak için uğraştım ancak çıkmadı. Henüz yeni bir oluşum olduğu için anlayışla karşılıyorum, ufak tefek sorunlar olabilir.
Netice olarak, kahve ve bir adet kitap firmanın hediyesi. Hediye kitabın ismini vermiyorum firma herkese farklı bir kitap hediye ediyor olabilir zira..
Ben gayet memnun kaldım, ürünlerin faturası da kargoyla birlikte gönderiliyor. Yani her şey gayet resmi.
Firma gayet iyi, alış verişlerinizi güvenle yapabilirsiniz.

not: ayraçlarda firmanın hediyesidir.

Albikitap yetkililerine teşekkür ederim.

https://store.donanimhaber.com/ad/5f/1c/ad5f1caffdc6d3be1b83a77d7ea39045.jpg





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 21 Temmuz 2015; 14:11:37 >
Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @alicho , @Yalarca , @Oliver_
O
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Siparişim bugün tarafıma ulaştı.


Aras kargo ile pek iyi anılarım olmasa da, kutuda herhangi bir eziklik, bir darbe izi vs. görmedim.

Kutu oldukça iyi paketlenmiş, kitaplarda yolda zarar görmesin diye ayrıca sarılmış. Kitaplarda özel bir hasar kontrolu yapılıyor mu bunu bilemem ancak, fotoğraflardan görüldüğü üzere Oblomov kitabının sırtında lekeler var, çıkarmak için uğraştım ancak çıkmadı. Henüz yeni bir oluşum olduğu için anlayışla karşılıyorum, ufak tefek sorunlar olabilir.
Netice olarak, kahve ve bir adet kitap firmanın hediyesi. Hediye kitabın ismini vermiyorum firma herkese farklı bir kitap hediye ediyor olabilir zira..
Ben gayet memnun kaldım, ürünlerin faturası da kargoyla birlikte gönderiliyor. Yani her şey gayet resmi.
Firma gayet iyi, alış verişlerinizi güvenle yapabilirsiniz.

not: ayraçlarda firmanın hediyesidir.

Albikitap yetkililerine teşekkür ederim.

http://i.hizliresim.com/L4oNGV.jpg



Hayırlı olsun hocam. Pal Sokağı Çocukları'nı görünce çocukluğum aklıma geldi. Çocukluğumda okuduğum en güzel kitaplardan biriydi. Keyifli okumalar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,
Bazı arkadaşlarımızın mantıklı teklifleri üzerine konuyu sıcak fırsatlar'a da açtık, ilk kampanyamız içeridedir, keyifli okumalar...
http://forum.donanimhaber.com/m_109127981/tm.htm



M
10 yıl
Yarbay

http://www.albikitap.com/kitap-setleri/ince-memed-seti-ozel-baski-4-cilt-kutulu.html

Şu ürüne güzel bir indirim yapsanız da alsak.

@alicho


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @alicho
H
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama sitenizde Türkiye iş bankası yayınlarından çıkan sefiller kitabını bulamadım.

Muhtemelen düzeltmişler :

http://www.albikitap.com/index.php?route=product/search&search=sefiller



Y
10 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar, Çizgiroman meraklıları için çok avantajlı setler hazırlıyoruz.Bir göz gezdirin deriz..


-Batman New 52 Cilt: 1-2-3
< Resime gitmek için tıklayın >

http://www.albikitap.com/batman-3-cilt-set.html


-The Amazing Spider-Man Cilt: 1-2-3
< Resime gitmek için tıklayın >

http://www.albikitap.com/spider-man-cilt-1-2-3-paket-set.html



J
10 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Görsel ekleme şansınız varsa önceki sayfalardaki gibi bir inceleme yapar mısınız hocam?

İstediniz madem kısa bir inceleme yapayım

Bayağıdır yüzük serisini okumayı istiyordum dh de bu siteyi görünce fiyatlar da uygun olunca serinin ilk kitabını alayım dedim, mangaları da kardeşime aldık

Çarşamba akşamı vermiştim siparişi cuma günü kargoya verildi bir kaç saat önce teslim aldım.

2 parçaya ayrılıp naylona sarılmış ve kutuya konulmuş kitaplar , yanında 9 tane de ayraç geldi .

Arkadaşlarla iletişim halindeydik kısa sürede cevap veriyorlar sorularınıza, bidahine daha kapsamlı bir sipariş vermeyi düşünüyorum
< Resime gitmek için tıklayın >

Forumda resim sorunu var:
http://i.hizliresim.com/rVy87V.jpg





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jorah Mormont -- 31 Ağustos 2015; 15:37:02 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
10 yıl
Binbaşı

E
10 yıl
Binbaşı

Birşey sorucam yanlış anlamayın ama biraz pahalı değil mi fiyatlar?

Mesela pahalı satan d&r da fi çi pi setihttp://www.dr.com.tr/Kitap/Akilah-Azra-Kohen-Set-3-Kitap-Takim/Akilah-Azra-Kohen/Edebiyat/Roman/Turkiye-Roman/urunno=0000000661590

Benim daha önce duymadığım sitede bile fiyat

https://www.tikla24.de/kitap/akilah-azra-kohen/fi-ci-pi-uclu-kitaplar-seti/

Albi de bu fiyat 56.80 tl

Bana mı pahalı geldi anlamadım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >