Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
81
Cevap
2423
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: 2si1 'Sansürsüz / uncut' Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)
K
8 yıl (11623 mesaj)
Yarbay

Fevkaladenin fevkınde olmuş. Vidyoda bikaç yerde kısa süreli tekrar oldu. Playerdan mı internetimden mi yoksa düzenlemeden mi anlamadım.




C
8 yıl (1051 mesaj)
Binbaşı

İzmir'de bu üyelikli kablosuz internet olayı güzel çalışıyor. İzdeniz'de(vapurda) deneyemedim ama sabit yerlerde güzel çalışıyor.

Öte yandan Enis Kirazoğlu farklı bir hava katmış. Hoş olmuş. Beklediğim gibi.




U
8 yıl (5377 mesaj)
Yarbay

Vaay kral gelmiş



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
8 yıl (2170 mesaj)
Binbaşı

Vay be Turuncu levye den takip ettiğim Enis ile birlikte bu programı her hafta sunacaklarmış,güzel bir değişiklik olmuş.Ve Enis Turuncu levye den sonra Oyungezere geçti,sonra da Multiplayera geçti.




N
8 yıl (367 mesaj)
Yüzbaşı

Bu olay neden bu kadar büyüyor anlamıyorum bu program eleştirilere kapalı mı ? Bir eleştiri yapıyorum hemen ülkenin sahibi biziz moduna giriyorsunuz. Ben de bu konuda kendi fikrimi söylüyorum sonuçta burası özgür bir ülke. Herhangi bir kesime hakaret ediyor muyum ? Hayır. Şortu mevzusuna gelince bu eleştirimi müstehcenlik gibi algıladıysanız yazık. Bu izleyicilere gösterdiğiniz önemin ölçüsüdür. Bunca yıllık iş hayatımda hiçbir firma şortlu çalışana müsamaha göstermezdi. Şimdi kalkıp internet özgürlük muhabbetlerine lütfen girmeyin. Bu konu da lütfen kapansın artık. İyice tadı kaçtı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Speed-Step
N
8 yıl (367 mesaj)
Yüzbaşı

@Blackline23 Dünyada tecavüzde, cinayette ilk 10 da kim var bir araştır öyle gel.
@Speed-Step Aynı tepkiyi kendi özgür düşüncemi söylediğim için "ilkel", "yobaz" yakıştırması yapan arkadaşlara da göstermenizi rica ederim.
@VS18 Bu sektör senin gibilerin tekelinde değil. O küçük hayal dünyandan çık gerçek dünyayı bir gör.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Speed-Step , @Blackline23 , @VS18
F
8 yıl (70 mesaj)
Çavuş

Program güzeldi, eğlendim mi eğlendim, Enis Kirazoğlu'nun enerjisi yüksek, sıkmıyor ama çok fazla hızlı konuşuyor, bir süre sonra takip etmek yoruyor.




M
8 yıl (79 mesaj)
Çavuş

Çok keyifli biz program olmuş izlerken baya tebessüm ettim :)




D
8 yıl (108338 mesaj)
Yarbay

Güzel bir program olmuş genel olarak değişik ve güzel bir havası vardı devamı gelir inşallah.




E
8 yıl (3132 mesaj)
Yarbay

Güzel bir bölüm olmuş.



L
8 yıl (1123 mesaj)
Yüzbaşı

Gerçekten çok güzel olmuş bu program. Başarılar. Tebrikler.



C
8 yıl (713 mesaj)
Yüzbaşı

video bende sürekli 3-5 sn geri atlıyor.




M
8 yıl (14218 mesaj)
Yarbay

talhanın yeri dolmuş görünüyor.




M
8 yıl (14218 mesaj)
Yarbay

51:55 erdiii :D




R
8 yıl (149 mesaj)
Teğmen

biraz geçmişe bakın blade runner sansürü için konuşuyorum zamanında japon bi adam cırıl cıplak kapalı spor salonunda gözteriye cıktı adamı bizimkiler linç etti herif zor kurtuldu he bide karısna kızına android malafatı göztermek isteyen sansürsüsünü dvdsini alır izler




D
8 yıl (2287 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: EnisKirazoğlu

Selamlar,

Sanırsam kendimi yanlış ifade etmişim konuşmanın hararetinde. İçime dert oldu, düzelteyim istedim :) Switch'i oldukça beğendiğimi dile getirmiştim daha önceki videolarımda. Sadece genel olarak oyun eksiği olan bir konsol olduğunu düşünüyorum. Zelda da bu yıl oynadığım oyunlar arasında 1 numaradır benim için :)

Yoksa küçümsemek gibi bir niyetim yoktu; yanlış anlaşılmayı olmasın istedim :)

Sevgiler

Dip not: Hatta kendi kanalımdaki bir videoda da bundan bahsetmişim:https://www.youtube.com/watch?v=lVhESAuMuws

Merhaba, cevap verdiğiniz için teşekkürler öncelikle. O konu konuşulurken özellikle Mesut Bey ağırlıklı olmak üzere öyle bir hava seziliyor. Bölüm Sonu Canavarı ve Mesut Bey'in diğer bazı programlarında da böyle bir bakış ve üslup olduğu için dile getirdim bunu. Sizin çok bir etkiniz yok aslında o yorumumda. Zaten yorumumda söylediğim gibi Nintendo oyunlarını oynayan ve bilen, ne olduğunu anlar diye, siz de Zelda'nın bu yıl en beğendiğiniz oyun olduğunu söylediniz zaten. Switch'in oyun eksiği olan bir konsol olduğuna da katılmıyorum. Konsolun 7 ayı yeni doluyor. 7 aylık performansı hiç de fena durmuyor bence. Bir iki yıl sonunda duruma bakılıp böyle bir yorum yapılırsa daha iyi olur bence.

Sonuç olarak oyun konusunda yayın yapan insanların, ülkemizdeki genel eğilime göre yayın yapmalarını anlıyorum. Ama biraz da dünyanın baktığı gözden bakmak gerekir diye düşünüyorum. İyi günler.



H
8 yıl (760 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: EnisKirazoğlu

Selamlar,

Sanırsam kendimi yanlış ifade etmişim konuşmanın hararetinde. İçime dert oldu, düzelteyim istedim :) Switch'i oldukça beğendiğimi dile getirmiştim daha önceki videolarımda. Sadece genel olarak oyun eksiği olan bir konsol olduğunu düşünüyorum. Zelda da bu yıl oynadığım oyunlar arasında 1 numaradır benim için :)

Yoksa küçümsemek gibi bir niyetim yoktu; yanlış anlaşılmayı olmasın istedim :)

Sevgiler

Dip not: Hatta kendi kanalımdaki bir videoda da bundan bahsetmişim:https://www.youtube.com/watch?v=lVhESAuMuws

kral burda yorum yazmış yumulun hemen....

Enis Enis Esnis...Enis başkan seni her videoda isteriz.Ayrıca 1 saatlik video çok kısa geldi. ..........



A
8 yıl (9625 mesaj)
Yarbay

Bu program oturdu, sankın bu ekibi bozma DH!



F
8 yıl (671 mesaj)
Yüzbaşı

gerçekten çok güzel olmuş. bu tür programların devamını 4 gözle bekliyoruz



G
8 yıl (4480 mesaj)
Yarbay

iyiymiş ama erdi reyizli 3ü1de ara sıra iyi olabilir