Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
68
Cevap
6468
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Cevap: 24 yaşında 15 yaşındaki velet gibi gözüküyorum. kurtulmak için ne yapabilirim. (3. sayfa)
V
4 yıl
Yüzbaşı

zayıfsan diyetisyene git kilo al. birde kıyafetlerini daha olgun şeylerden seç renkler şekil vs..



P
4 yıl
Binbaşı

İşin iyi yanından bak 30 lu yaşlara gelince 18 lik çıtırları götürebilirsin ^^



A
4 yıl
Er

Köse olmandan dolayı hocam, ben de köseydim sakal serumu-minoksil kullanıyorum, çıktı sonunda sakallarım yaşımı gösteriyorum artık. Ayrıca 1 yıl vücut çalışsan o da yaşını gösterir.
Ayrıca bence sıkınyı edecek bir durum yok, gayet de yakışıklı çocuksun, belki boyun kısaysa ondan da insanlar yaşını küçük sanıyor olabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
4 yıl
Binbaşı

Bence o kadar da küçük görünmüyorsun. Bazen minyon tipli olmak güzeldir. Bence hiç kendini değiştirmek için yorma. Sağlıcakla kal.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
4 yıl
Yüzbaşı

Sakal çıkmıyorsa geriye giydiklerini değiştirmek kalıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
4 yıl
Yarbay

Resim değil fotoğraf olacak


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
4 yıl
Yarbay

Minoxidil
Kılık kıuafet
Spor uapıp kilo almak

Çözüm bunlar.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

D
4 yıl
Çavuş

vucut geliştirme yap.



S
4 yıl
Binbaşı

spor yap



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
4 yıl
Teğmen

Tip olarak yakışıklısın ama hakikaten de velet gibi gözüküyorsun ilerki yaşlarda yaşarsan bunun avantajını yaşarsın



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

merhablaar. biri daha minoxil'den bahsetmiş. doktor gözetimi altında falan mı kullanılıyor yoksa direkt alıp uygulayabileceğim bi şey mi? boyum 178 bu arad.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Avanguardia
B
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

20 yaşındaki kızlar yaşın çok büyük diyip kaçacaklar büyük ihtimalle o yüzden ihtimal vermiyorum ona. nasıl şu anki liseliker beni 16 17 sanıp geliyolar da yaşımın 24 olduğunu öğrenince kaçıyolar," sen büyükmüşsün, olmaz zaten" diyorlar. aynen öyle olacak. Böyle olmasa bile ihtimal çok az. binde bir diyebilirim.

20'li yaşlarda yaşamam gereken şeyleri neden daha çok sonra yaşayayım ki ben orası canımı sıkıyor. neden beklemek zorundayım? her şeyin bi yaşı var. ve yani insanların çocuk sahibi olup çocuğunun 10 15 yaşına geldiği vakitlerde ben yeni yeni kızlarla birlikte olmaya başlayacağım ve bu hayattan geri kalmak demek. çok üzücü bi şey. hayatımı zaten harcadım. zaman bir daha geri gelmeyecek.

onun dışında birinin ilki olmak istiyorum ben. ilkler genelde gençken yapılır ve kimsenin ilki olamamak gençliğimi yaşayamadığımın göstergesi benim gözümde. hem de birinin ilki olacak kadar beni sevmesi ve istemesi çok güzel bi şey olurdu. bunu yapamazsam ömrüm boyunca gençliğimi yaşayamadığımı düşünerek geçiricem, öyle yaşlanıcam, öyle ölücem. kızların hoşlanabileceği seviyeye gelmek için 30 40 yaşında olacaksam, karşımdaki kadının ilki olma şansım da haliyle azalıyor ve istediğim şeye ulaşamadan ölmüş olacağım. bu beni derin bi hüzne boğuyor. 18 20 yaşındaki insanların sevgilileriyle birlikte yaşamaları falan aşırı kıskandığım şeyler. ve bunu yapamıyor olmam sinirlendiriyor beni.

küçük gözükme konusunda herkes avutmaya çalışıyor ama hiç güzel bir yanı yok hayata geç kalmanın. zaten kaç sene yaşayacağım 2 günlük dünyada 1 günü üzülmeye geçiyor.

ayrıca etrafımdakilerin mutluluklarını tek başıma izlemek de beni ayrı yıpratıyor. o yüzden tedavi arıyorum kendime. daha da geç kalmamak için. zararın neresinden dönsem kâr diye.

yani benim sitemim, ömrümün geçip gitmesi ve benim de hiçbir şey yapmadan izlemem. "kız bulamıyorum" gibi sığ bi düşünce değil sadece. ben bütün hayatımı düşünerek konuşuyorum ve bunu düzeltmeye çalışıyorum sadece. asıl konu bu aslında.



S
4 yıl
Yarbay

benim küçükken içtiğim karışım; bir veya iki bıldırcın yumurtasını büyük bir bardakta (şu 400-500ml olanlardan) çırp üstüne bir yemek kaşığı bak ekle karıştır, sonra sıcak (kaynayarak ölmemiş ama) süt ekle 300-350 ml kadar. bal miktarını damak zevkine göre değiştirebilirsin, bu karışımı; yapabilirsen günde bir defa, yapamazsan artık haftada 4-5 kere tüket ve spor yapmayı da ihmal etme.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
4 yıl
Yarbay

Birincisi dış görünüş endeksli ilişki aramayı bırak.Yüzeysel oluyor çünkü öylesi

İkincisi seni tatlı bulan birilerini bul


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

yani dış görünüş endeksi istemesem de olacak yapacak bi şeyim yok o konuda. estetik kaygı var çünkü.

konuştuğum herkes tatlı buluyor zaten. da sorun şu, 100 kişinin içinden olsa olsa 1-2'si tatlı insanlardan hoşlanıyor. kalan 98 i erkeksi insanlardan. şansım direkt %1-2 'ye düşüyor gibi bi şey. tatlı bulmakla hoşlanmak başka.




Bu mesajda bahsedilenler: @Zodion
C
4 yıl
Er

Derde bak la. Gayet yakışıklısın kardeş. Şimdi sorun olabilir ama 30 yaşından sonra kızlar kucağından inmek istemeyecek. Belli ki daha geç yaşlanacaksin. Herkesde kırışıklıklar çıkınca o zaman sahne senin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicibebe bağımlısı -- 5 Ekim 2021; 17:7:10 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

X
4 yıl
Onbaşı

yani yukarda yazıldıgı gibi 40 ına geldiginde kızları düsürün de burada mı idk? tanıdıgım biri ukranyaya git demisti bi ara gidicem sana da tavsiye ederim.. zaten ingilizceleri cok iyi degil


Bu mesaja 1 cevap geldi.