Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
13466
Cevap
1034368
Tıklama
86
Öne Çıkarma
Cevap: 2024 F/P Otel Fırsatları (20. sayfa)
S
geçen yıl
Binbaşı

The Norm için kuruyemiş karışımı ektedir oranlara dikkat eden arkadaşlar olabiliyor
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 15 Mayıs 2024; 13:4:37 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
geçen yıl
Yüzbaşı

Nisan ayında gittiğimiz oteli mng üzerinden almıştık.
%25 ön ödemeyi sorunsuz 12 taksit yaptı.
Otel giriş tarihine 1 hafta kala link gönderelim ödemenizi tamamlayın denildi.
Gelen linkte tüm taksit seçenekleri vardı en son iki seçenek (9+2)11 taksit
Ve (10+2)12 taksit şeklindeydi fakat son seçeneğin önündeki tik butuno kaymıştı.
Müşteri hizmetlerini aradığımda sorun değil haberimiz var kaysada siz son butona tıklayın denildi.
Sonrasında halkbank paraf kartıma 10 taksit yapıldığını gördüm.
Mng yi aradığımda müşteri hizmetleri bizde (10+2) 12 taksitli ödeme yaptığınız gözüküyor bankanızı arayın dediler.
Bankayı aradığımda alışveriş yaptığınız mng postundan 10 taksit çekilmiş bizim yapabileceğimiz bir şey yok denildi.
Meblağ küçük ve 2 taksit ödemeyi çok etkilemeyeceği için üzerine gitmedim fakat yüklü bir rakam ve az taksit sayısıda olabilirdi.
Mng ye yazılı gönderdiğim şikayete de tatil memnuniyetiyle ilgili de arayan soran olmadı.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @gorkemnalbant
Z
geçen yıl
Yarbay

Güral’a giriş yaptık bugün. Otel inanılmaz kalabalık. Hala odamızı alamadık. Otel genel olarak güzel duruyor ama kalabalık biraz darladı.😁

Şimdi yemek yedik. Tatlılar gerçekten çok kötü. Şaşırtıcı ama akrada daha iyiydi yemekler ve tatlılar.

Saat 14.15 ve hala oda hazır değil 10 dakika sonra hazır olacakmış. İlk defa böyle bir şeye denk geldim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 20 Mayıs 2024; 14:13:41 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
B
geçen yıl
Yarbay

Gittim hocam genel olarak memnun kaldım. Ramazan bayramında gittik o tarihte en uygun fiyatlı oydu. Bir beklenti olmadan gittim. Otopark kısmı sıkıntılıydı sadece otelin ön kısmında alan vardı, çok araç park edilemiyor ben dışarı koydum. ETS çalışanları geldi bir problem olursa iletmemi istedi çözüm sağlarız tarzında konuştular. Girişimiz 14.00 oldu ki bu da zaten normal bir saat.

Animatör arkadaşlar elinden geleni yaptı. Dart, okçuluk, masa tenisi gibi yetişkinlere özel oyunlar vardı. Çocuklar için park vardı, bir kaç kaydırak ve salıncak mevcuttu. Çocuklara özel resim, boyama aktiviteleri yapılan alan mevcuttu. Akşamları çocuklar için mini kulüp, yetişkinler için canlı müzik, karaoke gibi aktiviteler vardı. Hamam, kapalı ve açık havuz, sauna gibi olanakları vardı. Spa konusunda yardımcı oldular. Fiyatlar makul yabancı turistlere 70€ olan köpük, kese ve masaj paketleri yarı fiyatlara yararlandık.

Sahil ve havuz arasındaki geçiş alanında otel dışından da kullanılabilen bir yol mevcut. Bu nedenle bu noktada güvenlik var.

Sabah, öğle ve akşam yemekleri haricinde pide, hamburger, patates kızartması, gözleme gibi olanaklar gayet iyiydi. Yoğunluk olduğu zamanlar sıra oluyordu fakat bu normal bir durumdu. Yerli içkiler sınırsızdı fakat kokteyl konusunda özellikle Turgut bey başarılıydı. Diğer arkadaşlar da elinden geleni yapıyor ama kokteyl biraz da hazırlayana bağlı oluyor. Bira ve rakı gibi içecekler standart. Sadece lobi barda Türk kahvesi vardı orada sıra mevcuttu bu da yoğunluktan dolayı normaldi.

Baya uzun oldu tekrara düşen yerler de olabilir kusura bakmayın iyi forumlar..



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @safast
E
geçen yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Bu arada voyage otelleri maximum karta ets de 9 taksit, kendisinde aynı fiyata 12 taksit oluyor. Ets’den yaptırmayın otelin çağrı merkezi ile görüşün mutlaka.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hainz17
S
geçen yıl
Yarbay

gitmeyeceğim iki ülke mısır ve hindistan...hele yazın...sıcak ayrı, hijyen, insanı ayrı...

eminönü ne gitsen ztn oralara gitmiş gibi oluyorsun :D



E
geçen yıl
Yarbay

Herkese iyi haftasonları,
Norm Collection Door'a Bodrum videosu YouTube 'a yüklenmiş.İyi seyirler.

https://www.youtube.com/watch?si=ywm5erxS7IqdFYOD&v=a1JsUDCe5A4&feature=youtu.be



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
geçen yıl
Onbaşı

Crystal tat beach otele giris yaptim suan ilerleyen vakitlerde tecrubelerimi aktaracagim simdilik lobi bardan bir resim ekleyeyim
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
geçen yıl
Yüzbaşı

Selamlar arkadaşlar, malum Norm Collection Doora için forumdan gidecek kişiler var, 1,5 gündür oteldeyim gözlemlerimi paylaşayım.

Otele 12:00 gibi geldik ama oda standart teslim saatinde saat 14:00 de teslim edildi. Rezervasyon da kampanya olduğu ve rahat edebilmek için Superior Oda almıştım ama verilen odanın hiç ilgisi yoktu. ETS yetkilisi arkadaşa gerekli itirazlarımı birkaç kez yapmama rağmen sonuç değişmedi. Son olarak madem Superior bu, bana Standart oda gösterin dedim, ilk gün "tümü dolu, müsait olunca bir tane göstereceğiz" dediler, bende bekledim ve buruk bir şekilde tatilime başladım. 

Ertesi gün üşenmedim odayı ölçtüm yaklaşık 26m2 çıktı (8,40*3,15), gösterilen standart oda ise tam aksine 32m2 civarı çift lavabolu bir odaydı. Durumu tekrar tekrar anlatıp ETS nin web sayfasındaki resimleri gösterdim, sonra çağrı merkezi üzerinden de arayıp çözüm istedim. Israrlarım sonucu Deluxe odaya geçireceklerini söylediler. Deluxe oda istemediğimi, tek beklentimin taahhüt edilen Superior odayı istediğimi bir kez daha belirttim ama ısrarla ilk verilen ufak odanın Superior olduğunu söylediler. Daha fazla uzatmadan Deluxe odayı kabul ettim. Ama hala olayın şaşkınlığı içindeyim, herkes topu birbirine atıyor. Heleki ETS nin kendi otelinde bu durumu beklemezdim. Resmen resimlerde olan süperior oda yok, sizlerden bu oda tipinde rezervasyonu olan varsa çok ufak bir oda ile karşılaşabilirsiniz şimdiden bilginiz olsun.

İlk 24 saat tartışmalar telefon trafiğinden tatil yaptığımı bile anlayamadım. Otele gelecek olursak genel anlamda güzel, halen bazı eksikler olabiliyor ama hızlı şekilde müdahale ediyorlar. Otel dolu demelerine rağmen bana oldukça sakin geldi, havuzlar gayet rahat ve boş, ufak ama keyifle vakit geçiriliyor. Plaj bir tık daha dolu oluyor. Plaj sabahları çok güzel temiz ama taşlık deniz ayakkabısız girilmesi zoe, ilk gün mesela rüzgar oldu bulanıklaştı deniz öğleden sonra kötüydü. 

Kahvaltı güzeldi, kendileri açma kol böreği yapıyorlar istediğiniz tip omlet veya isteğinize göre tost (salçalı vb) yaptırabiliyorsunuz, ben beğendim, aşağıda tabağımın resmini bırakıyorum. Öğlen ve Akşam açık büfe daha önceki kaldığım otellere göre çeşitlilik az ama genel anlamda fena değil. Pirzola. tavuk, balık ve köfte var. Tatlı reyonunda mesala havuç dilim baklava vardı ben beğendim, bir çok kaldığım oteldekine göre iyiydi. Yemeklerde dondurma standı mevcut tatlı yanında veya sadece dondurma kasesi olarak alabiliyorsunuz, sonsuzluk havuzu ve plajda algida dolabı var, kornet nugger twister gibi dondurmalar var. Çerez tabağında kaju badem ve fındık az miktarda antep fıstığı var. Gusto 24h ve İtalyan Alacartı henüz denemedim, deneyimlemeyi planlıyorum.

Çok alkol alan birisi değilim ama bira olarak şişe Miller Becks Efes vardı, kokteyler ve rakı çeşitleride var sanırım. Ben şimdiye kadar Miller ve Baileys içtim.

1,5 günlük ilk deneyimler böyle, çektiğim bir kaç resmi aşağıda paylaşıyorum. Tatil bitişi dönüşte genel bir deneyim yazacağım yine, iyi akşamlar herkese.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturkmen -- 9 Haziran 2024; 23:58:6 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
geçen yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Hocam ben tüm hız sınırlarına uyarak çok uzun sürede dönmüştüm geçen ay antalyadan, ceza yemedim diye sevinirken ertesi gün arabada telefonla konuşmaktan 1506 tl ceza geldi :) kaçış olmuyor cezadan



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Eagle.BJK
E
geçen yıl
Yarbay

Ne zamandır aklımdaydı 26 Eylül girişli 5 gece Port Nature rezervasyonumu iptal ettim sonunda 33.7k'ya almıştım.
Onun yerine 12-16 Ekim Voyage Sorgun'u aldım %5 maximum indirimi + %5 Voyage members üyeligi ile 40k'ya denk geldi.Hava kötü olursa ki zannetmiyorum ama iptal eder geçeriz artık.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 5 cevap geldi.
B
geçen yıl
Yüzbaşı

Son 3 yıldır haziran ayında hep Antalya’yı tercih ediyordum havalar yüzünden, bu sene ilk defa risk alarak bodrum yapalım dedik hava 38 derece deniz suyu sıcaklığı mükemmel. Titanic Bodrum’u ben çok beğendim. Bu senenin 5 gece 50k bandında fiyatını seneyede az buçuk korursa kesinlikle bir daha gelmek isterim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
geçen yıl
Yüzbaşı

8 temmuzda ben gidicem inşallah.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @unusual_pscho
G
geçen yıl
Yüzbaşı

11-14 Haziran tarihleri arasında Akra Kemer değerlendirmesi

Öncelikle en başta otel çalışanlarından başlamak istiyorum. Bütün çalışanlar işlerini gayet düzgün ve severek yapıyorlardı . Size hizmet etmek için can atan bir personel vardı. Resepsiyondan tutun garsonlara animatörlere restauran şefine herkes sizi değerli hissettiriyor.

Restauranta oturduğunuz anda hemen bir garson geliyor buyrun efendim. Veya bara yaklaştınız buyrun. İçeceği verirken keyifle için , tatiliniz güzel geçiyormu , başka bir isteğiniz varmı gibi her zaman güleryüzlü bir karşılama.
Beğenmediğiniz bir şey olduğunda sorgusuz sualsiz hemen yardımcı oluyorlar.
Restauranta girişte sizi karşılıyorlar hergün her yemek saatinde otelin şefi bekliyor. Kızım yemek yemiyordu gördü hemen ne isterse hemen hazırlattırayım dedi içeriden getirtelim istediği bir şey varsa dedi. ertesi günlerde yine ilgilendi. Başka bir gün kutu kola istedim restaurant kalmamış hemen havuz kenarındaki bardan alıp geliyorum dedi garson gerek yok desemde gitti getirdi.

Yemekler çok iyi her güne özel bir gün yapıyorlar Asya İtalyan Türk gecesi balık gibi. Akşamları özel olarak tabaklanmış şeflerin hazırladığı yemekleri alabiliyorsunuz. Özellikle Türk gecesi kaçmaz. Kuzu kaburga , döner , Özbek pilavı , Tantuni , hünkar beğendi , saç kavurma yaprak sarma çiğ köfte vs yok yok. O güne özel Künefe kaymak fıstıkla.

Diğer günlerde ki Asya mutfağı bizim damak tadımıza uymadı.
Tatlılar sütlü ve şerbetli muazzam. Antep baklava , şöbiyet en kral tatlıcıdan alınanı aratmaz.
Meyve yeterli
Mezeler çeşitli ve çok çeşitli her güne farklı farklı çıkıyor.
Balık çeşitleri de mevcut.
Kahvaltıda farklı lezzetler mevcut İngiliz ve Rus çoğunluğu olduğu için onlara uygun çıkarılmış
Taze sıkma portakal suyu var. Küçük demliklerle çay getiriyorlar çay bittikçe garson aramak zorunda kalmıyorsunuz.
Börek taze olarak yapılıyordu. Pohaça ve çeşitliliği yeterli.
12-16 saatleri arasında snack te mevcut olan yemekler çok lezzetli antikot ızgara Chesburger Antalya piyazlı köfte semizotlu salata kuru cacık tavsiye ederim. Öğle yemeği yerine burda yense daha iyi.
Restauran ta servisler açılmış çatal bıçak konulmuş halde hazır.

Dondurma magnum harici tek bir yerde dolapta mevcut. Açık dondurma orta halli
Sahilde ve havuzda frigo mevcut.

İçecekler genelde açık geliyor fakat isterseniz kapalı getiriyorlar.
plajda qr sistemi ile şezlonga kadar istediğiniz içecek ve kuruyemiş cips geliyor.
Cips doritos lays var
Kuruyemiş badem kaju fıstık fındık leblebi karışık

Pastane reyonunda bademli fıstıklı fındıklı özel çikolatalar mevcut. Bu alanda aynı zamanda da pastalar da var.

Ala carte bir gün gittik Türk restoranı 3 adet meze , Anadolu meze tabağı imam bayıldı yaprak ciğer içli köfte yedik . Oğlak pirzola gayet iyi di. Ama bence daha iyi olabilir akşamları ana restaurant daha iyi bence.

Minikids gün bazı saatlerinde ara veriyor ve gece 11 de bitiyor 12 olsaydı daha iyi olabilirdi. Bir de sanki yabancı çocuklarla daha çok iligleniliyor gibiydi.

Akşam eğlenceleri güzeldi michael jackson şov çok iyiydi.

Otelde bir çok bar var aralarında en üst katta luna barı kesinlikle tavsiye ederim. çok güzel bir manzara ve kaliteli bir ortam.
Aşağıda jazz bar da canlı müzik gitarist mevcut. Lobi de yine canlı müzik mevcut. Bunlar akşam eğlenceleri bittikten sonra gece 12 ye kadar. Gece 12 ye kadar havuz kenarında dj party var.

Odalar yandan deniz manzaralı 3. Kat net görüyor. Bizim oda Hilton’a bakıyordu önü açıktı. Diğer taraf orange countyle dip dibe. Otel içine bakan 3-4 . Katta ki odalar hem havuz hemde deniz manzarasını görür. Gidecekler buna dikkat edebilir.

Odalarda bir çok şey mevcut bornoz , ütü , ütü masası , ayakkabı cilası , çekecek , traş ve diş seti . Yorgan yatak yastık çok rahat.


Oda temizliği hergün yapılıyor havlular değişiyor.
Minibar hergün dolduruluyor. Fıstık, eti form , gofret konulmuş.

Deniz de iskelede küçük bir bar mevcut plastik bardakla servis var ve sadece bazı içecekler mevcut.

Biz geç çıkış istedik odayı 6 gibi teslim edelim dedim ama otel yoğunluğundan dolayı olmaz dediler. Odayı 12 de teslim Edip akşam altıya kadar otel imkanlarini kullandık. Akşam yemeğine de kalmak istedik ücret karşılığında olur dediler . Havuz kenarındaki girişte spa ve spor salonu bölümün de country room da kilitli dolap duş yeri üst değiştirme alanı WC lavabo saç kurutma makinesi duş jeli şampuan havluya kadar hepsi mevcut bu alanda üzerimizi değiştirip çıkış yaptık. Yani 12’de çıksanız bile otel olanaklarına akşam o kadar kullanıp o alanda da rahatlıkla üzerinizi değiştirip çıkabilirsiniz.

Otel aynı zamanda her yere yürüyüş mesafesinde odalardan inen asansörle direk havuzun ve restaurant ın önüne geliyorsunuz.

Otelin geneli Türk İngiliz ve Rus ağırlıklıydı. Genel olarak Yaşlı İngiliz turistler ve ailecek gelmişlerdi.

Genel olarak daha önce de bir çok otel deneyimledim. Ben memnun kaldım. Verdiğiniz Paranın karşılığını alabileceğiniz bir yer.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecemavisi06 -- 16 Haziran 2024; 11:38:14 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
K
geçen yıl
Yüzbaşı

Şimdiye kadarki konaklama yaptığım yerlerde en geç 6 da çıktım ulaşım saatlerinden dolayı (uçak yâda otobüs) kimisi odayı teslim ettikten sonra istediğiniz saatte gidebilirsiniz dendi kimi yerde Akşam yemeğine kalsaydıniz keşke denildi 😊(Hamdi bey)

Otel hizmetlerinden belkide yararlanma hakkı olmasa bile şahsen kalırsanız ücret alırız demeleri hoş değil sonuçta odayı kullanmiyorsun odadan geç cikilsa istenmesi normal bana deseler bende gıcık olurum şahsen
Olaya su şekilde de bakalım yabancı uyruklu vatandaşlar en az %20 daha ucuza konaklama yapıyor üstelik uçak biletleri dahil yabancı uyruklu vatandaşa yapiyormudur acaba bunu gerçi yapsalar dahi onlar için komik rakam oluyor ya😊



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @gorkemnalbant
E
geçen yıl
Yarbay

Dediğim gibi ben daha önce hiç böyle bişeyle karşılaşmadım. Umarım karşılaşmamda. He karşılaşırsam da bi daha tercih etmem olur biter :)

Odayı boşaltmak zorundasın ama oteli kullanmaya devam edebilmek gerekir.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

E
geçen yıl
Yarbay

Mesajı 19 saat önce yazmış. Alır almaz buraya yazma ihtimalinide düşünürsen dünden erken değildir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 18 Haziran 2024; 12:57:28 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Zundap33
S
geçen yıl
Yüzbaşı

Selamlar hocam, madde madde yazayım;

•Sueno meydanda her gün et döner, tavuk tantuni, et tantuni, çeşit çeşit pizza, kumpir, gözleme, hamburger, çizburger, çiğ köfte, içli köfte, peynirli , kıymalı börek ve balık ürünleri, waffle vs çıkmakta.
• Et yemekleri ve ızgaralar çok ama çok çeşitli. Adana kebap, köfte , antrikot, ve bir sürü beyaz et standart çıkmakta.
•Balık çeşitleri, ızgara balık,buğulama ve kalamar dahil mevcut.
• Havuz Antalya'da görebileceğiniz en büyük 2 havuzdan birisi ve çok temiz. Biz 3.5 yaşındaki kızımızı kolluklar ile yetişkin havuzunda eğlendirdik sürekli.
•çocuklar için gerçek bir araba boyama, çömlek yapımı, sihirbaz gibi bir çok aktivite mevcut.
•Minibar her gün yenileniyor. ( 2 adet coca cola, 2 adet cola zero, 2 adet efes bira, 2 adet cappy şeftali, 2 adet damla soda, 2 adet damla su, ve 2 adet yörükoğlu marka süt)
•Otel temizliği çok çok çok iyi.
•Otelde bu sene tavukçu diye bir bölüm açılmış kfc tavukları kova falan yapıyorlar bu yeni. Sueno meydanındaki barın yanında.
•Bira olarak becks , miller ve efes kapalı şişe olarak sunuluyor.
• Kuruyemişler badem fındık ve antepfıstığı.
•Çalışanlar güler yüzlü ve yardımsever. Asla ama asla en ufak orun yaşamdım çalışanlarla alakalı.

Hatta bir kaç sueno meydanı yemek resmi koyayım size.

https://hizliresim.com/tj42f8w
< Resime gitmek için tıklayın >]https://hizliresim.com/bp42x15]< Resime gitmek için tıklayın >[/url][/link]

https://hizliresim.com/z5g4z1b

https://hizliresim.com/p37ffpq


https://hizliresim.com/po8wlb1


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
geçen yıl
Teğmen

Merhaba arkadaşlar 14 Haziran 19 Haziran arası bayramı kurban boyunca Susesi luxury de konakladık . Otelde karşılama çok güzel . Hemen odamız ayarlandı. Ancak bayramdan ötürü maalesef hizmet sunumları çok zayıftı. İçkiler çok kaliteli barmen arkadaşlar kokteyl taleplerimizi karşıladılar ancak kalabalıktan ve personel eksikliğinden talep ettiğiniz kokteyl için, sıranın size gelmesi için 10 dakika beklemek zorundasınız en fecaati ana restorandaki garson arkadaşlardı talep ettiğiniz hiçbirşey arkadaşlar tarafından karşılanmıyor idi . Kahve meyve suyu çay gibi isteklerimiz için kendimiz alıp geliyorduk. 4 gece 5 gün konakladım ala carte için min 7 gün kısıtı vardı. Ücretsiz 1 adet yazıyor idi ama bizlere vermediler 7 günden ötürü . Uzakdoğu restoranı için kişi başı 30 euro ödeyerek satın aldık . Uzakdoğu restoranında İnanılmaz iyi lezzetli yemek ve hizmet var idi. Oraya verdiğimiz para helal olsun. Son gün otelden çıkarken akşam yemeğinde ana restoran 5. Günün sonunda normale dönmüş arkadaşlar taleplerimizi karşılamak için masada bizlerle ilgilendiler. Plajda ve havuzda maalesef devamlı içeceklerimizi kendimiz aldık . Qr ile talep edebilse idik süper olurdu ana maalesef yoktu Haziran 2023 te Voyage sorgun Ekim de nirvana mediterrean a gitmiştik onlarla kıyaslayınca maalesef susesinin katetmesi gereken çok yolu var. Otel için vereceğim puan arkadaşlar 8.1 🤗 . Hizmet üreticileri olan aşçılar lezzetli yemekler üretmelerine rağmen maalesef hizmet sunumu zayıf olduğundan beğenmedim . Kids club caretta kids çok iyi idi arkadaşlar işlerini iyi yapıyorlardı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmtyc -- 21 Haziran 2024; 4:15:5 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
geçen yıl
Yarbay

Türkiye Yüzyılı…



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @egzersayz