Seçime kadar böyle devam eder bana göre. Dilerim bir noktada dursun ama görüntü hiç öyle değil. Mevcut yönetim öyle bir sıvadı ki ne yapsa düzeltemiyor. Gayet doğal bir sonuç.
Bitmesi için bir neden görebilen söylesin? Ekonomiyi düzeltmek için yaptıkları bir şey var mı? Bir kaç yıl öncesine kadar herşeyi sattıkları için sanki iyiymiş gibi bir tablo çizmişlerdi ama satacak pek bir şey de kalmadı.
Freni patlamış bir kamyon gibiyiz. Günlük şaklabanlıklarla haftalık-aylık kurtarışlar geçiştirmeler yapılıyor. Bence bu iş 2023 de gelenin elinde fena patlayacak
Fatura aylık ödemelerim 2000 ni bulacak.
Çorap almaya korkar olduk .
Almadığımız zamanda pişman oluyoruz diğersi ügn daha pahalı oluyor.
Bi sonu olmalı bu işlerin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.