Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
228
Cevap
25617
Tıklama
113
Öne Çıkarma
Cevap: Yılmaz Özdil'den Okuruna: 'Sen Kitabımı İmzalatma, Habertürk İzle' (3. sayfa)
R
6 yıl
Teğmen

haklısın ahlaksız olanlar rahatsız olur sonra :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hsct
P
6 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: PLAREMO

Neyin primi Allah aşkına...
29 ekimde Cumhuriyet bayramı yerine havalimanı açılışı mı yapmış bu adam ne yapmış.
Atatürk'ü sevmiyorsan sevme,alma okuma. Sorun yok.
Müslümansan eğer ama gerçek olanından (öyle yalanlar savuranından değil,çalanından çırpanından değil)gidersin evinde ya da cami de ibadetini yaparsın Yaradanına, buraya gelip çamur atmazsın.


Bak adam cevabını vermiş
okuyan anlayan olursa tabi.

https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarlar/yilmaz-ozdil/1881-2-3214285/
Aman ne cevap, hemen ikna oluyorum bekle. Adam dönüp dolaşıp kitabın maliyetine vurgu yapmış. Ulan kendini yırtsan da netice de kağıt, mürekkep ten oluşan bi kitap maliyeti normal kitabın en fazla 3 katı olsun, 2500 nedir. Hala kalkmış savunanlar var



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
6 yıl
Yarbay

Her şeyi ben bileyim, kimse beni eleştirmesin, sorgusuz sualsiz yazdıklarıma inanılsın ve sevilsin.



D
6 yıl
Yarbay

bunlar iyice herkesi mal yerine koymaya başladılar



C
6 yıl
Yüzbaşı

Sevgili Atahan,
Her gün bir adet Sözcü ve günde en az 5 defa Halk TV yazıyorum. Arada da bol bol muhalif sosyal medya.

Y. Özdil



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

I
6 yıl
Yarbay

Merhaba hocam,

Bilerek yada bilmeyerek ülkemizin en büyük sorununa değinmişsin.

Biz halk olarak,vatandaş olarak bir bütün olmayı unuttuk.

Her kesimde bunu yapanlar var,doğruya doğru yanlışa yanlış demek için birleşemediğimiz sürece baştaki parti ne olursa olsun hiçbirşey değişmiyicek.

Asgari ücretin 2000lira olduğu ülkemizde bir kitaba 2500lira para istiyen adamı destekliyen kim olursa olsun bu sadece fanatiklik olur.

Lakin dediğim gibi halk birbirini yedikçe bu ve bunun gibi örnekler hiç bitmiyicek,bunu fırsata çeviren kan emicilerde paraları götürücek.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @operadakises
M
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Atatürk üstünden para kazanan çıkarcı biri gözümde bu adam. Önceden iyi yazıları vardı son 4 5 yıldır takip etmiyorum. Bu kitabı alacağınıza gidin Nutuk alın ilkokul öğrencilerine verin okusunlar.
Diğer yazdıklarına birşey demiyorum ancak hiçbir ilkokul öğrencisi Nutuk'u anlayacak kapasitede değildir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
6 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Diğer yazdıklarına birşey demiyorum ancak hiçbir ilkokul öğrencisi Nutuk'u anlayacak kapasitede değildir.

Alıntıları Göster
Verin elinin altında bulunsun zamanı gelince okur. Nasıl her müslümanın evinde Kuran varsa her Türk'ün evinde Nutuk olmalı diye düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E96D116AC

ahlak bekçileri internet kullanmasın mümkünse
Fikrimi saygı çerçevesinde istediğim gibi belirtebilirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
6 yıl
Yarbay

Ayıp ulan



S
6 yıl
Yüzbaşı

Çocuk kanıt da göstererek,alıntı yaparak Özdile de iltifat ederek bir insanın bir kitabı ve yazarını eleştirebileceği en naif en hoş en kibar şekilde eleştirmiş,aldığı cevaba bak.Sonra faşist diktatör,dediğim dedik hep başkası oluyor.Eğer bu kitabı hele de 2500 tlye bir akpli veya dindar biri çıkarsa konuyu biç araştırmadan sırf bunun için köşe yazısı yazıp eline birasını alıp yazıya asrın liderimiz diye alay ederek başlar,asgari ücretten girer,işçi maaşından çıkar,güya çocuğuna okul elbisesi alamadığı için intihar eden babadan girer buzdolabından çıkar,enflasyondan girer devalüasyondan çıkar,dinden imandan bahsedip helalden girer haramdan çıkar,yazılarını okuyan ultra çağdaş ultra zekiler de ne konuştu beee gene diyerek zevk sarhoşluğu içinde alkışlarlardı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ş
6 yıl
Binbaşı

* Düne kadar çoğunluk Yılmaz Özdil hayranıydı bu bataklıkta.

* Küfür, hakaret, yalan ve iftira dolu yazılarını paylaşıp paylaşıp orgazm oluyordunuz buralarda.

* Şimdi mi farkettiniz Atatürk üzerinden yükselip size kerkendiğini.

* İktidara yandaş olma sevdası veya muhalif olma hırsı/nefreti gözlerinizi o kadar bürümüş ki gerçekleri ancak tokat gibi suratınıza akşedilince anlayabiliyorsunuz.



M
6 yıl
Teğmen

8925 TL si gittigidiyorun, vesselam.




Bu mesajda bahsedilenler: @türksystem
G
6 yıl
Yüzbaşı

Ücretsiz kargo, hemen almak lazım.




Bu mesajda bahsedilenler: @türksystem
N
6 yıl
Binbaşı

Kimse sıradan bir tabloya, ismi duyulmamış bir sanatçının yaptığı tabloya milyonlarca TL vermez. Bu parayı veriyorlarsa ortada sanat vardır, sanatçı vardır, emek vardır. Bu tabloları alanlar biraz da yatırım amaçlı alırlar bilirler ki bu tabloyu ileride daha yüksek fiyatla satacaklarını bilir öyle alırlar. Bu ünlü sanatçıların yaptığı tablolarla yılmaz özdilin kaynak bile göstermediği alıntılarla oluşturduğu kitabı bir tutmak onları kıyaslamak hem elma ile armutu kıyaslamaya benzer hem de gerçek sanatçılara hakaret sayılır.Sen sokakda birinin yaptığı resime 2.500 TL verir misin yada başkası verir mi ? ama ünlü bir sanatçının yaptığı resme insanlar 25.000 TL, 250.000 TL verebilir. Çünkü bilirler ki bu sanatçının tablosu bu fiyatı hakeder onunun tablosunu almak ayrıcalıktır diye düşünürler .Şimdi sana soruyorum Yılmaz ÖZDİL bu kitaba kendiliğinden ne katmış ? katmış olsa bile bu kitabın 2.500 TL.ye satılması için mazeret midir ? senin kafandakiler için kitap 25.000 TL.de edebilir. Benim için bu kitap Atatürk üzerinden para kazanma projesidir.Ortada emekte yoktur.Yılmaz ÖZDİL'den başka diğer insanlarda böyle bir kitap yazabilir ancak herkes 2.500.TL'ye satamaz. Mesele bu kadar basit.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 24 Ocak 2019; 13:51:45 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @serkan_krl
Y
6 yıl
Yüzbaşı

Yılmaz özdil kim abi ünlü bir yazarmı bir bilim adamımı Türkiyede hatrı sayılır eserler ureten bir sanatçımı kimdir ? Mualif bir gazeteci her ay bir Atatürk kitabı yazan bir şahıs. Ben bunu yıllardır söylerim çok ekmeğini yedi Atatürkün. Yani limited edition yazıp ta alanlar neye istinaden alıyor. Uydurma bilgilerle bir kaynaga bile dayanagı oldugu mechul tamamen Atatürkçü kerizleri soymak için üretilen bir kitap. Bunlarmı şimdi aydın yapmayın lütfen.



J
6 yıl
Binbaşı

Sosyal Demokrat bir aileden geliyorum. Ancak şu uğur dündar, yılmaz özdil, müjdat gezen gibi isimlerden nefret ediyorum. Hemen açıklayayım. Ailem çeşme’de yaşıyor. 15 günde bir atlayıp yanlarına giderim. Uğur dündar’ı da yazları çok sık alaçatı’da görürüm. Yazlığı var sanırım. Alaçatı merkez camii’nin hemen yan sokağında kırmızı kedi kitapevi var. Ne zaman alaçatıya insem oralarda görürüm.



1986 yılında babamın görevi dolayısıyla diyarbakır’dan istanbul’a dönerken, ankara aktarmalı uçakta uğur dündar hemen yan koltuğunuza oturmuştu. Beni de kucağına alıp sevmişti hatta. Fotoğrafımızı çekmişlerdi falan. Bu fotoğrafı telefonumdan kendisine göstermek, biraz da sohbet edebilmek amacıyla yanına gittim. “Uğur bey merhaba nasılsınız?” diye yanaştım. Ne suratıma bakmak var, ne selamımı almak var. Başka tarafa bakarak iyiyiz işte ne yapalım diyerek yarım yamalak cevap verdi. Suratta aşağılar ve alaycı bir ifadeyle. Peki dedim ayrıldım yanından. Daha sonra fotoğrafı da iliştiriğim bir mail’i kendisine gönderdim. Mail’i açmadan silmiş zaten direkt.



Bu adamlar cebini doldurmaya bakar. Akp nasıl iç siyasetteki yöntemi oy kitlesini dini ve milliyetçi söylemlerle bir arada tutmaksa bunların da Atatürk.. Bu herifler yüzünden akp prim yapıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
6 yıl
Binbaşı

Kitabı alıp okumadım asla da almam. Ama içinde yanlış varsa Yılmaz ÖZDİL'de olsa yanlışları söylenebilir ve eleştirilebilir. Sanki Yılmaz ÖZDİL eleştirilemez yada yanlışları söylenemez diye bir kural mı var? bilgiliyse lise öğrencisi bile hata bulup bunu söyleyebilir? Yılmaz ÖZDİL'in her söylediği doğru mu ? kitabında hatalar olamaz mı ? bu hatalar bulanlar tarafından söylenemez mi ? lisans öğrencisi olur, araştırmacı olur Yılmaz ÖZDİL'den bilgili olur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 24 Ocak 2019; 15:57:3 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @besttrr
S
6 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Bos bi yazi. Bi lisans ogrencisi olarak sana mi dustu adami duzeltmek. Senin elinde kaynak varsa, onun elinde de baska bir kaynak olabilir. Herkes kendini cok bilmis saniyor bu memlekette.
Adamın ne vasfı var? Tarih mi okumuş? Tarih alanında öğretim görevlisi mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
6 yıl
Çavuş

Hani diyoruz ya ak parti neden hala iktidar diye, en başta beceriksiz muhalefet var orası ayrı,bu millet neden chpye oy vermiyor diyoruz, işte bu cevabı gördünüz birazda tarih okuyun daha çok örnekleri var , bu adamların zihniyeti geri gelse yeniden başörtüsü yasağı, irtica, yobazlık geldi bilmem ne diye saçma sapan yasaklarla, baskılarla zaman öldüreğiz, bırakın insanları neye inanıyorlarsa inansınlar, artık birilerini putlaştırmaktan vazgeçmemiz lazım, milyon tane atatürkçüden bir atatürk çıkmaz, milyon tane mehmetçiden bir tane mehmet çıkmaz...