A

Binbaşı
17 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
225 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
İçerik Bildirimleri Sorunu
Merhaba,

SS'lerde gösterdiğim gibi dh anasayfa haberlerinin bir kısmı bildirim olarak geliyor. Bildirim ayarlarını kapattım hiçbir kategori ya da editöre aboneliğim de yok. Bildirimleri kapatmak için ne yapmam gerekiyor?

Ve bu konuyu uygulamadan açacaktım ancak sanki 2. el bölümüne ilan açıyormuş gibi telefon onayı fiyat bilgisi gibi bilgiler istedi. < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
A
5 yıl
Philips 50pfs5803 aldım kanal sırasında kaybolma var
Merhaba,

Philips 50pfs5803 modelini aldım. Smart Tvlere çok uzağım. Servis ayarlardı gitti ancak o zaman da böyle miydi bilmiyorum kanal sırasında eksiklik var. Mesela 1 2 3 4 5 7 8 10 gibi gidiyor. Aradaki sayılar kanal listesinde görünmüyor. Sebebini bulamadım uyduyu tekrar yükledim güncelledim olmadı. Kanal oluşturulmamış diyor direkt o kanala gittiğimde.


Bir de wi-fi şifremi yazmama rağmen internete girmiyor ne gibi bir sorun olabilir?

Yardımcı olursanız sevinirim.
A
7 yıl
Anasayfa haberlerinde yazıların çift çift çıkması
Anasayfa haberleri bölümünde konularda boldla yazılan r paragraf 2 kez yazılı görünüyor. Bu da okumayı zorlaştırıyor uzun bir süredir var hala düzeltilmedi.
A
7 yıl
Arda Turan:\"Yüzyıllık tarihe baksınlar. Kaç tane Arda Turan var.\"
Popüler bir isim olmasının normal karşılanması gerektiğini ifade eden yıldız futbolcu, "İnsanlar sürekli, "Her yerde Arda var" diyor. Tabii ki; her yerde ben olacağım. Yüzyıllık tarihe baksınlar. Kaç tane Arda Turan var. Ben buralardan gidince Barcelona’ya, Atletico Madrid’e kaç tane oyuncumuz gelecek göreceğiz. Hak ettiğim saygıyı görmek istiyorum" diye konuştu.

Hakkında sürekli olumsuz yorumlar yapıldığını savunan Arda Turan, Barcelona'nın Paris Saint Germain'i 6-1 yendiği tarihi maçı örnek gösterdi. Arda, "6-1’lik maçta ne yaptın? diyorlar.. Ne mi yaptım? Tarihin en büyük maçında, en kritik anında belki ‘kurtarıcı’ olarak oyuna girdim. Hangi gözle izliyorsun maçı veya nasıl bir bakış açısı bu. İyiyi değil, kötüyü görüyoruz. Eleştiri olur ama önemli olan iyisini, güzelini görmek” dedi.

Arda Turan, Milli Takım formasıyla Euro 2016'da yaşadıklarını da hatırlattı. Yıldız oyuncu, "Milli Takımda 18 maç kaybetmemişim. Hırvatistan’la İspanya’ya yenildik diye, daha elenmemişken ıslıklandım. Yaşadıklarımı hala hatırlıyorum. Yazık günah değil mi" ifadelerini kullandı.



Başkası adına utanmak...
A
8 yıl
Futbol bölümüne özel konu önerisi
Merhaba,

Futbol bölümünde biliyorsunuz 2 tarz ana konu sistemi var. 1.si gündemin konuşulduğu taraftar konusu 2. si maç günlerinde açılan o maça özel konular.

Bu 2 konunun özelliği taraftarın kendi takımı hakkında rahatça konuşabildiği konular. Yani her taraftar kendi konusunda vakit geçiriyor genelde. Ancak milleti kışkırtmak, trollemek en büyük eğlencesi olan insanlar bu konulara dadanıp milletin huzurunu bozuyor. Cevap cevabı doğuruyor sayfalarca tartışma atışma olup konuda takımı hakkında konuşmak isteyenleri engelliyor.

Neyse çok uzattım. Sadece yöneticilere özel olmak kaydıyla gruplara özel konu açabilme yetkisi verilsin. Örneğin Beşiktaş transfer ve gündem konusunu yönetici açsın ve sadece Beşiktaşlı olanların yazabileceği bir konu olsun. Futbol bölümünde bu tarz bir özerklik gerekiyor lütfen bu önerimi dikkate alın.
A
8 yıl
Neden uyumuyorsunuz?
Akşamdan beri bakıyorum bazılarınız hala burda? Evet neden uyumuyorsunuz?

Ben yazokulu sınav haftasından çıktım. Uyku düzenim çok fena. Hala uykum gelmedi.
A
8 yıl
YENİ SUNUCU OLYMPIA GELİYOR!! [02.06.2016]USKO
YENİ SUNUCU OLYMPIA GELİYOR!! [02.06.2016]
Knight Online'ın efsane sunucusu Olympia küllerinden doğuyor! Hem de tam istediğiniz gibi Dragon Box, Special Monster Staff, UTC ve Krowaz YOK! İndirimli PUS da cabası!
BÜYÜK GÜN 2 HAZİRAN!

https://www.facebook.com/KnightOnlineWorldNTT/videos/1083935978331073/
A
8 yıl
Video kapanmıyor
Merhaba,

Bir kaç kere karşılaştığım belki sorun bendedir demiştim ama dün telefon değiştirdim aynı sorunun tekrar olduğunu gördüm.

Sorun şu. Forumdan 2si1 programını izliyorum. Uygulama üzerinden. Geri tuşuna basıp baska konulara konudan çıktığımda video kapanmıyor. Hatta uygulamayı tamamen kapatıyorum yine ses gelmeye devam ediyor. Anca son açılan programlardan kapatınca ses gidiyor. Anlatabildim umarım.
A
8 yıl
Alıntı tasarımı
Merhaba,

Konu içerisindeki alıntılar normal yazılarla aynı görünüyor alıntı ve cevabı birbirinden ayırmakta zorlanıyorum. Alıntı yapılan mesaj italik yazılarak yada bir çerçeve ile ton farkı uygulayarak ayrılabilirse çok iyi olur.
Kolay gelsin.
A
8 yıl
2000 civarında telefon. Çok kararsızım
Merhaba arkadaşlar,

İlk önce Z5 compact ile başladım araştırmaya derken Z5 Z5 premiuma geçtim. Tasarımı ekranı microsd oluşu falan olumlu etkendi. En sevdiğim özelliği ise Sony ciddi olarak telefonlarını yarı yolda bırakmıyor oluşu. Yani şuan Z serisinin hemen hemen her telefonu güncel halde.

Şuan S3 kullanıyorum. Her S3 sahibi gibi Samsung'tan nefret ediyorum. Neden derseniz kaldırcağı kesin olan güncellemelerin hiçbirini vermedi ve sorunlu halde bıraktı telefonu. Ki bu telefon 70 milyon sattı.

Bir yandan Note 5 düşünüyorum ama sırf bu yüzden çekincem var. Yarı yolda bırakma meselesi. Ve microsd yok.

Z5p de işlemcinin ısınma gibi sorunları da varmış. Note 5'in işlemcisi çok daha iyi ve ram 4gb zp5 3gb.

Açıkcası kararsızım. Bu tercihler arasında kalıp seçim yapmış arkadaşların veya tecrübeli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var. Teşekkür ederim yorumlarınız için şimdiden.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.