Bu araç özelinde konuşmuyorum. Lakin bu tarz araçların hepsi bildiğimiz helikopter işte arkadaş nesi uçan araç bu? Uçan araç dediğin delorean gibi olmalı:d
Güvenlik sistemleri ne boyutta acaba? Şu an için 4 pervaneli basit bir drone gibi gözüküyor. Can taşıyacağı için acil durumlarda içindekini nasıl koruyacakları konusunda bir bilgilendirme yaparlarsa daha iyi olur. Bir de 2km yukarıdan uçacak falan deniyor. Güncel arabalarda airbag vs ile güvenliği çözüyorlar ama bu tip bir ulaşım aracında her türlü senaryoyu düşünerek kapsamlı bir güvenlik sunmları lazım. Gerçi 100bin lira verip airbag-siz tofaşlara binebilen bir milletin güvenlik ihtiyaçları da sorgulanmaz herhalde :)
hayal olmadan 10-20 yıllık projelerin peşinden kimse gitmez, sizinki hamallık gibi, taşıyacak yük varsa hamal para kazanır, evine ekmek götürür, 10 yıl sonra ne taşıyacağını düşünmez. muhtemelen yine ağır bir şeyler taşıyacak hayatı aynı monotonlukta devam edecek.
4 ay (752 mesaj)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @Cem