Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
754
Cevap
116102
Tıklama
9
Öne Çıkarma
Cevap: Yeni Seat Leon MK4 (ANA KONU) (40. sayfa)
D
2 ay
Er

Peşin alıyorlar. Havale ile gönderim kabul ediyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Shadow Operation
D
2 ay
Er

Beyler 10.000 e gelmemiş araç için hangi bakımlar aksatılmamalı? Bilginiz var mı ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
2 ay
Teğmen

Arkadaşlar güzel bir haber vereyim.Plus üyelik olmadan (yani ücretsiz şekilde) andoidauto da ve carplay de yandex navigasyon araçlarımızda kullanılabiliyor.



K
3 hafta
Yüzbaşı

Hocam genel anlamda biraz piyasa durgun seçimden önce millet develüasyon olacak dolar 50 olacak vs. gibi söylemlerle ve bayram ağzı olması faiz oranları yükselecek vs. gibi etkenlerle piyasa baya hareketliydi ancak beklenen pek olmadı gibi faizler durduruldu ufak bir fiyat atışla beraber şuan durum stabil, ancak görüntüleme vs. olun piyasa arabası millet şuan parayı arabaya vermek istemiyor çoğu faize yatırmış bekliyor maalesef eğer faiz düzenlemesi gelirse fiyatlarla beraber satışlar artacaktır. 1 milyon üzeri araçlar zor satılıyor şuan 400 bin 800 bin araçlara talep fazla hareketli piyasa gene sıfır araçlar iyi satıyor kampanyalardan dolayı.




Bu mesajda bahsedilenler: @ysn61
H
3 hafta
Yarbay

Beyler selam 2021 model seat Leon fr aracımda arkadan gelen bir ses var tak tak diye bir ses geliyor bir türlü nereden geldiğini çözemedim genelde kısa tümsek ve cukurlardan geçince ya da araba dönerken kasıntı olunca geliyor sizce nereden gelebilir , arka stepneyi söküp altına yumuşak lastik koydum ama geçmedi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.