K

Yüzbaşı
03 Temmuz 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
64 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
K
5 ay
UNUTULMAZ GOLLER
Ne zamandır böyle bir konu açmak aklımdaydı beğendiğiniz gördüğünüz oluşumuyla organizasyonuyla güzel golleri, tabiri caizse gözümüzün pasını silecek eski yeni tarihli gollerin videolarını paylaşalım futbol severler olarak kendimize gelelim.
K
2 yıl
Eski laptop nasıl hızlandırılır !
LENOVO IDEAPAD 300 CORE İ5 6200U 2.3GHZ-4GB RAM-500GB+8GB SSD-15.6"-2GB-W10

elimde bundan var baya yavaşladı artık crome açıp youtuba giremiyor seviyedeyim biri ss diskler var ondan alıp formatlarsak baya hızlanır dedi sizce böyle bir işlem yapsak 3-5 sene daha götürür mü ne yapmak lazım.
K
2 yıl
Ticari kamyoneti - hususi otomobile çevirmek
Sırıf alınmış Ford courier zamanında 10 bin lira fazla İstenmiş otomobil ruhsat için verilmeyip kamyonet şeklinde alınmış her sene muayene derdine girmiş bir araç.
Sonradan ruhsatta otomobile çevirilip 2 senede 1 muayene olacak şekilde çevirmek mümkün mü.
Nette bir sürü bilgi var dolandırıcı mıdır nedir kestirmiyoruz bilgisi olan var mı.
K
2 yıl
Elektrikli araçlar hakkında
Çoğu marka elektrikli araçlara önem vermekte artık içten yanmalı araların üretiminin duracağı zamanların eli kulağında diyebiliriz.

Peki şuan kullandığımız içten yanmalı motorlu araçlarımız ne olacak çeşitli teorilerin başında markalar mevcut araçları toplayıp belli bir ücret karşılında elektrikliye çevirecekleri ancak maliyetler ne olacak nasıl olacak tamamen soru işareti.

Ya da şuan kiler elimizde patlayacak ancak ne zaman elimizde patlar onu bilmem hurda fiyatına verir miyiz artık orasını bilemem.

Merak ettiğim sizin bu konuda düşünceleriniz ve duyduğunuz farklı bir teori var mıdır ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.