Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
11414
Cevap
549775
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: <<<< YENİ KIA CEED >>>> (176. sayfa)
K
11 yıl
Yarbay

çok haklısın, özür dilerim , sustum




Bu mesajda bahsedilenler: @SertyAdams
K
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ayduz

quote:

Orijinalden alıntı: ffate


quote:

Orijinalden alıntı: The_BUTZ

quote:

Orijinalden alıntı: ayduz

Selam,

Benim başıma gelmedi ancak hem Cee'd hem de Hyundai i30 kullanıcılarından ABS ile ilgili sorun yaşadıkları bilgisi geliyor. ABS devreye girdiğinde araç kendini öne atıyor,frenler tutmuyor gibi davranıyormuş. Bununla ilgili olarak ingilizcesi sağlam bir arkadaşımızın bir mail hazırlayıp, konuyu Kia'ya iletmemizi sağlayabilir miyiz? Sizin fikriniz nedir?

bende panik fren yaptığımda benzer bir durum yaşadım,
aracın öne atılması değil ama sanki yavaşlamadı gibi geldi, ama direksiyonu kırdığımda düzgün bir şekilde dönüşü yaptı, savrulmadı

eski aracım punto idi o daha kısa duruyordu gibi bir izlenim bıraktı bende

Abs ile ilgili sıkıntılar otomatik vites olanlarda mi var? Benim arac manuel ve ani fren denemeleri de yaptım ama böyle bir şeyle karşılaşmadım.

Bu mesajı görmemişim aynı soruyu ben soracaktım. ABS'de sorun yaşayanlar otomatik mi kullanıyor?

benimki otomatik.. yalnız ben sorun yaşadım diyemem..
bir kere şöyle bişi oldu, bastım, araç yapıştı yere, sonra abs başladığı anda sanki o yapışma hissi kayboldu, sonra durdu zaten...

dün de bu geld iaklıma.. sıkışık trafikte hızlanıp arkamda araç yokken, özellikle risk aldım öndeki araca yaklaşıp kökledim freni, çivi gibi yapıştı yere.. hatta hava sıcaktı sanırım, lastik tam ötmeye başladı abs devrede.. zınk die durdu..
yalnız bu lastikten olabilirmi bilemicem arkadaşlar ben michelin aldım çünkü hankook u beğenemdiğim için..
sonuç olarak frenlerle ilgili benim bi sıkıntım yok.. o durmama hissini bi kere yaşadım ama bu da sadece bi his..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
11 yıl
Yarbay

Bir soru;
Arkadaşlar bu arada bişi takıldı aklıma, ön paneli, yumuşak plastik olan kısmı, neyle siliyorsunuz? yani tip bir bezle?
ben fiber dokulu bez aldım, yapıştı yumuşak plastiğe silemedim..
cehalet işte naparsınız
bide bi iz bıraktı temizleyemedim henüz.. daha eski kullaan arkadaşların tecrübeleri çok önemli bence..
paylaşırsanız sevinirim..
Saygılar..



İ
11 yıl
Onbaşı

Çok teşekkür edrim çok güzel cevap olmuş şiir gibi anlattınız aracı ;)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Killer Loop
K
11 yıl
Yarbay

Arkadaşlar yine ben :)

Bir kaç kişi lastiklerle ilgili soru sormuş bana özelden. Ama burada herkesle paylaşabileceğimi düşünüyorum. Şöyleki,
Benim bir rot balans ustam var. Maslak Atatürk otosanayi 2 nci kısımda.. bence onun üzerine usta Türkiye de yok.. Buna çok eminim, başımdan geçenleri anlatmayım ama kısaca özetleyeyim, sağa sola giden titreyen araçlarımı ip gibi düz hale getirip titremelerini kesiverdi yıllarca. tavsie ettim gidenlerde çok memnun kaldı.. bunu ne servisler, nede başka rot balans ustaları yapabilyor. kimse alınmasın darılmasın, istanbulu tavaf ettim zamanında, hala daha başıma bu olaylar gelir, onun gibi aracı düzelteni görmedim.. neyse, bu kadar övmemin sebebi, aracıma her lastik aldığımda, yada ufacık bi sorun yaşadığımda ararım kendisini..
o otoritedir benim için, ne derse yaparım.. zira araca göre lastik marka ve modelini verir.. o lastiği alırsın, ayarını yaptırırsın, hiç bi derdin kalmaz..
yeni aldığım ceed içinde aradım. üstünde hankook var değiştircem dedim. değerleri 205 55 16 91H dedim, ne alim ustam diye sordum.
Michelin Privacy HP al dedi.. alamam yokmuş, eski desenmiş dedim.. o zaman privacy 3 al, 91V. zira 91H yoktur, bulamazsın..
uyarmı dedim, uyar dedi.. yalnız ben energy saver istiom dedim, daha sessiz olduğunu düşünüyorum. Ama o da dedi ki, yok abi onun tabanları bu araca uymaz.. p3 alcan. .performanslı araç, energy 30-40 binde tükenir sorun yaşarsın.. peki dedim aldım..

Beklentim daha sessiz bir sürüştü. ama olmadı.. tamam, hankook dan daha sessiz fark ediliyor.. ama önceki i30 a koyduğum energy saver gibi sıfır sessizliğe ulaşamadım.. dert ettim biraz. ustayada soramadım, çünkü lasitği tak, 500-1000 km yap gel demişti, gidince sorarım dedim.. dün gittim adamın dükkanında kuyruk 50 mt.. inanın abartmıyorum.. abi aramadan gelmeseydin haftaya dedi.. eyvalla dedim..

bu arada bazı arkadaşların aklına, araç sağa sola mı çekiyor, titrememi var neden lastikleri değiştirdin rot balans yaptırcan gibi sorular gelebilir.
yok arkadaşlar.. lastiklerde ses dışında bişi rahatsız etmedi beni.. hatta 195 yaptım titreme mitreme hiç bişi yoktu.. araçta ip gibi dümdüz gidio..
ama bende hastalık.. rotçuma aracı gösterip elden geçirtmezsem rahatsız olurum

fakat amortisörler yumuşadı.. sanki frenler daha mı iyi oldu emin değilim tabii.. hankookla çok test edememiştim.. gerçi 1000 km yaptım onlarla ama emin olamadım.. fakat şundan eminim, hankooklar kötü lastik değilmiş.. benim umudum P3 lerin daha iyi olduğu, dönüşlerde, yağmurlu havalarda vs.. daha güvenli olacağı.. birde yumuşak amortisör hissi tabi :)
Ama sessizlik bekleyenler için biraz hayal kırıklığı olabilir.. abartı kesmio sesi.. azaldı, ama duyulmicak hale gelmedi..

Olsun, süsbansiyonlar süper oldu valla onu farkettim..

Sessizlik için pütür attırıcam aracın altına, ve çamurluklara.. onunda biraz daha keseceğini düşünüyorum.. onu bu yaz sonumu yaparım seneyimi bilemiyorum.. biraz zaman geçsin, düşüncem var, yaptırıcam.. ses olayını daha da azaltacağını dşünüyorum.. zira başka araçlarımda deneyip oldukça fazla faaide gördüğüm olu pütürden sonra..

yine çok yazdım.. sıktımsa kusuruma bakmayın a dostlar, arabama hayranım nappim, onla ilgili konuşmaya doyamıyorum



M
11 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Killer Loop

quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

yeni ceed in modifiye halini gören var mı ? bakınıyorum nette örnek alacak resim bile yok ya.

dostum modifiye etmeye gerek varmı? zaten süper bir görüntüsü var, daha ne kadar güzelleşebilirki..
her geçen gün artıo hayranlığım valla :)

geçen hanım kullanıomuş, dar bi yere girmiş, karşısındaki arabanın şoförü aynayı eliyle kapatmış, bizim ki içerden düğmeyle.. adam garip garip bakmış.. valla hanım görgüsüzlük yapmışsın dedim.. iiyki elektrikli katlanıo aynalarımız




M
11 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Killer Loop

dostum kesinlikle haklısın.. araç almak için çok iyi araştırmak lazım..
belki beni takip eden varsa bilir, bu foruma girme sebebim auris tir benim.. mmt şanzımanlı dünyanın en kötü aracı.. kimse kusura bakmasın, 2008 de aldım, 4 sene kullandım, 2 sene mahkeme yüzünden bekledim, anam ağladı..
sonra i30 aldım (2010 model), fena memnun kaldım. hemde çok tereddütlü almıştım.. çünkü daha önce accent ve admira modellerini kullanmıştım, çok kaliteli olmadığını biliyordum.. ama i30 da aşmış koreliler.. auristen 5 gömlek üstündü.. sonra tatmin olmadım, bazı eksikleri vardı, sattım şimdiki 2012 kia ceed sw yi aldım, en az 15 gömlek üstün auristen.. yeni auris ile kıyaslarsak, 3-4 gömlek daha üstün.. bence tabi kimse alınmasın.
öncelikle içine daha az ses alıo.. hem rüzgar, hem dış sesler, hem lastik sesi...
bence i30 un iç dizaynı daha şık.. ama kia da fena değil.. bunun dışında sağı solu tipi bana daha güzel göründü, ve aldım.. yoksa i30 alcaktım..

dün akşam özellikle senin dediğin geldi aklıma, far yüksekliğini ayarladım, inan bana, karşı tarafı o kadar uzun mesafe aydınlatıyor ki, hemde uzunları açmadan, şaşar kalırsın.. sağa sola dönerken de sis farları pıtır pıtır yanıo otomatik, aman aman, çukurmu var ne var görüosun dönüşlerde..
tekrar sölüyorum, şimdiye kadar farları bu kadar güzel aydınlatan araba kullanmadım.. pek çok şirket aracı, renault, fiat, ford, hyundai...

ben aldığıma her geçen gün daha çok memnun oluyorum.. çocuklaştım bu araba yüzünden.. şımardım.. kendimi şımarttım.. sabah olsuunda şöfor koltuğuna oturim, kullanım die sabırsızlanıyorum..
işin en iyi tarafı ne biliyomusun, dün 150 km yaptım.. sınav varmış galiba, trafik fel fecirdi, arkadaş inan daralmaz mı sıkışık trafikte, yok valla.. değil daralmak, trafik açılmasın die dua ettim inanırmısın.. sırf daha fazla oturim şoför mahalinde, sırf daha fazla zaman geçirim die için de :)

bişi daa anlatıcam, ben bu aracı bir polis memurundan aldım.. 5500 km deydi.. daha 2 hafta oldu.. adam bana şöyle demişti, "abi hiç merso kullanmadım.. ama polisim, bir sürü makam aracı kullandım.. VW gen, ford şu bu vs.. inan bana bu araç sanki daha iyi ve merso içinde oturuyor gibi hissettiriyor.." o zaman amma abarttın polis abi, yok daha neler dedim kendi kendime.. satmak için adamın dediğine bak
biliyormusun, bende hiç merso kullanmadım.. ama bu aracın içindeyken, öyle bir havaya kapılıyorum.. sanki son model en lüks ve konforlu aracın içindeyim gibi.. arkadaş bu kadar mı olur.. benzer hisleri polis beyefendi ile hissediyorum..

Allam diyorum işalla nazar değmez.. işalla hep bu duygularla kullanırım.. en az 4-5 sene satmayı düşünmüyorum.. :D

bu arada son bir şey dicem, bence belki tek kusur bu olabilir, koltuk.. koltuk kumaşı terletio :(
i30 da terletirdi.. önceki hyundailerim de.. yaalnız auris te katiyen terlemezdim.. nasıl bi kumaşı vardı hatırlamıyorum ama, terledim sanır sırtıma bakardım, çok ısınmış, ama ter yok.. işte bu durum beni biraz üzse bile umrumda değil

çok yazdım.. umarım sıkmadım.. 15 gündür izlenimlerim bu. şimdi de oğlumu aıp gezcem sabah sabah... daha 2 yaşında, kia ceed e bineliim, çok beğendi dio eşşek :)
gerçi i30 u beğendi dio du ama, bazı arabaları görüo, sorunca beğenmedi, kia ceed e bineliim beğendiiiii demesine hastayım :D
tamam kestim
Saygılar


hocam çok renkli bir uslubunuz var
aracınız güle güle kazasız belasız kullanın.



K
11 yıl
Yarbay

eyvalla çok saol eksik olma :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @metesserdar
A
11 yıl
Yüzbaşı

Arkadaslar fren ile ilgili yazılanlari okuyunca abs devreye girdiginde frenleri test etmek istedim.
Aracim premium otomatik. Lastikler 225/45/R17 Hankook. Bugün asfaltta ABS devreye girecek sekilde 2-3 defa sıkı fren yaptım. Tüm testlerde ABS sorunsuz olarak görevini yapıyor diyebilirim, aracta ileri atılma ya da zayif fren hic hissetmedim, bu tip sorunu olanlar araclarini servise göstermeli diye düsünüyorum.
İyi forumlar,


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ancestor

Arkadaslar fren ile ilgili yazılanlari okuyunca abs devreye girdiginde frenleri test etmek istedim.
Aracim premium otomatik. Lastikler 225/45/R17 Hankook. Bugün asfaltta ABS devreye girecek sekilde 2-3 defa sıkı fren yaptım. Tüm testlerde ABS sorunsuz olarak görevini yapıyor diyebilirim, aracta ileri atılma ya da zayif fren hic hissetmedim, bu tip sorunu olanlar araclarini servise göstermeli diye düsünüyorum.
İyi forumlar,

Hız ne civardaydı?



N
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Killer Loop

dostum kesinlikle haklısın.. araç almak için çok iyi araştırmak lazım..
belki beni takip eden varsa bilir, bu foruma girme sebebim auris tir benim.. mmt şanzımanlı dünyanın en kötü aracı.. kimse kusura bakmasın, 2008 de aldım, 4 sene kullandım, 2 sene mahkeme yüzünden bekledim, anam ağladı..
sonra i30 aldım (2010 model), fena memnun kaldım. hemde çok tereddütlü almıştım.. çünkü daha önce accent ve admira modellerini kullanmıştım, çok kaliteli olmadığını biliyordum.. ama i30 da aşmış koreliler.. auristen 5 gömlek üstündü.. sonra tatmin olmadım, bazı eksikleri vardı, sattım şimdiki 2012 kia ceed sw yi aldım, en az 15 gömlek üstün auristen.. yeni auris ile kıyaslarsak, 3-4 gömlek daha üstün.. bence tabi kimse alınmasın.
öncelikle içine daha az ses alıo.. hem rüzgar, hem dış sesler, hem lastik sesi...
bence i30 un iç dizaynı daha şık.. ama kia da fena değil.. bunun dışında sağı solu tipi bana daha güzel göründü, ve aldım.. yoksa i30 alcaktım..

dün akşam özellikle senin dediğin geldi aklıma, far yüksekliğini ayarladım, inan bana, karşı tarafı o kadar uzun mesafe aydınlatıyor ki, hemde uzunları açmadan, şaşar kalırsın.. sağa sola dönerken de sis farları pıtır pıtır yanıo otomatik, aman aman, çukurmu var ne var görüosun dönüşlerde..
tekrar sölüyorum, şimdiye kadar farları bu kadar güzel aydınlatan araba kullanmadım.. pek çok şirket aracı, renault, fiat, ford, hyundai...

ben aldığıma her geçen gün daha çok memnun oluyorum.. çocuklaştım bu araba yüzünden.. şımardım.. kendimi şımarttım.. sabah olsuunda şöfor koltuğuna oturim, kullanım die sabırsızlanıyorum..
işin en iyi tarafı ne biliyomusun, dün 150 km yaptım.. sınav varmış galiba, trafik fel fecirdi, arkadaş inan daralmaz mı sıkışık trafikte, yok valla.. değil daralmak, trafik açılmasın die dua ettim inanırmısın.. sırf daha fazla oturim şoför mahalinde, sırf daha fazla zaman geçirim die için de :)

bişi daa anlatıcam, ben bu aracı bir polis memurundan aldım.. 5500 km deydi.. daha 2 hafta oldu.. adam bana şöyle demişti, "abi hiç merso kullanmadım.. ama polisim, bir sürü makam aracı kullandım.. VW gen, ford şu bu vs.. inan bana bu araç sanki daha iyi ve merso içinde oturuyor gibi hissettiriyor.." o zaman amma abarttın polis abi, yok daha neler dedim kendi kendime.. satmak için adamın dediğine bak
biliyormusun, bende hiç merso kullanmadım.. ama bu aracın içindeyken, öyle bir havaya kapılıyorum.. sanki son model en lüks ve konforlu aracın içindeyim gibi.. arkadaş bu kadar mı olur.. benzer hisleri polis beyefendi ile hissediyorum..

Allam diyorum işalla nazar değmez.. işalla hep bu duygularla kullanırım.. en az 4-5 sene satmayı düşünmüyorum.. :D

bu arada son bir şey dicem, bence belki tek kusur bu olabilir, koltuk.. koltuk kumaşı terletio :(
i30 da terletirdi.. önceki hyundailerim de.. yaalnız auris te katiyen terlemezdim.. nasıl bi kumaşı vardı hatırlamıyorum ama, terledim sanır sırtıma bakardım, çok ısınmış, ama ter yok.. işte bu durum beni biraz üzse bile umrumda değil

çok yazdım.. umarım sıkmadım.. 15 gündür izlenimlerim bu. şimdi de oğlumu aıp gezcem sabah sabah... daha 2 yaşında, kia ceed e bineliim, çok beğendi dio eşşek :)
gerçi i30 u beğendi dio du ama, bazı arabaları görüo, sorunca beğenmedi, kia ceed e bineliim beğendiiiii demesine hastayım :D
tamam kestim
Saygılar


Hocam dönüşlerde yanan sis farı değil, farların içinde 45 derece açılı özel bir dönüş farı mevcut, bazıları gibi çakma viraj farı değil yani..


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
11 yıl
Er

bu aracın en fullu hangisi birde kullanlardan yakıt konusundaki görüşlerini öğrenmek isterim c4 i30 ceed a3 golf beğendiğim araçlar i30 baya yakıyomuş galiba c4 aralarında en az yakan sanırım ceed nasıldır bu durumda diğerleriyle mukayese edildiğinde dizel otomatik.....


Bu mesaja 2 cevap geldi.
K
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ayduz


Hocam dönüşlerde yanan sis farı değil, farların içinde 45 derece açılı özel bir dönüş farı mevcut, bazıları gibi çakma viraj farı değil yani..

hmmm.. yine kafam karıştı.. sis farının bulunduğu lamba yanıyor sağa sola dönerken? onu kastetmiştim ben? yoksa yanan o değil mi?
sanki hanım kullanırken öyle gördüm gibi geldi bana?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: baranyc

bu aracın en fullu hangisi birde kullanlardan yakıt konusundaki görüşlerini öğrenmek isterim c4 i30 ceed a3 golf beğendiğim araçlar i30 baya yakıyomuş galiba c4 aralarında en az yakan sanırım ceed nasıldır bu durumda diğerleriyle mukayese edildiğinde dizel otomatik.....

Selam baranyc,
C4 ve VW yi bu katagori içine koymamalısın.. zira tam otomatik dizel sadece i30 ve ceed de var.
diğerleri otomatikleştirilmiş manuel deidkleri, seni her an olmasa bile bi süre sonra yolda bırakabilecek şanzımanlara sahip.. özellikle yoğun trafikte, hemde yokuş olursa işin zor..
o sebeple i30 ve ceed biraz fazla yakar, zira tork konvertorlü şanzımana sahiptirler.. şehir içi 7.5-8 lt yi bulursun.. ama düz vites gibi kullanırsan 9-10 lt kaçınılmazdır.. yumuşak kullanmak gerek..


Bu mesaja 2 cevap geldi.
N
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Killer Loop

quote:

Orijinalden alıntı: ayduz


Hocam dönüşlerde yanan sis farı değil, farların içinde 45 derece açılı özel bir dönüş farı mevcut, bazıları gibi çakma viraj farı değil yani..

hmmm.. yine kafam karıştı.. sis farının bulunduğu lamba yanıyor sağa sola dönerken? onu kastetmiştim ben? yoksa yanan o değil mi?
sanki hanım kullanırken öyle gördüm gibi geldi bana?


Yok sis farı değil, farın içinde ayrı viraj farı var.
Hatta düz giderken sağa çevirince sağa yanıyor ya.. Geri vitesteyken sağa çevirince sol taraf yanıyor, aracın önü sola gideceği için..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: baranyc

bu aracın en fullu hangisi birde kullanlardan yakıt konusundaki görüşlerini öğrenmek isterim c4 i30 ceed a3 golf beğendiğim araçlar i30 baya yakıyomuş galiba c4 aralarında en az yakan sanırım ceed nasıldır bu durumda diğerleriyle mukayese edildiğinde dizel otomatik.....

En üst donanım şu an Premium.
C4 çok az yakıyor diyenler kışın şehir içi 7 lt yakıyorlardı. Benim ortalamam 8 lt. İnanmayan C4 konusuna gidip bakabilir.
Yokuş çıkarken balata kokusu duyduklarından şikayet ediyordu C4'çüler. Tabi çok dik ve yavaş çıkılan yokuşlarda..


Bu mesaja 2 cevap geldi.
Y
11 yıl
Yüzbaşı

düz vitese alıp uygun devirlerde vites değiştirirseniz OTOMATİK konumdan daha az yakıyor.çünkü otomatik konumda konfor odaklı çok alt devirlerde vites değiştirdiği için daha turbo açmadan bayılmaları yaşıyor ve ortalama tüketim çok artıyor.düşürürken de keza öyle.manuel modda 0,5 litre kar edebilirsiniz.



A
11 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Killer Loop

quote:

Orijinalden alıntı: baranyc

bu aracın en fullu hangisi birde kullanlardan yakıt konusundaki görüşlerini öğrenmek isterim c4 i30 ceed a3 golf beğendiğim araçlar i30 baya yakıyomuş galiba c4 aralarında en az yakan sanırım ceed nasıldır bu durumda diğerleriyle mukayese edildiğinde dizel otomatik.....

Selam baranyc,
C4 ve VW yi bu katagori içine koymamalısın.. zira tam otomatik dizel sadece i30 ve ceed de var.
diğerleri otomatikleştirilmiş manuel deidkleri, seni her an olmasa bile bi süre sonra yolda bırakabilecek şanzımanlara sahip.. özellikle yoğun trafikte, hemde yokuş olursa işin zor..
o sebeple i30 ve ceed biraz fazla yakar, zira tork konvertorlü şanzımana sahiptirler.. şehir içi 7.5-8 lt yi bulursun.. ama düz vites gibi kullanırsan 9-10 lt kaçınılmazdır.. yumuşak kullanmak gerek..

Benim 8,5 altına düşmüyor..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Yüzbaşı

50-60 civarıydı. Daha yüksek hızda test edip aracı zorlamak istemedim.




Bu mesajda bahsedilenler: @ayduz
B
11 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: Killer Loop

quote:

Orijinalden alıntı: baranyc

bu aracın en fullu hangisi birde kullanlardan yakıt konusundaki görüşlerini öğrenmek isterim c4 i30 ceed a3 golf beğendiğim araçlar i30 baya yakıyomuş galiba c4 aralarında en az yakan sanırım ceed nasıldır bu durumda diğerleriyle mukayese edildiğinde dizel otomatik.....

Selam baranyc,
C4 ve VW yi bu katagori içine koymamalısın.. zira tam otomatik dizel sadece i30 ve ceed de var.
diğerleri otomatikleştirilmiş manuel deidkleri, seni her an olmasa bile bi süre sonra yolda bırakabilecek şanzımanlara sahip.. özellikle yoğun trafikte, hemde yokuş olursa işin zor..
o sebeple i30 ve ceed biraz fazla yakar, zira tork konvertorlü şanzımana sahiptirler.. şehir içi 7.5-8 lt yi bulursun.. ama düz vites gibi kullanırsan 9-10 lt kaçınılmazdır.. yumuşak kullanmak gerek..

bilgilendirmeniz için teşekkürler...siz bir depoda kaç km yapabiliyosunuz..


Bu mesaja 1 cevap geldi.