Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
497
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yedek Subay Sınavı..
X
20 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Ben bişey sorucam mesela bu dönem yedek subay adayı sınavları ağustos 1-2-3 günlerinde yapıldı..hangi gün sınava gireceğinizi askerlik şubesinden mi söylüyorlar yoksa siz istediğiniz gün mü gidiyorsunuz??Aralık döneminde bende giricem bu sınava o bakımdan benim için önemli bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi :)



X
20 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

yok mu bu konuda malumatı olan abilerimiz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
20 yıl
Binbaşı

hım.. öncelikle yedek subaylıkta yıl içinde üç ayrı dönem halinde askere alımlara yapılıyor.. bunlar nisan, ağustos ve ayları.. sanırım sende kası celbinde gideceksin.. burda anlaştıysak, askerlik şubesinden sana 1,2 veya 3 ünden birinde askere gideceğini söylüyorlar ayrıca zarfın üzerinede bu üç günden hangisinde sınav merkezinde olman gerektiğini yazıyorlar. ama fazla takma.. oraya yazdıkları tarih fazlada önemli değil.. sen o üç günün herhangi birinde sınav merkezinde olursan işini halledersin..
başka sorusu olan..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
20 yıl
Yüzbaşı

ayrıca sorulardaki psikolojik sorularda kendini pskopat gibi de göstersen, eğer iyi bir okuldan mezunsan yemiyorlar. . bu sebeple zeka sorularının hepsini doğru yap. belki faydası olur. ben bilerek bazılarını yanlış yaptım. beni yine de yedeksubay yaptılar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
20 yıl
Binbaşı

aga sınavın hepsi hikaye.. orda bazı üst rütbeli subaylar böle tipine bakıp karar veriyorlar.. bide kontenjanla alakalı bişey bu..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
20 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

cevaplarınız için saolun arkadaşlar.ben iktisat mezunuyum ve erken sevk başvurusu yapıcam bir an önce gidip dönmek için yani aralık dönemide asker olucam hayırlısıyla :) aralık 1-2-3 de sınav olucak bildiğim kadarıyla ama 1-2 sinde giremeyebilirim o yüzden bana hangi tarihi verirlerse versinler 3 ünde girebilirmiyim diye bilmem lazım işlerimi ona göre ayarlıycam ve sakata gelmekde istemiyorum onların verdiği tarihte sınava girmedim diye





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkunteperx -- 12 Ağustos 2004, 0:21:59 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.