X

Onbaşı
27 Temmuz 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
20 yıl
Gülün bakalım biraz :)
banabihalleroldu; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 26; İl: İstanbul

Cuma namazında farzı kılarken yanımdaki adamın açık unuttuğu cep telefonu çalmaya başladı. Hocanın "Allahuekber" nidasıyla ruku pozisyonu alırken adam sanırım, "Yes ya da no, artık nereye denk gelirse gelsin, yeter ki sussun" mantığı ile telefona hızlıca vurdu. Maalesef "yes"e denk gelmiş. Biz selam vermek için oturmuşken telefon bağıra bağıra konuşmaya başladı: "Aloğğ aloğğğ! Samiii aloğğğ! Ne o lan namazda mısın? Alooğğ! Utanmıyo musun lan bi de namaza gidiyosun? Cemaat, bu şerefsizin bana 250 milyon kira borcu var, kaç ay oldu ödemedi. Bunun namazı kabul olmaz, sizin de olmaz bu dalla..." derken adam namazı kesip telefonu kapattı. Telefondaki adamın kehaneti ön ve arkadaki 2 saf için tuttu. Gülmekten veya kendini sıkmaktan gözünden yaş akanlar oldu. Sen affet yarabbim. O neydi öyle yaa!

itiraf.com dan alıntı.
X
20 yıl
.
.
X
20 yıl
Gavuristan :)
Yurt dışında ingilizce öğrenmek istiyorum.Bu konuda yurtdışında yaşayan arkadaşlardan tavsiyeye ihtiyacım var :) Ben Kanada yada İngiltere olarak düşünüyorum 8 Ay civarı falan kalıcam ve dil okuluna gidicem ben araştırdığım kadarıyla dil okulu masrafı 8 aylık 10 milyar civarı ama yaşam maliyeti ne kadar olur acaba aylık olarak?Bi de dil öğrenirken orda çalışma imkanı nasıl olur hangi bölge tercih edilmeli bu konuda bilgisi olan yurtdışına gitmiş dönmüş yada orda yaşayan arkadaşlar bi fikir verebilrlerse çok memnun olurum :)
X
20 yıl
Yedek Subay Sınavı..
Ben bişey sorucam mesela bu dönem yedek subay adayı sınavları ağustos 1-2-3 günlerinde yapıldı..hangi gün sınava gireceğinizi askerlik şubesinden mi söylüyorlar yoksa siz istediğiniz gün mü gidiyorsunuz??Aralık döneminde bende giricem bu sınava o bakımdan benim için önemli bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.